Canım vakti saati vardır. Vazgeçme hiçbir zaman... biraz kendini dinle, dinlen, hazır hissettiğinde bir daha denersin. Ya da Rabbim hiç gerek görmeden kendiliğinden verir. Umutsuz olma lütfenKızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz
Kaçıncı denemendi bu canım? Şu an ne hissettiğini anlıyorum, ağla rahatla ama bu umutsuzluk neden? Sebebi neydi senin tedavi olmanın? Vazgeçmezsen elbet olucak.Kızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz
Hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerle inşallahŞimdi Dr dan çıktım rahim kalınlığı 10.34 olmuş E2 tahlil bakacak öğleden sonra ararız dediler ilaç dozunu değiştiririz duruma göre dediler pztsi tekrar kontrol var
Teşekkür ederim insallahhhHadi hayırlısı olsun, güzel haberlerle inşallah
Canım 2 çatlatma iğnesi , 1 aşılama 3 tüp bebek , histereskopi . Hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde ama olmuyor işte 27 yaşındayımKaçıncı denemendi bu canım? Şu an ne hissettiğini anlıyorum, ağla rahatla ama bu umutsuzluk neden? Sebebi neydi senin tedavi olmanın? Vazgeçmezsen elbet olucak.
O zaman en güzeli kendinizi tekrar hazırlayıp başka bir doktora gitmek. Çünkü maşallah durum bu kadar iyiyken, Allahın izniyle eninde sonunda olur ki yaşın da daha çok gençCanım 2 çatlatma iğnesi , 1 aşılama 3 tüp bebek , histereskopi . Hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde ama olmuyor işte 27 yaşındayım
5.gun yuksekmez diyen o doktorun ağzını burnunu kırasim geldi 7.gun olsa tamam belki yuksekmez de 5.gun yukselmez diyemez kimse sen yine de karartma içini 10.gune kadar kesin bisey yok ilaçlarını düzenli al rabbim boş çevirmesin inşallahKızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz
Umutsuzluğa kapılmak yok canım. İnşallah mucizen sana tutunur gönlünü ferah tut stres yapmamaya çalış. İnşallah değerler sağlıklı bir şekilde yükselirKızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz
Hadi hayırlısı bakalım canım bak ne güzel ilerliyor süreç. Her şey çok güzel olacak inşallahKızlar, ben de bugün randevudan döndüm, ptesi opu kesinleşti şu an. Bugün Covid testini de yaptırdım. Doktor her şey yolunda dedi. Rahimde minimal bir sıvı birikmiş ama sorun yok dediler. Bu sıvı çoğunlukla oluyormuş, fazla olursa sıkıntıymış. Buna benzer durumlardan haberi olan var mı?
İnşallah böyle devam eder canım sağolHadi hayırlısı bakalım canım bak ne güzel ilerliyor süreç. Her şey çok güzel olacak inşallahcovid testini neden istiyorlar
İnşallah canımİnşallah böyle devam eder canım sağolOpu olacak ya, bu süreçte virüs kaptıysan her şey iptal olmak zorunda. Onu garantiliyorlar
Evet, bu dönemde çok dikkat etmeliyiz bu salgına amanİnşallah canım
Yaa ayy Allah korusun o zaman
Vardir bunda da bir hayir canm insallah hayirlisi ile önümüzdeki ay olurKızlar ben bu ay başlayamadim malasef tedaviye.Doktorum 2 ay takviye verdi eşime de iğne verdi.Biraz rezervim düşükmus yani neden böyle olmuş anlamadım açıkçası.2 adet öncesi gittiğimde fakültede 12 folikül saymıştı doktor.Herneyse tedavim Ağustos da başlayacak muhtemelen taze transfer olur, temmuzda da Histereskopı olacağım.Yine aynı tarihlerde olacak tahmin ettiğim gibi Moral Bozmak Yok,2 ay çok sağlıklı beslenip stres yapmadan geçireceğim, hatta bu tatile gidip kafa dağıtmak istiyorum
Aynen canım inşallah yakalanmayızEvet, bu dönemde çok dikkat etmeliyiz bu salgına aman
Bekle tabiki gün doğmadan neler doğar belki geç tutunacak nazlı bebemizKızlar Allah razı olsun cevap verdiğiniz için dediğiniz gibi bekliyim bi bakalım ne olcak .
Regl olduysan git tabii. Erken olmuşsun demek ki. Çünkü tedaviye reglinin 2 . veya 3. Günü başlanıyor genellikle benim bildiğim.Kizlar hastaneden Haziran 25ine randevu almıştım. Ama şimdi âdet oldum. Adetin 1,2 ya da 3. Günü gel demişti. Pazartesi gideyim dimi
Teşekkür ederimRegl olduysan git tabii. Erken olmuşsun demek ki. Çünkü tedaviye reglinin 2 . veya 3. Günü başlanıyor genellikle benim bildiğim.