Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydum
Yaşamadım böyle bir şey. Sadece affedersin belli bir süre sonra peynir gibi bir kıvamda bir kısmı çıkıyor. Doktorum bunun normal olduğunu söylemişti canım.

Kızlar dün pembe lekelenmem olmuştu ya, doktorumu aradım. Bugün kan sulandırıcı iğnemi yapmamamı, lekelenme olmazsa yarın tekrar aynı şekilde devam etmemi söyledi. 2 gün kaldı teste. Belirsizlik insanı mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun o yüzden. İnşallah bekleyen herkes güzel haberlerle dönsün evine🧡
Panik yapma kasma kendini dua et bol bol el mubid çek bol bol şans seninle olsun insallah🙇‍♀️🤗

Kızlar dün pembe lekelenmem olmuştu ya, doktorumu aradım. Bugün kan sulandırıcı iğnemi yapmamamı, lekelenme olmazsa yarın tekrar aynı şekilde devam etmemi söyledi. 2 gün kaldı teste. Belirsizlik insanı mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun o yüzden. İnşallah bekleyen herkes güzel haberlerle dönsün evine🧡
İki gün sonra güzel haberleriniz gelsin inşallah.

O sanslilardan hiç olmadım 3kiz kardeşiz ne anlamlarda ne abilerimde nede sülalemde çocuğu olmayan yok bol bol maşallah ama piyango bana vurdu.38yasimda gec evlendim.rahim ters.yumirtalik rezervim düşük.adenomiyosiz çıktı sonradan.kist var.3.gebeliğim hamile kalabiliyorum tedaviylede olsa ama gerisi gelmiyor buda benim hayattaki sınavımmış. Artık kabullenmeye başlıyorum yavaş yavas😌
İnsallah hiç ummadığın anda gelir mucizen dilerim kuzum insallah sürpriz yapar sana sana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Yürekten diliyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️

O zaman gebelikte ilac dozunuzun yeniden ayarlanmasi icin hic vakit kaybetmeden bir endokrin muayenesi alın. Tiroidler gebelikte doz artisi azalisi isteyebilir.
transferden birkaç gün önce tahlil yaptırmıştım 2.59 çıkmıştı 100 mg kullanıyordum doktorum dozu artırdı 5 gün 125 mg 2 gün 100 mg çıkarttı birdaha da gitmedim hamile kaldıktan sonra tekrar gitsemiydim sence

Canım sen ne yaptın test verdin mi? Benim negatif oldu malesef
😌canim benim rabbim tez zamanda daha sagliklisini daha zahmetsizini versin insallah🙇‍♀️benimde değerim iyice düşmüş doktorum kimyasala benziyor dedi salı günü tekrar test istiyor ama sonuç belli 😌🙁

Oy gerçekten mi ins kuzum ben de tekrar yarın kan vereceğim canim sıkılmıştı çok 😞
Canım kendini çok sıkıyorsun strese sokuyorsun ikinizide.. değerin o kadar düşük değil önemli olan katlanması zaten bol bol dua et.. ben 10 hcg ile mutluluktan havaya uçanı ve sağlıkla kucağına alanı gördüm.. lütfen sıkma kendini🥰

Cok zor canım doktorunla Bi gorus sende istersen belki ni ilac onerir
Doktor bana normal oldugunu söyledi birazda internetden baktim cok normalmis helleki ikiz gebelikti rahim iki kat büyüyormus bununlada alakaliymis .
Doktorum bana zaten wcye cikmaya zorlanicaksin dedi progesterondan dolayi yaninda direk wcye cika bilmem icin bi surup verdi ama benfe onu kullanmak istemiyorum acikcasi .

X