Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün 3. GunSürekli yatıyo musun eğer vücudunu dinlendiriyorsan olsa da ağrı hissetmeyebilirsin hemen kötü düşünme herkes de kasık ağrısı olacaktır diye bir kural yok kaç gün oldu transferin
İlk 3 gün diyorlar kuzum tutunmasına inşallah tutunmuştur sen dusunu aldın mı bende 4.gün Allah izin verirse almayı düşünüyorum 3 gunden sonra bakalımSurekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün 3. Gun
inşallah :) hayırlısıyla yavrularımız gelsinAaaa Harika cok sevindim beraber bekleyelim insallah güzel sonuçlar alırız
Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün 3. Gun
İnşalalh canım sen neler kullanıyorsun şuan igne ilac olarak bir de beslenmen nasılinşallah :) hayırlısıyla yavrularımız gelsin
Canım ben de progestan dex kullanıyorum maalesef reçete karşılamıyor eş değer kısmını bilemiyorumArkadaşlar brş şey soracağım bana doktor progestam deks yazdı 25 mg buna denk olan proluton depot yazdılar fakat evde proluteks var acaba eşdeğer mi yine soracağım doktora bir de progestan deks kullanan var mı reçeteli olarak mı aldınız sağlık ocağı yazıyor mu
progresten iğne ve fitil, coraspin, tetradox,estrofem, prednol, vitamin birde kendi tiroid ilacım. beslenme herzaman yediğim şeyleri yiyorum :) sizin?İnşalalh canım sen neler kullanıyorsun şuan igne ilac olarak bir de beslenmen nasıl
Canım bana doktor prolutex yazmıştı ama bulamadığım için eşdeğeri olarak progestan dex aldırdı yani ikisi eşdeğer diye biliyorum ben doktor öyle aldırdı. Parasıyla aldık maalesef karşılamıyorArkadaşlar brş şey soracağım bana doktor progestam deks yazdı 25 mg buna denk olan proluton depot yazdılar fakat evde proluteks var acaba eşdeğer mi yine soracağım doktora bir de progestan deks kullanan var mı reçeteli olarak mı aldınız sağlık ocağı yazıyor mu
Benimde agrilarim olunca korkuyorumKizlar transfer günü ve ertesi gün kasik ağrılarım oldu bu iyi bilendir diye yazmış herkez ama bugün ne kasik agrim var ne bise korkuyorum acaba kotu bise olmus mudurmesela idrar yaparken agrim oluyordu suan hic bise yok sanki tedaviden önceki gibiyim
hiçbirini sigorta karşılamıyor bu ilacın bende prolutexle başladım sonra ondan bulamadım doktorum progestan dex al dedi şuan onu kullanıyorum günde 2 kez 185 tl fiyatı içinde 7tane var yani 3günde bir para verip almak zorundayız maalesefArkadaşlar brş şey soracağım bana doktor progestam deks yazdı 25 mg buna denk olan proluton depot yazdılar fakat evde proluteks var acaba eşdeğer mi yine soracağım doktora bir de progestan deks kullanan var mı reçeteli olarak mı aldınız sağlık ocağı yazıyor mu
Surekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugünSürekli yatıyo musun eğer vücudunu dinlendiriyorsan olsa da ağrı hissetmeyebilirsin hemen kötü düşünme herkes de kasık ağrısı olacaktır diye bir kural yok kaç gün oldu transferin
Dus almadım bugun saçlarımı yıkarım heralde canm 40 dk yattim sonra ec ye yattim transferden snra bise olmus müdür senceİlk 3 gün diyorlar kuzum tutunmasına inşallah tutunmuştur sen dusunu aldın mı bende 4.gün Allah izin verirse almayı düşünüyorum 3 gunden sonra bakalım
Valla bizim doktor hemen transferden sonra kaldırıp lavobaya gönderiyormuş sonra da evine pyle olsa neden hemen eve göndersinler tutunacak olan her turlu tutunur yeter ki Rabbim nasip etsin kendini yıpratma rahat ol ve olacağına İnan inşalalhSurekki değil ama yatiyorum evde kimse olmadığı için kalkmam gerekiyor hep salı günü oldum bugün
Dus almadım bugun saçlarımı yıkarım heralde canm 40 dk yattim sonra ec ye yattim transferden snra bise olmus müdür sence
Evet öyleymiş canım benim ya demek eşdeğer ki yazmışlar ben bir tane daha alayım teste kadar en asındanhiçbirini sigorta karşılamıyor bu ilacın bende prolutexle başladım sonra ondan bulamadım doktorum progestan dex al dedi şuan onu kullanıyorum günde 2 kez 185 tl fiyatı içinde 7tane var yani 3günde bir para verip almak zorundayız maalesef
Cok teşekkür ediyorum o zaman eşdeğer yarın soracağım onu da kullanayım cok pahalı ilaçlar bakalım tek tutsun da İnan hiçbirimiz parasında değiliz acaba dedim yazılıyor sorayım ilk transfer yeni öğreniyorumCanım bana doktor prolutex yazmıştı ama bulamadığım için eşdeğeri olarak progestan dex aldırdı yani ikisi eşdeğer diye biliyorum ben doktor öyle aldırdı. Parasıyla aldık maalesef karşılamıyor
Evet öyleymiş canım benim ya demek eşdeğer ki yazmışlar ben bir tane daha alayım teste kadar en asından
Senin ilaçlar baya cok kuzum ilk tatsferin mi benim progestan deks progesteron fitil estrofem sadece 3 ünü kullanıyorum ayrıca takviyeler Omega koenzim QH d vitamin folik asit beslenmem yeşil yapraklı roka semiz otu nar suyu içiyorum bilmiyorum onu dpgru yapıyor muyum Pazartesi’doktorum iyi demişti nar suyu içmiştim gitmeden onda 3 4 gün ama fazla kalınlaşma olırsa diye de korkuyorum bir yandanprogresten iğne ve fitil, coraspin, tetradox,estrofem, prednol, vitamin birde kendi tiroid ilacım. beslenme herzaman yediğim şeyleri yiyorum :) sizin?
TedaviniZden 3 ay önce birakmis olmalisiniz. Anne baba sigarayi birakmadan asla başlamayan 2 doktor biliyorum...Icinizde tadavi suresince sigara icen varmiydi. Bugun idrar testini sabah yaptin yine negatif cikti