Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende çarşamba günü opu olacağım. İlk gittiğimde rahim kalınlığı iyi denildi ama sonraki gittiğimde doktot rahimde sıvı var polip olabilir takip edelim dedi.genç kızlığımdan beri düzenli doktora giderim ilk kez sıvı ve polip kelimelerini duydum. Doktorum yumurtalanı bi toplayalım sonta ilgilenecez rahimle dedi. Çok endişeliyim inşallah kendiliğinden geçer bu sıvı

Merhaba, bana doktorumun dediği çok minimal. Eğer sorun teşkil ederse yumurta toplarken o sıvıyı çekermiş. Sadece rahim ağzına birikirse alınması zormuş , o yüzden transfer öbür aya kalırmış ama böyle bir durum olacağını sanmıyorum dedi. Ben de endişelendim çünkü ilk defa yaptırıyorum ama endişe edicek bir durum değilmiş genellikle olan bir şeymiş fazla yumurta elde edildiği için. Çok olursa da transfer öbür aya kalıyor en fazla. Sıkma canını.

Çok teşekkür ederim ne kadara oldunuz acaba ?
Ağrılı bir işlem mi?
Ağrılı işlem değil canım korkma işlemden sonra kanamaların oluyo bikaç gün benim hala devam ediyo kahve leke şeklinde. Tedavi olduğum hastanede 8 bin dediler çok fazla geldi bana başka bir doktora oldum farklı hastanede yarı fiyatına çok şükür canm.

Evettt an itibariyle adet oldummmveee gelecek aya kesin olarak ertelendi tedavi tedavinin başlamayacağına bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi ya bende de bi kafalar bi kafalargelecek ay kafa rahat başlarız inşallah

Selam biesteron dhea ilacı bende kullanmaya başladım yaklaşık bi 10 gün oldu ama, bi yan etjikisi oluyır mu bilmiyorum

Evettt an itibariyle adet oldummmveee gelecek aya kesin olarak ertelendi tedavi tedavinin başlamayacağına bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi ya bende de bi kafalar bi kafalargelecek ay kafa rahat başlarız inşallah
İnşallah canım vardır bunda da bir hayır. Dediğin gibi kafan da rahat olur. Hadi bakalım güzel haberlere vesile olsun inşallah

İnşallah canım vardır bunda da bir hayır. Dediğin gibi kafan da rahat olur. Hadi bakalım güzel haberlere vesile olsun inşallah
Aynen kuzum amin inşallah canım yaa bu ay 1 hafta erken geldi tedaviden önce 3 5 günlük tatil planı düşünmüştüm ama bu ay baslasayduk tatil işi yatmıştı eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında bu korona ev hapsi eşimin gidişleri falan çok stresli dönemden geçtik eşimin iş sezonu bu ay kapanıyor gelince güzel tatil ardından tedavi vardır bunda da bir hayır rabbim güzelliklere vesile kilsin inşallah

Ben yarın sanırım ilk adetle ilaçlara başlayacağım.
Gidince öğreneceğim. Polipler için tüm herşey hazır. Anezteziden onay alıp gün alacağım. Zeynep Kamil de olacak büyük ihtimalle. Hem tedavi hem o olur mu bilmiyorum bakalım

selam kızlar yarın 2. transferimi olucam. (2 embriyo 3.gün) Tarihi yakın olan var mı ?? burdan haberleşelim.
Kullacağım ilaçlar: prograf ( bağ baskılayıcı),proluteks ( göbekten), ecopirin, estrofem,multi vitamin, progestan fitil 4 kez sanırım. Ekstra İntralipid serum transferden sonra.

Ohh miss gibi olur valla çok iyi gelir tatil hem tüm stresi atmış olursunuz inşallah güzel haberlere vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…