Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aslında normal diyorlar transferimin ilk 5 gunde cok gaz problemim vardı yıne doktora sormustum progestan fitil den oluyor demişti Bi ilac vermemişti ama bu 1 haftadır kramp giriyor bildiğin belden altım uyusuyor sancı dan sırf bu yuzden verdi cok sukur kabızlık problemim yok henuz
O kramplar uyuşmalar icin ne vardı kuzum ilac olarak

2214 olan değerim 4 gun sonra yani bugun 5529 cıktı böle az katlanıp olumluya dönme şansı var mı sizce 😢
Bebeginiz ultrasonda gozlemlenmis olmali, artik bebegin kesesi ve etrafi gozlemlendikten sonra bhcg ile olcume itimad edilmez. Siz endise duymayin. Belli bir seviyeye dek 2 kati artis gozlenir.

In most normal pregnancies at an hCG level below 1,200 mIU/ml, the hCG usually doubles every 48-72 hours. At levels below 6,000 mIU/ml, the hCG levels normally increase by at least 60% every 2-3 days. A rise of at least 35% over 48 hours can still be considered normal.

Bakin diyor ki 1200lere dek 48 72 saatte bir iki kat artis bekleriz, 1200 ila 6000 arasinda artik 2 -3 gunde bir yuzde altmis artisa normal deriz. Ve hatta 48 saatte bir yuzde 35 civari bir artis bile normal olarak degerlendirilir.

Yani bu iki mat artis meselesi bize 1200lere dek bir sey anlatir. Ondan sonrasi artik kese ve gozlemdir.

Bebeginiz ultrasonda gozlemlenmis olmali, artik bebegin kesesi ve etrafi gozlemlendikten sonra bhcg ile olcume itimad edilmez. Siz endise duymayin. Belli bir seviyeye dek 2 kati artis gozlenir.
Canım cevabın için çok sağol dr um agustos 2 ıcın ultrason dedi ben kendi şehrimde pazartesi gideceğim yine de ama eskden yaşadıgım hcg az katlanması sebebıyle Ara ara kan vermeye devam edıyorum bayram sebebıyle erkenden dr a da gidemedim mecburen bekleyeceğim saatler günler geçerse 😢

Canım cevabın için çok sağol dr um agustos 2 ıcın ultrason dedi ben kendi şehrimde pazartesi gideceğim yine de ama eskden yaşadıgım hcg az katlanması sebebıyle Ara ara kan vermeye devam edıyorum bayram sebebıyle erkenden dr a da gidemedim mecburen bekleyeceğim saatler günler geçerse 😢
Lutfen endiselenmeyin. 1200den sonraki artislarda bakin kadin dogum uzmanlari boyle demis. Pazartesine az kaldi. Keseyi goreceksiniz hatta ben tabii haftanizi bilmiyorum ama belki kalp atisi bile duyacaksiniz. Nacizane gorusum cok gebelik kaybi oykunuz filan yoksa artik bhcg olcturup kendinizi strese sokmayin. Pazartesi guzel bir goruntu gelecek belli.

Lutfen endiselenmeyin. 1200den sonraki artislarda bakin kadin dogum uzmanlari boyle demis. Pazartesine az kaldi. Keseyi goreceksiniz hatta ben tabii haftanizi bilmiyorum ama belki kalp atisi bile duyacaksiniz. Nacizane gorusum cok gebelik kaybi oykunuz filan yoksa artik bhcg olcturup kendinizi strese sokmayin. Pazartesi guzel bir goruntu gelecek belli.
Az once tum yazınızı okumamışım kafam o kadar karıstı kii bilgilerle sölediklerinizi tasdiklediğiniz için çok teşekkür ederim inşaallah sağlıkla devam eder hepımızınki inşaallah 🤲🏼😢

Az once tum yazınızı okumamışım kafam o kadar karıstı kii bilgilerle sölediklerinizi tasdiklediğiniz için çok teşekkür ederim inşaallah sağlıkla devam eder hepımızınki inşaallah 🤲🏼😢
Insallah. Ben de iciniz rahat etsin diye baktim tam rakamlar vereyim diye. Pazartesi ufakligi gorunce haber verin ♡

Ufaklıkların kesesinin görünmesi icin beta kac olmalı ben uygulamadan baktığımda 4+1 olarak görünüyor kuzum
Genel anlamda tabii ki burada ortalamadam bahsediyorum 1500lerde ortalama kalitede bir cihazda gorulmesi beklenir. Hafta olarak 5. hafta daha iyi bir secenek yalnizca kese degil yolk da gorulsun diye en azindan.

Insallah. Ben de iciniz rahat etsin diye baktim tam rakamlar vereyim diye. Pazartesi ufakligi gorunce haber verin ♡
Görebilirsek inşaallah 🤲🏼 2 temmuz transfer gunumdu hesaplamalara gore suan 5+3 oluo ama usg gırmedıgım için bişi diyemıyorum😢 ilginiz için çok sağolun 🥰

Kızlar 0,100 mü çıkmış değerim 😔

Eklentiler

• C8DEBE43-D3BE-42F5-9992-BAECA0F06D82.jpeg
    C8DEBE43-D3BE-42F5-9992-BAECA0F06D82.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 56
Benimde 3. Gün 2 adet trnasferim oldu 9.gun hem erken gebelik testi de hemde kanda çıktı i slalah sizinde çıkar
Ahh çok mutlu oldum sizin için,sağlıkla güzellikle alın evlatlarınızu kucağınıza😊🧿🙏🏻İnşallah bende ve bu süreci bekleyen tüm anne adayları da buradan güzel haberi veririz.bekleyemeyip yapıcam galiba test teşekkür ederim🥰

X