Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K Kentuckychicken bişey daha sorcam covid testini eşinde yaptırdı mı. Bir de devlet yapıyor mu
İstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarım Yok sadece benden istediler, eşte hes kodu olması yeterliymiş. Devlette yapıyor bildiğim kadarıyla canım

İstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarım Yok sadece benden istediler, eşte hes kodu olması yeterliymiş. Devlette yapıyor bildiğim kadarıyla canım
Teşekkür ederim canım benim aşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım
Bu arada operasyondan iki gün önce istediler. Sakın öncesinde yaptırma boşuna
Tamam canım

Teşekkür ederim canım benim aşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım

Tamam canım
Ben de aşıya şu an bu durumlardan dolayı cesaret edemiyorum:)) İnşallah güzel güzel haberlerini al da, aşı da sonradan olunur

Tmmdir o zaman gidiyorum. Ama kanama az. Acaba aspirin ya da soğan suyu içsem mi
Benim lekelenme şeklindeydi. D. Kontrol hapı verdikleri için tedaviden 1 ay önce. O lekenlenmeyi bile yeterli buldu doktor. Önemli olan kan gelmesi. Benim fikrimce şu an kendin bir şeylere dışardan müdahale etme. Belki yan etkisi olur. Hassas zamanlar bunlar canım

Ya biz Hsg smear vs sonrası ilk kez iliski yaşadık sabahında kanama oldu. Hsg den sonra ağrı olmaya başladı. Dedim acaba ondan mı olur ama . Siz diyorsunuz önemli olan kan gelmesi. Bu benim için önemliydi. Teşekkürler

Bunun için bir şey diyemem. Belki operasyon sebebiyle bir kanamadır. Ama riske atmaya değmez. En güzeli P.tesi gidip öğrenmek sebebini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…