- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Ne güzel düzene girmesi, rica ederimTeşekkür ederim
Evet Hsg den sonra düzenli olmaya başladı.
Arada bı de polip için ameliyat olacağım.
Anezteziden randevu alabilirsem
İstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarım
Bu arada operasyondan iki gün önce istediler. Sakın öncesinde yaptırma boşuna
Tabikide gitmen lazm. 3. Gun ilaclara baslatabilirKizlar hastaneden Haziran 25ine randevu almıştım. Ama şimdi âdet oldum. Adetin 1,2 ya da 3. Günü gel demişti. Pazartesi gideyim dimi
Teşekkür ederim canım benimİstediğini sorabilirsin, bildiklerim kadarını her zman yanıtlarımYok sadece benden istediler, eşte hes kodu olması yeterliymiş. Devlette yapıyor bildiğim kadarıyla canım
Tamam canımBu arada operasyondan iki gün önce istediler. Sakın öncesinde yaptırma boşuna
Ben de aşıya şu an bu durumlardan dolayı cesaret edemiyorum:)) İnşallah güzel güzel haberlerini al da, aşı da sonradan olunurTeşekkür ederim canım benimaşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım
Tamam canım
Tmmdir o zaman gidiyorum. Ama kanama az. Acaba aspirin ya da soğan suyu içsem miTabikide gitmen lazm. 3. Gun ilaclara baslatabilir
Dondurulmuş mu taze mi canım5.gün embriyosu 2 adet 5. Gün bugünde
Benim lekelenme şeklindeydi. D. Kontrol hapı verdikleri için tedaviden 1 ay önce. O lekenlenmeyi bile yeterli buldu doktor. Önemli olan kan gelmesi. Benim fikrimce şu an kendin bir şeylere dışardan müdahale etme. Belki yan etkisi olur. Hassas zamanlar bunlar canımTmmdir o zaman gidiyorum. Ama kanama az. Acaba aspirin ya da soğan suyu içsem mi
Ben doktora sordum, biontek yaptırma şuan dedi. Sinovac yaptırabilirsin dediTeşekkür ederim canım benimaşı çıktı normalde bize ama cesaret edemedik yan etkisi felan olur diye. Bu süreçten sonra yaptırcaz bakalım
Tamam canım
Bizde opu da hem eşim hem ben yaptıracakmışız canım
Ya biz Hsg smear vs sonrası ilk kez iliski yaşadık sabahında kanama oldu. Hsg den sonra ağrı olmaya başladı. Dedim acaba ondan mı olur ama . Siz diyorsunuz önemli olan kan gelmesi. Bu benim için önemliydi. TeşekkürlerBenim lekelenme şeklindeydi. D. Kontrol hapı verdikleri için tedaviden 1 ay önce. O lekenlenmeyi bile yeterli buldu doktor. Önemli olan kan gelmesi. Benim fikrimce şu an kendin bir şeylere dışardan müdahale etme. Belki yan etkisi olur. Hassas zamanlar bunlar canım
Bunun için bir şey diyemem. Belki operasyon sebebiyle bir kanamadır. Ama riske atmaya değmez. En güzeli P.tesi gidip öğrenmek sebebini.Ya biz Hsg smear vs sonrası ilk kez iliski yaşadık sabahında kanama oldu. Hsg den sonra ağrı olmaya başladı. Dedim acaba ondan mı olur ama . Siz diyorsunuz önemli olan kan gelmesi. Bu benim için önemliydi. Teşekkürler
Tamamdır. Teşekkür ederimBunun için bir şey diyemem. Belki operasyon sebebiyle bir kanamadır. Ama riske atmaya değmez. En güzeli P.tesi gidip öğrenmek sebebini.
Rica ederimTamamdır. Teşekkür ederim
Onun yan etkileri daha fazla oluyormuş ya demek ki ondan önermediBen doktora sordum, biontek yaptırma şuan dedi. Sinovac yaptırabilirsin dedi
Devlette mi yaptırcan peki sen testiBizde opu da hem eşim hem ben yaptıracakmışız canım
Zamanlamaya bağlı canım. 250 TL acıbademde çift olarak. Zamanlama devlete uymazsa mecbur orda yaptıracağızOnun yan etkileri daha fazla oluyormuş ya demek ki ondan önermedi
Devlette mi yaptırcan peki sen testi
Oo iyimiş o zaman. Benim yiğenim yaptırmıştı normal özel hastane de okul istemiş. 200 ya da 250 idiZamanlamaya bağlı canım. 250 TL acıbademde çift olarak. Zamanlama devlete uymazsa mecbur orda yaptıracağız
O sanırım bölgeye göre değişiyor, Acıbadem bana tek kişi 250 dedi, yabancılara 500. İstanbul burası. Bir laboratuarda ise yabancı, Türk farketmez 250 ydi kişi başı.Oo iyimiş o zaman. Benim yiğenim yaptırmıştı normal özel hastane de okul istemiş. 200 ya da 250 idi