Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dondurulmuş yok kuzum maalesef, 36 yaşındayım. 2 tedavim de negatif oldu, Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallah
Inşallah canım sansın bol olsun ‍♀ Allah yardımcın olsun.ben 42yasindayim benim yaşıma kadar daha çok sansın olucak insallah

Kızlar merhaba, ben dün yanlış hesaplamışım. Benim bugün transferin 7. Günü ve bugün hafif bir pembe lekelenmem olmuş. Şimdi fark ettim sonra baktım şu an gelen giden yok bu kötü bir şey mi ya?
Canım benimde 7.gün kanamam oldu yerleşme kanmasıymış o gün test yatırmıştım 56 cikmisti

Canım benimde 7.gün kanamam oldu yerleşme kanmasıymış o gün test yatırmıştım 56 cikmisti
İnşallah öyledir canım:) çok da umut etmek isyemiyorum sonuca kadar. Bir kaç arkadaş da öyle dedi bakalım senin de hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Dupholoc mu şurubunuz ıkınmaktan daha kötü olduğunu düşünmüyorum açıkcası

Evet canım aslında normal diyorlar transferimin ilk 5 gunde cok gaz problemim vardı yıne doktora sormustum progestan fitil den oluyor demişti Bi ilac vermemişti ama bu 1 haftadır kramp giriyor bildiğin belden altım uyusuyor sancı dan sırf bu yuzden verdi cok sukur kabızlık problemim yok henuz

Yarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?

Kızlar merhaba benim ayın 15 de 3. Gün 2 adet embriyom transfer edildi,bugün 10. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?

Merhaba kizlar biz tup bebek geceleri kahve içebilir miyiz? Doktordan doktora değişiyor bu sorunun cevabi
Geceleri kahve icmenizi 2 sey icin tavsiye etmem oncelikle bebek ve sizin icin melatonin cok onemli, kahve uyku kalitenizi etkiler. Diger yandan kahve yiyeceklerden alacaginiz emilimi de azaltabilir. Toplamda 200mg kafeine kadar izin veriyor otoriteler ama lutfen granul kahve tuketmeyiniz. Sabah uyaninca zaten yuksek olan kortizol seviyenizi daha da yukseltir o nedenle en guzel zaman 12-15 arasi. Aksamdan sonra kahve, bioritminizi etkileyecektir. Filtre kahve ya da turk kahvesi en guzel secenekler.

2214 olan değerim 4 gun sonra yani bugun 5529 cıktı böle az katlanıp olumluya dönme şansı var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…