Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli yatıyo musun eğer vücudunu dinlendiriyorsan olsa da ağrı hissetmeyebilirsin hemen kötü düşünme herkes de kasık ağrısı olacaktır diye bir kural yok kaç gün oldu transferin
Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün 3. Gun

Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün 3. Gun

Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap... ne çok yat ne çok hareket et orta ayarda ev içinde küçük yürüyüşler yap kendini çok dinleme biliyorum çok zor aynı süreçlerden geçiyoruz hakkımızda hayırlısı birbirimizi teselli etmekten başka çaremiz yok bu süreçte bekleyip göreceğiz herşey güzel olsun senin ilk denemen mi?

Canım ben de progestan dex kullanıyorum maalesef reçete karşılamıyor eş değer kısmını bilemiyorum

İnşalalh canım sen neler kullanıyorsun şuan igne ilac olarak bir de beslenmen nasıl
progresten iğne ve fitil, coraspin, tetradox,estrofem, prednol, vitamin birde kendi tiroid ilacım. beslenme herzaman yediğim şeyleri yiyorum :) sizin?

Canım bana doktor prolutex yazmıştı ama bulamadığım için eşdeğeri olarak progestan dex aldırdı yani ikisi eşdeğer diye biliyorum ben doktor öyle aldırdı. Parasıyla aldık maalesef karşılamıyor

Benimde agrilarim olunca korkuyorum
Her kadinin vücudu aynı değil taze transfer ve dondurulmjs embriyo tedavisi de ayni durumlar olmaz. Bedenlerimiz farklı değerlerimiz hormonlarimiz da bu yüzden kafana takacagin son sey bu olmali.

hiçbirini sigorta karşılamıyor bu ilacın bende prolutexle başladım sonra ondan bulamadım doktorum progestan dex al dedi şuan onu kullanıyorum günde 2 kez 185 tl fiyatı içinde 7tane var yani 3günde bir para verip almak zorundayız maalesef

Sürekli yatıyo musun eğer vücudunu dinlendiriyorsan olsa da ağrı hissetmeyebilirsin hemen kötü düşünme herkes de kasık ağrısı olacaktır diye bir kural yok kaç gün oldu transferin
Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün
İlk 3 gün diyorlar kuzum tutunmasına inşallah tutunmuştur sen dusunu aldın mı bende 4.gün Allah izin verirse almayı düşünüyorum 3 gunden sonra bakalım
Dus almadım bugun saçlarımı yıkarım heralde canm 40 dk yattim sonra ec ye yattim transferden snra bise olmus müdür sence

Valla bizim doktor hemen transferden sonra kaldırıp lavobaya gönderiyormuş sonra da evine pyle olsa neden hemen eve göndersinler tutunacak olan her turlu tutunur yeter ki Rabbim nasip etsin kendini yıpratma rahat ol ve olacağına İnan inşalalh

Evet öyleymiş canım benim ya demek eşdeğer ki yazmışlar ben bir tane daha alayım teste kadar en asından

Cok teşekkür ediyorum o zaman eşdeğer yarın soracağım onu da kullanayım cok pahalı ilaçlar bakalım tek tutsun da İnan hiçbirimiz parasında değiliz acaba dedim yazılıyor sorayım ilk transfer yeni öğreniyorum

Evet öyleymiş canım benim ya demek eşdeğer ki yazmışlar ben bir tane daha alayım teste kadar en asından

Ben bide bunu kullanıyorum canım hergün 1 kere hastanede kalçama yaptırıyorum bunu sigorta karşılıyor sağlık ocağındaki doktor bile yazıyor

progresten iğne ve fitil, coraspin, tetradox,estrofem, prednol, vitamin birde kendi tiroid ilacım. beslenme herzaman yediğim şeyleri yiyorum :) sizin?
Senin ilaçlar baya cok kuzum ilk tatsferin mi benim progestan deks progesteron fitil estrofem sadece 3 ünü kullanıyorum ayrıca takviyeler Omega koenzim QH d vitamin folik asit beslenmem yeşil yapraklı roka semiz otu nar suyu içiyorum bilmiyorum onu dpgru yapıyor muyum Pazartesi’doktorum iyi demişti nar suyu içmiştim gitmeden onda 3 4 gün ama fazla kalınlaşma olırsa diye de korkuyorum bir yandan
Kabak çekirdeği çintiyorum Demir dusuk çıktı bende ondan dikkat ediyorum biraz yediklerime cayı azalttım transferden sonra hiç içmeyeceğim kahve zaten sevmiyorum böyle işte kuzum aklıma gelenler bunlar şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…