- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Inşallah canım sansın bol olsunBenim dondurulmuş yok kuzum maalesef, 36 yaşındayım. 2 tedavim de negatif oldu, Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallah
Evet olabilir bende 11. günde 573 ckti 14. günde 1753 cikmisti ikizlere hamileyimMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm.hcg 10 günde 212.
12.günde 616 oldu.sizce çoğul gebelik söz konusumu?
Evet canım o da yasak test gününe kadar.Arkadaslar benim iliskiyle alakali bi sorum olacak bunu baskasina sormaya utaniyorum.
Iliski test gunune kadar yasak fakat iliski disinda yani benim orgasm olmam problem olurmu?
Canım benimde 7.gün kanamam oldu yerleşme kanmasıymış o gün test yatırmıştım 56 cikmistiKızlar merhaba, ben dün yanlış hesaplamışım. Benim bugün transferin 7. Günü ve bugün hafif bir pembe lekelenmem olmuş. Şimdi fark ettim sonra baktım şu an gelen giden yok bu kötü bir şey mi ya?
İnşallah öyledir canım:) çok da umut etmek isyemiyorum sonuca kadar. Bir kaç arkadaş da öyle dedi bakalımCanım benimde 7.gün kanamam oldu yerleşme kanmasıymış o gün test yatırmıştım 56 cikmisti
Ya ne güzel.sağılıkla kucağına al inşallah.sonuçlarımız yakın.inşAllah bakalım benide doktor cumartesiye ulturasona çağırdıEvet olabilir bende 11. günde 573 ckti 14. günde 1753 cikmisti ikizlere hamileyim
Dupholoc mu şurubunuz ıkınmaktan daha kötü olduğunu düşünmüyorum açıkcasıDoktor bana normal oldugunu söyledi birazda internetden baktim cok normalmis helleki ikiz gebelikti rahim iki kat büyüyormus bununlada alakaliymis .
Doktorum bana zaten wcye cikmaya zorlanicaksin dedi progesterondan dolayi yaninda direk wcye cika bilmem icin bi surup verdi ama benfe onu kullanmak istemiyorum acikcasi .
Merhaba, evet hatırladım, en son başıma gelenleri biliyorsun tabi, ben de tüp bebeğe başladım bu ay, bakalımCanım merhaba Mayıs grubundan hatırlıyorum bn seni Bnde burayı takip ediyorum bizim de bu ay olmazsa tüp bebeğe yönelcez
Doktor bana normal oldugunu söyledi birazda internetden baktim cok normalmis helleki ikiz gebelikti rahim iki kat büyüyormus bununlada alakaliymis .
Doktorum bana zaten wcye cikmaya zorlanicaksin dedi progesterondan dolayi yaninda direk wcye cika bilmem icin bi surup verdi ama benfe onu kullanmak istemiyorum acikcasi .
Evet canım aslında normal diyorlar transferimin ilk 5 gunde cok gaz problemim vardı yıne doktora sormustum progestan fitil den oluyor demişti Bi ilac vermemişti ama bu 1 haftadır kramp giriyor bildiğin belden altım uyusuyor sancı dan sırf bu yuzden verdi cok sukur kabızlık problemim yok henuzDoktor bana normal oldugunu söyledi birazda internetden baktim cok normalmis helleki ikiz gebelikti rahim iki kat büyüyormus bununlada alakaliymis .
Kaset tipinde çok zorKızlar merhaba benim ayın 15 de 3. Gün 2 adet embriyom transfer edildi,bugün 10. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?
Benımde 8.gun 324 12. Ggun 1586 cıkmıs tı tek embriyo ikiz olur dusunucem olmadı hic Allah bilir hayırlı olsun canımEvet olabilir bende 11. günde 573 ckti 14. günde 1753 cikmisti ikizlere hamileyim
Geceleri kahve icmenizi 2 sey icin tavsiye etmem oncelikle bebek ve sizin icin melatonin cok onemli, kahve uyku kalitenizi etkiler. Diger yandan kahve yiyeceklerden alacaginiz emilimi de azaltabilir. Toplamda 200mg kafeine kadar izin veriyor otoriteler ama lutfen granul kahve tuketmeyiniz. Sabah uyaninca zaten yuksek olan kortizol seviyenizi daha da yukseltir o nedenle en guzel zaman 12-15 arasi. Aksamdan sonra kahve, bioritminizi etkileyecektir. Filtre kahve ya da turk kahvesi en guzel secenekler.Merhaba kizlar biz tup bebek geceleri kahve içebilir miyiz? Doktordan doktora değişiyor bu sorunun cevabi