Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım migros da var dimesin ben ondan aldım içtim hep tamamen doğal yazıyor ek birsey eklenmemiş yakının da migros varsa bakabilirsin hatta bir arkadaş petrol yerlerinde ki markette bulduğunu söylemişti oralarda bakman iyi olabilir canım benim 😇
Çok teşekkür ederim canım. Migros varda bulamadım orda,yarın da yolculuk var petrol marketlerine bakayım bi ❤️

normalde 12.gün kan tahlili pozitif çıkınca kaç gün sonra keseyi görmek için çağırıyorlar cnm sen biliyorsundur 🥰
Bu, embriyonun 5. gun mu 3. gun mu olduguna bagli. Bir de bhcg değerinize. Doktorlarin bazilari vajinal ultrasonla bakiyor onlar daha erken cagirabilir ama karindan gorulmesi biraz daha gec oluyor. Hemen hemen 5. haftanizda ya da 5.5ta kesenin gorulmesi bekleniyor bildigim kadarıyla.

Kendinizi yalniz hissetmemek icin burada gezinebilir, kitap okuyabilir, dizi izleyebilirsiniz.
İzliyorum canim bol dua ediyorum müzik dinliyorum falan ama iste icimde kotu hisler oluyor sizinde oluyor mu yaa bazen ağlamak geliyor içimden bazen çok umutlanip bebek kıyafeti bakıyorum bazen diyorum olmadi tutmadi

Bugün benim transferimin 10. Günü. 5. Gün dönmüş embriyo transferi oldum ancak az önce idrar testinde negatif gördüm çok üzgünüm. İkinci transferim de başarısız oldu
Kan degerinizi gormeden uzulmeyin ve aslinda gec bir saatte idrar testi yapmissiniz. Doktorunuz ne zaman kan vermenizi soyledi?

Kızlar bakar mısınız sizce var mı
IMG-20210709-WA0006.jpg

Kan degerinizi gormeden uzulmeyin ve aslinda gec bir saatte idrar testi yapmissiniz. Doktorunuz ne zaman kan vermenizi soyledi?
12. Günü yap demişti. Ama ilkinde de böyle oldu yine aynı maalesef. Kan testi yaptırsam sonuç değişir mi bilmiyorum ilaçlarımı bile almadım bugün moralim bozulduğu için.

İzliyorum canim bol dua ediyorum müzik dinliyorum falan ama iste icimde kotu hisler oluyor sizinde oluyor mu yaa bazen ağlamak geliyor içimden bazen çok umutlanip bebek kıyafeti bakıyorum bazen diyorum olmadi tutmadi
Evet 6 Gun boyunca gayet sakin ve mdtanetliydim umutluydum 7 ve ozellikle 8 Gun hunharca agladım eziyet ettim kendime yapmasaydım keşke diyorum tabikide duygu gecişlere yasıyoruz bu yaşadıklarımız hic kolay degil rabbim dogru zamanda hepimizi mukafatlandırıcak içinizi ferah tutun

X