- 27 Kasım 2020
- 355
- 291
- 30
Yok kuzum erken gebelik testiyle yapıyorum ols coktan çıkardı az bile olsaSeninki benden de erken canım. Bence olumsuz düşünmeyelim. Ben 7 gün erken die düşünüorum ama sen daha erken yapmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum erken gebelik testiyle yapıyorum ols coktan çıkardı az bile olsaSeninki benden de erken canım. Bence olumsuz düşünmeyelim. Ben 7 gün erken die düşünüorum ama sen daha erken yapmışsın
Doktor kan testini 12. Gün yapıcaksın dedi. 9. Gün yapsam olmaz mı dediğim halde çıkmayabilir dedi. Emin olmak istedi. İdrar testi daha da güvenilmez bence. İçini karartma benceYok kuzum erken gebelik testiyle yapıyorum ols coktan çıkardı az bile olsa
Canım nasıl çıksın idrarda sonuç bu kadar erken. Niye kendine bunu yapıyorsun. Evet sabretmek çok zor ama bazı insanlarda erken çıkıyor diye sende de çıkmaz eğer ona takıldıysan. Kan sonucunu bekle lütfen ya da dayanamıyorsan da en erken 10. Günden sonra başla. bak hamileysen ki inşallah öyledir sana yazık, ruh haline yazık.5.gün embriyosu 2 adet 5. Gün bugünde
Anlıyorum tabii ki beklemek zor. Göremeyince üzülüyorsun ama biraz daha sabret inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Kendini üzme nolurBence de erken de.. ne biliyim işte insan kötü hissedio yine de.
Sağol cnm. Amin inşallaah. Rabbim herkese yardım etsinAnlıyorum tabii ki beklemek zor. Göremeyince üzülüyorsun ama biraz daha sabret inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Kendini üzme nolur
Doktor kan testini 12. Gün yapıcaksın dedi. 9. Gün yapsam olmaz mı dediğim halde çıkmayabilir dedi. Emin olmak istedi. İdrar testi daha da güvenilmez bence. İçini karartma bence
Amiiin cümlemize, isteyen herkese içinde bize de inşallah kızlarSağol cnm. Amin inşallaah. Rabbim herkese yardım etsin
Bekle bekle. Cidden çok erken. 5 gün olmuş daha. Şimdi öbür kızlar da okusun sana kızacaklar bak görBekliyim ozaman biraz daha inşallahhh sizin dediğiniz cıkar
Bence de bekle canım. İnşallaah hayırlı haberler alırız. Normalde test günün ne zaman doktor ne dedi?Bekliyim ozaman biraz daha inşallahhh sizin dediğiniz cıkar
Bence de bekle canım. İnşallaah hayırlı haberler alırız. Normalde test günün ne zaman doktor ne dedi?
Kızlar benım diğer transferlerde de 6.gun kan da öğrendim doktor bana 9. Gunu test için gel diyo ben hıc bılmıyorum 12 gun 10 gun falan desinler 6.gun bıle 0 çıktıgında doktoru arıyorum doktor daha yukselmez diyo . O yuzden sıkıntı yaptım bu kadar ve dedikleride cıkıyor yukselmiyor . 5.gun embriyosu en gec 3 gun içinde yerleşiyor 5 6 gune coktan kana karısmıs olur diyo bende ona gore yapıyorum . İnş sizin dediğiniz cıkar ama bak gorceksınız yıne aynısı olucak .Bekle bekle. Cidden çok erken. 5 gün olmuş daha. Şimdi öbür kızlar da okusun sana kızacaklar bak gör
Ama sen şuan idrarda bakıosun. İdrara zaten geç geçio. Umarım sonuç olumlu olur. Ben de seninle aynı durumdayım şuan. İçimi rahatlatmaya çalışıyorumKızlar benım diğer transferlerde de 6.gun kan da öğrendim doktor bana 9. Gunu test için gel diyo ben hıc bılmıyorum 12 gun 10 gun falan desinler 6.gun bıle 0 çıktıgında doktoru arıyorum doktor daha yukselmez diyo . O yuzden sıkıntı yaptım bu kadar ve dedikleride cıkıyor yukselmiyor . 5.gun embriyosu en gec 3 gun içinde yerleşiyor 5 6 gune coktan kana karısmıs olur diyo bende ona gore yapıyorum . İnş sizin dediğiniz cıkar ama bak gorceksınız yıne aynısı olucak .
Valla gittim kan testi yaptrmaya öğlen 1 de cıkıcak sonuc hakkımızda hayırlısı artk hafif bi yükselme varsa tamam derim ama yoksa da şansıma tüküreyimAma sen şuan idrarda bakıosun. İdrara zaten geç geçio. Umarım sonuç olumlu olur. Ben de seninle aynı durumdayım şuan. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum
Stres yapma çıksa sevinecez ama cikmazsa da erken deyip bekliycez yada olmama ihtimaline kendimizi hazırlayacAz ben öyle düşünüp yapmıştım testi çıkmazsa uzulmüycem diye söz vermiştim kendime en azından kendimi hazorlarim demiştim ama insan geriliyor stres yapma inşallah kanda güzel bir değer görürsün gerçekten teselli için söylemiyorum bunu eltim 9gun test yaptı negatif çıktı 10.gun kanda pozitifti hatta ben 7.gun test yapcam dediğimde sen manyak misin benim 9.da çıkmadı stres yapmak için mi yapacaksın demişti biz ikiz olduğu için o kadar erken gördüğümüzü sandık kanda da değerim yüksekti belki kanda yüksekti diye ikinci çizgi çıktı ama bebek tektistres yapma sakın ay yap dediğimr pişman etme beni kızYaa yaptım idrar testi.. bişi çıkmadı ya erken daha ya da tutmadı. Stres oldum
Bana da haber ver canım. Allahım yardımcın olsun. Nolur güzel haberler olsun yaaaValla gittim kan testi yaptrmaya öğlen 1 de cıkıcak sonuc hakkımızda hayırlısı artk hafif bi yükselme varsa tamam derim ama yoksa da şansıma tüküreyim
Bana da haber ver canım. Allahım yardımcın olsun. Nolur güzel haberler olsun yaaaValla gittim kan testi yaptrmaya öğlen 1 de cıkıcak sonuc hakkımızda hayırlısı artk hafif bi yükselme varsa tamam derim ama yoksa da şansıma tüküreyim
stresi yaptım gitti valla. Bi de embriyo konulduğu an itibariyle sigarayı bıraktım. Direniyorum içmemek için. İlaçlar bi yandan, iğneler bi yandan, yoksunluk duygusu bi yandan, o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam bi de olmama ihtimalini düşününce... tabiki vardır bir hayır. Rabbim nasip etmezse ne yapsam olmaz. Allah sonumuzu hayır etsinStres yapma çıksa sevinecez ama cikmazsa da erken deyip bekliycez yada olmama ihtimaline kendimizi hazırlayacAz ben öyle düşünüp yapmıştım testi çıkmazsa uzulmüycem diye söz vermiştim kendime en azından kendimi hazorlarim demiştim ama insan geriliyor stres yapma inşallah kanda güzel bir değer görürsün gerçekten teselli için söylemiyorum bunu eltim 9gun test yaptı negatif çıktı 10.gun kanda pozitifti hatta ben 7.gun test yapcam dediğimde sen manyak misin benim 9.da çıkmadı stres yapmak için mi yapacaksın demişti biz ikiz olduğu için o kadar erken gördüğümüzü sandık kanda da değerim yüksekti belki kanda yüksekti diye ikinci çizgi çıktı ama bebek tektistres yapma sakın ay yap dediğimr pişman etme beni kız
Anaaamm bu ne sabırsızlık kuzum yahadi güzel bir değer gör inşallahValla gittim kan testi yaptrmaya öğlen 1 de cıkıcak sonuc hakkımızda hayırlısı artk hafif bi yükselme varsa tamam derim ama yoksa da şansıma tüküreyim
Neden öyle düşünüyorsun canım benim bak benimde 2 kere yumurtam toplandı.1 tane 6.gun embriyosu negatif,1 tane 3.gun embriyosu negatif.bir kerede çift 5.gun embriyosu tuttu ama kalbî durdu.Ama bak ben bu ay yeniden sıfırdan başlayacaktim sözde eşimde sıkıntı vardı doktor seninde rezervin azalıyor bu ay pek iyi değil dedi 2 ay sonra başlayalım dedi moralim bozuldu birwz ama olacaktır İnşaallah zamanı gelmemiş daha,Yine deneyeceğiz olana kadar, kendini toparla lütfen umutsuz olmaKızlar sonucum çıkmıs 0.71 daha da yükselmez dedi doktoruda aradım haber veriyim sizede dedim . Ben anladımki ben hıç bir zaman anne olamıcam . İnşallahh siz olursunuz