Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün

Dus almadım bugun saçlarımı yıkarım heralde canm 40 dk yattim sonra ec ye yattim transferden snra bise olmus müdür sence
Bende yanlız olacağım aksama kadar bakalım ne yapacağım

Hic stres yapmayın arkadaşlar nisan topigindeki bir arkadaşım merdivenlerden düştü transferin 3 yada 4. Günüydü cok uzuldu agladi nasil tutsun gitti diye...su an 13 haftalik oldu...onun anlattığı büyük birseydi ama oldu ufak tefek şeylerden hic bir seycik olmaz Allahin izniyle 🙏

Senin ilaçlar baya cok kuzum ilk tatsferin mi benim progestan deks progesteron fitil estrofem sadece 3 ünü kullanıyorum ayrıca takviyeler Omega koenzim QH d vitamin folik asit beslenmem yeşil yapraklı roka semiz otu nar suyu içiyorum bilmiyorum onu dpgru yapıyor muyum Pazartesi’doktorum iyi demişti nar suyu içmiştim gitmeden onda 3 4 gün ama fazla kalınlaşma olırsa diye de korkuyorum bir yandan
Kabak çekirdeği çintiyorum Demir dusuk çıktı bende ondan dikkat ediyorum biraz yediklerime cayı azalttım transferden sonra hiç içmeyeceğim kahve zaten sevmiyorum böyle işte kuzum aklıma gelenler bunlar şuan
evet cok zor oluyor hepsini kullanmak :) bende yeşillikle beslenmeye başlıcam inşallah. çay zaten içmiyorum pek kahvaltıda bi bardak ve hergün bi türk kahvesi. ama özel hiç bişey yiyip içmiyorum.

t

transferden 4 gün önce başlattı benim doktorum bütün ilaç ve iğnelerime
Ben sadece şuan progestan deks ve fitil bri de estrofem kullanıyorum Beş gun önceden başlattı 3 gun kaldı transfere kuzum sende fitil kullanıyorsumdur bana sabah akşam 2 tane dediler gece yatarken fitili koysam daha mantıklı değil mi acaba sen ne zamanlar bırakıyorsun fitili

Hic stres yapmayın arkadaşlar nisan topigindeki bir arkadaşım merdivenlerden düştü transferin 3 yada 4. Günüydü cok uzuldu agladi nasil tutsun gitti diye...su an 13 haftalik oldu...onun anlattığı büyük birseydi ama oldu ufak tefek şeylerden hic bir seycik olmaz Allahin izniyle 🙏
Cok güzel bir moral oldu bu cok teşekkürler kuzum benim arkdas adına cok cok sevindim 🥰

evet cok zor oluyor hepsini kullanmak :) bende yeşillikle beslenmeye başlıcam inşallah. çay zaten içmiyorum pek kahvaltıda bi bardak ve hergün bi türk kahvesi. ama özel hiç bişey yiyip içmiyorum.
Yoğurt ekşi acı yemeyin diyorlar benim arkdasım yoğurt yedi suan ikizlere gebe

Ben sadece şuan progestan deks ve fitil bri de estrofem kullanıyorum Beş gun önceden başlattı 3 gun kaldı transfere kuzum sende fitil kullanıyorsumdur bana sabah akşam 2 tane dediler gece yatarken fitili koysam daha mantıklı değil mi acaba sen ne zamanlar bırakıyorsun fitili
ben fitile de transferden 4 gün önce başladım canım günde 3 kere sabah öğle akşam ama ben erken kalkamıyorum çoğu zaman öğlene doğru ilk uyandığımda atıyorum yarım saat yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyup sonra akşam yemekten sonra filan koyuyorum aynı şekil yatıyorum en sonda uyuyacağım zaman koyuyorum

Kızlar nasılsınız yazamadım bayadir. Güzel haberler vardır umarım. Ben bugün tekrar kan verdim 15. Gün. Yükselmiş mi diye bakılacak ama bı de idrar testi yaptım. Işıkla bakınca anca görünüyor. 12. Gün baya koyuydu çizgi. Korktuğumuz başımıza geldi sanırım kimyasal oldu. Yoksa böyle çıkmazdı. Çok üzgünüm

Kızlar nasılsınız yazamadım bayadir. Güzel haberler vardır umarım. Ben bugün tekrar kan verdim 15. Gün. Yükselmiş mi diye bakılacak ama bı de idrar testi yaptım. Işıkla bakınca anca görünüyor. 12. Gün baya koyuydu çizgi. Korktuğumuz başımıza geldi sanırım kimyasal oldu. Yoksa böyle çıkmazdı. Çok üzgünüm
Insallah oype değildir canim cok üzücü oluyor😪😪
Ben yasadim onu 2 kez.. idrarda koyulasmasi gerekirken siliklesti kanda deger dustu...sonra 2 3 gun sonra bir test daha yapayım dedim cok koyu 2.cizgi cikti bu kez kana kostum ama değer cok düşmüştü cok aci üzücü insallah idrar testi yanilticidir🙏 insallah degerin yukselmistir🙏🙏

Ayni marka testmiydi Ben idrar testlerine pek güvenemiyorum yaşadığım şeyden dolayı...kan ne zaman cikacak

ben fitile de transferden 4 gün önce başladım canım günde 3 kere sabah öğle akşam ama ben erken kalkamıyorum çoğu zaman öğlene doğru ilk uyandığımda atıyorum yarım saat yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyup sonra akşam yemekten sonra filan koyuyorum aynı şekil yatıyorum en sonda uyuyacağım zaman koyuyorum
Anladım canım yastık koyma olayını deneyeyim 🥰

Rabbim bizimle bol bol film izle netflix al ben oyle yaptim yoksa patlardim düşünmemek için candy indirdim oynuyorum tiktok izliyorum falan onsallah sağlıkla ve güzel haberlerle gecer bugünler benm eşimin bir de ilçe gorevi cikti simdi off hayırlısı olsun bakalım 7 gün de öyle yok yalnız kalcam

X