Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz 🤲🏻
Canım vakti saati vardır. Vazgeçme hiçbir zaman... biraz kendini dinle, dinlen, hazır hissettiğinde bir daha denersin. Ya da Rabbim hiç gerek görmeden kendiliğinden verir. Umutsuz olma lütfen😔🙏

Kızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz 🤲🏻
Kaçıncı denemendi bu canım? Şu an ne hissettiğini anlıyorum, ağla rahatla ama bu umutsuzluk neden? Sebebi neydi senin tedavi olmanın? Vazgeçmezsen elbet olucak.

Kaçıncı denemendi bu canım? Şu an ne hissettiğini anlıyorum, ağla rahatla ama bu umutsuzluk neden? Sebebi neydi senin tedavi olmanın? Vazgeçmezsen elbet olucak.
Canım 2 çatlatma iğnesi , 1 aşılama 3 tüp bebek , histereskopi . Hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde ama olmuyor işte 27 yaşındayım

Canım 2 çatlatma iğnesi , 1 aşılama 3 tüp bebek , histereskopi . Hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde ama olmuyor işte 27 yaşındayım
O zaman en güzeli kendinizi tekrar hazırlayıp başka bir doktora gitmek. Çünkü maşallah durum bu kadar iyiyken, Allahın izniyle eninde sonunda olur ki yaşın da daha çok genç🧿😘

Kızlar, ben de bugün randevudan döndüm, ptesi opu kesinleşti şu an. Bugün Covid testini de yaptırdım. Doktor her şey yolunda dedi. Rahimde minimal bir sıvı birikmiş ama sorun yok dediler. Bu sıvı çoğunlukla oluyormuş, fazla olursa sıkıntıymış. Buna benzer durumlardan haberi olan var mı?

5.gun yuksekmez diyen o doktorun ağzını burnunu kırasim geldi 7.gun olsa tamam belki yuksekmez de 5.gun yukselmez diyemez kimse sen yine de karartma içini 10.gune kadar kesin bisey yok ilaçlarını düzenli al rabbim boş çevirmesin inşallah 🤗o kadar da umutsuz konuşma 4.fenemede pozitif gördüm ben hemde doktorun dediğine göre bu rahimle tutma şansı yüzde 10mus tabi o zamanlar bunu bilmiyorduk ama yüzde 10daki ihtimalle tuttu pes etmek yok düşsek te silkelenip kalkacaz rabbim yar ve yardımcımiz olsun 🤗😘😘😘

Umutsuzluğa kapılmak yok canım. İnşallah mucizen sana tutunur gönlünü ferah tut stres yapmamaya çalış. İnşallah değerler sağlıklı bir şekilde yükselir

Kızlar, ben de bugün randevudan döndüm, ptesi opu kesinleşti şu an. Bugün Covid testini de yaptırdım. Doktor her şey yolunda dedi. Rahimde minimal bir sıvı birikmiş ama sorun yok dediler. Bu sıvı çoğunlukla oluyormuş, fazla olursa sıkıntıymış. Buna benzer durumlardan haberi olan var mı?
Hadi hayırlısı bakalım canım bak ne güzel ilerliyor süreç. Her şey çok güzel olacak inşallah 😍 covid testini neden istiyorlar

Kızlar ben bu ay başlayamadim malasef tedaviye.Doktorum 2 ay takviye verdi eşime de iğne verdi.Biraz rezervim düşükmus yani neden böyle olmuş anlamadım açıkçası.2 adet öncesi gittiğimde fakültede 12 folikül saymıştı doktor.Herneyse tedavim Ağustos da başlayacak muhtemelen taze transfer olur, temmuzda da Histereskopı olacağım.Yine aynı tarihlerde olacak tahmin ettiğim gibi Moral Bozmak Yok,2 ay çok sağlıklı beslenip stres yapmadan geçireceğim, hatta bu tatile gidip kafa dağıtmak istiyorum
Vardir bunda da bir hayir canm insallah hayirlisi ile önümüzdeki ay olur

Kızlar Allah razı olsun cevap verdiğiniz için dediğiniz gibi bekliyim bi bakalım ne olcak .
Bekle tabiki gün doğmadan neler doğar belki geç tutunacak nazlı bebemiz😍😍🤗stres yapıp onun tutmasını engelleme akışına bırak 10.gunde negatif çıkarsa uzul ağla karalar bağla sakın içi ne atma ama sonra toparlan yola devam o bebeler buraya gelecek son demleri nazlansinlar bakalım 🤗🤗🤗🤗😉😀😀😀😍😘😘

X