Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim yaa..Bende 7 günden basladim hergun yaptim insani yıpratıyor vallahi...

Bir de tonlarını karsilastirdim :KK53:
Cizgiler siliklesiyor mu koyulasiyor mu diye kafayı yemiştim...ama testler dogru cikti gittikçe siliklesti kimyasal gebelikti..3 4 gun sobra bir daha yapayım dedim anaaa kopkoyu cikti bu kez heralde arttı dedim kana kostum ama yok kanda cok düşmüştü ama idrarda koyulasiyordu:KK70:tam bir manyak ben:KK53:
benimkiler sağolsun ton konusunda hiç yormadılar beni, hepsi full tek çizgi :-)

Merhaba, önceki tüp bebek topiği den hatırlıyorum sizi, basladınız mı yeniden tedaviye
Merhaba canim ben her açılan topikte oluyorum diğer topige terfi ediyorum :KK51: ellerim bos hala..Ben iste 6.ya başlamıştım tek yumurta kaldi elimde dun opu oldum bugun dollendi diye haber geldi ama 1 tane yaa iste..vakalim ne olacak 5 e gidecek mi.

Agustista gene toplama yapacak 7.yi doktor iste canim ozamanda ne çıkarsa transfer eder bu defteri kapatirim artik ..elde avuçta kalmadi ne para ne yumurta :KK51:

Merhaba canim ben her açılan topikte oluyorum diğer topige terfi ediyorum :KK51: ellerim bos hala..Ben iste 6.ya başlamıştım tek yumurta kaldi elimde dun opu oldum bugun dollendi diye haber geldi ama 1 tane yaa iste..vakalim ne olacak 5 e gidecek mi.

Agustista gene toplama yapacak 7.yi doktor iste canim ozamanda ne çıkarsa transfer eder bu defteri kapatirim artik ..elde avuçta kalmadi ne para ne yumurta :KK51:
Maddi manevi etkiliyor bizi maalesef. İnşallah altın yumurtadır, 5.gune giderse transfer olmayacak mısınız, havuz mu yapıcak doktorunuz?

Kuzum emeklerin çok zor biliyorum, İnşallah tekrar tadarsın. Ancak senin Allah bağışlasın bir evladın var en azından. Ona tutunursun. Bizler için daha zor bir yol

İncir cok iyi geliyormuş diyorlar kizlar gunde 4 5 yesem diyorum 1 ay...belki 2 3 olur yumurta
Zeytinyağında bekletılmıs kuru incir cok ıyı gelıyor dıye bılıyorum, ama dıkkatlı tuketmelisın prolaktıni yukseletebılır.

Takviye ben teatrio ve gynositol kullanıyorum onlar da cok ıyı oluyor kalite acısından

X