Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah sizinde hayırlı müjdelere vesile olsun inşallahMerhaba herkese. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Ben de dün gonal f ye başladım. 2. Günümdeyim. Salı günü kontrolüm var. Heyecanlı süreç. Ben de sizleri takipteyim
sağol cnmHadi bakalım Rabbim yolunu açık etsin
inşallahhhh canım sağolllHafi
Hadi hayırlısı, inşallah çok güzel olur
artık çok geç cnm başladım bi kere iki gün sonra bitcek ilaçAdet söktürücü masaji dene ilac kullanmakdan iyidir
bende adet olmayı bekliyorum benimde 2. deneme 2 embriyo transferi olcak nasipse inşallah hakkımızda hayırlısı olsunselam kızlar yarın 2. transferimi olucam. (2 embriyo 3.gün) Tarihi yakın olan var mı ?? burdan haberleşelim.
Kullacağım ilaçlar: prograf ( bağ baskılayıcı),proluteks ( göbekten), ecopirin, estrofem,multi vitamin, progestan fitil 4 kez sanırım. Ekstra İntralipid serum transferden sonra.
hiç kendini kasma cnm stres yapma çok kısa bi işlem zaten hatırlamıyosun ben anestezili olmuştumYarın için bana dua eder misiniz kızlar, opu olucam. Dua edin güzel geçsin her şey
Tüp bebek kapsamında olduğu için indirimli. Yeteri kadar para alıyorlar, bunda az da alsalar sorun olmaz sanırımOo iyimiş o zaman. Benim yiğenim yaptırmıştı normal özel hastane de okul istemiş. 200 ya da 250 idi
Etmez miyiz canım. Hadi güzel haberlerle dön inşallahYarın için bana dua eder misiniz kızlar, opu olucam. Dua edin güzel geçsin her şey
Bence de hatta oda yanında hediyesi olsa h fena olmazTüp bebek kapsamında olduğu için indirimli. Yeteri kadar para alıyorlar, bunda az da alsalar sorun olmaz sanırım
Hayırlı olsun sürecin canım. Sen nerde görüyorsun tedavini.benim de 4.gün iğnelerdeMerhaba herkese. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Ben de dün gonal f ye başladım. 2. Günümdeyim. Salı günü kontrolüm var. Heyecanlı süreç. Ben de sizleri takipteyim
Teşekkürler. Şişli memorial de tedavim. Tek iğnem var benim şimdilik. Senin kullandıkların nasıl?Hayırlı olsun sürecin canım. Sen nerde görüyorsun tedavini.benim de 4.gün iğnelerde
Benim bayağı karışık bir tedavi canım. İlk denemem olumsuz olduğu için. Inşallah kötü bir sonuç almam. Ama olası ihtimalde son kez de Şişli Memoriali denerim sanırım.Teşekkürler. Şişli memorial de tedavim. Tek iğnem var benim şimdilik. Senin kullandıkların nasıl?
Evet iki aynı anda yaptır canını iki kere acıtmamış olursun yumurta toplama yaparken polipide alsınlar benim o şekilde olmadı doktorumun yanlışı polipi göremedi ilk transverimde olumsuz oldu yaptırmanı tavsiye ederim histereskopiBen yarın sanırım ilk adetle ilaçlara başlayacağım.
Gidince öğreneceğim. Polipler için tüm herşey hazır. Anezteziden onay alıp gün alacağım. Zeynep Kamil de olacak büyük ihtimalle. Hem tedavi hem o olur mu bilmiyorum bakalım
Gec değil masaj ise yariyorartık çok geç cnm başladım bi kere iki gün sonra bitcek ilaç
Sağol canımEvet iki aynı anda yaptır canını iki kere acıtmamış olursun yumurta toplama yaparken polipide alsınlar benim o şekilde olmadı doktorumun yanlışı polipi göremedi ilk transverimde olumsuz oldu yaptırmanı tavsiye ederim histereskopi
tamam canım youtube dan baktım başladım bu gece yaptım bakalımGec değil masaj ise yariyor
Niye çıkmadı canımMaalesef Zeynep Kamil de rapor çıkmadığı için tedaviye başlayamadık
Niye çıkmadı kiMaalesef Zeynep Kamil de rapor çıkmadığı için tedaviye başlayamadık