Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tebrik Ederim Hayırlı olsun :KK200: Az önce gidip testi kiti alıyordum vazgeçtim transfer gününü saymazsam benim de bugün 4.günüm ve çok heyecanlıyım 2 embriyo 5.gün 4bb ve 4ab kalitesinde transferim kasıklarımda batma ve yanma var şuan sizler de durumlar nasıl

16 Temmuz test gunu. 7 adet gorunen yumurtam vardi ya 1 adet tek çıktı dr cok olumsuz konusmustu o gun uyuyamadik esimle sabah dollenme haberi gelince inanamadik. Cuma da 2. Gun embriyosu transfer edildi canm bekliyoruz endiseliyim😅
Aksilikler bizi yıldıramaz. Sonuç güzel olmuş çok şükür. Heyecan başladı🧿 güzel haberlerle bizi sevindir😍😍😍😘🧡

Kızlar bende 28 haziran transfer oldum bugun 9. Gunum progestan fitil kullaniyorum vajinamin ic kismi sis fitili koyarken puturlu elime geliyor. Sizde de degisiklik varmi
Muhtemelen fazlasını atıyordur, benim de fazla olanı atıyor. birde sıvı bişey geliyor anlayamadım daha önceki deneyimimi de hatırlamıyorum ki belirti var mı canım sen de?

Canm benim inşallah gebesindir ❤ yarinda tekrarla sadce hersyee hazirla kendini testler yanıltabilir
Canım ben zaten seni anladım insan ümitlenmeye bile korkuyor değil mi 😞kesin pozitif diyemiyorum zaten bende kafamı karıstırdım oturuoum evde işte 😅
gonapeptyl etkisi erken geçiyor canım. ben transferin 3.günü vurmuştum, sonra 5.gün test yaptım yoktu iğne etkisi. Yani iğne değildir :KK200:
Gonopeptly de hcg yok canim ben de ondan vurulmuştum
Ben bılmedıgımden yıne de normal testle bi negatifi almak istedim 😅

Canım ben zaten seni anladım insan ümitlenmeye bile korkuyor değil mi 😞kesin pozitif diyemiyorum zaten bende kafamı karıstırdım oturuoum evde işte 😅

Ben bılmedıgımden yıne de normal testle bi negatifi almak istedim 😅
bu test tutkusu çok fena bişey ya :-) insan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim :KK70:

bu test tutkusu çok fena bişey ya :-) insan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim :KK70:
Aynen canim yaa..Bende 7 günden basladim hergun yaptim insani yıpratıyor vallahi...

Bir de tonlarını karsilastirdim :KK53:
Cizgiler siliklesiyor mu koyulasiyor mu diye kafayı yemiştim...ama testler dogru cikti gittikçe siliklesti kimyasal gebelikti..3 4 gun sobra bir daha yapayım dedim anaaa kopkoyu cikti bu kez heralde arttı dedim kana kostum ama yok kanda cok düşmüştü ama idrarda koyulasiyordu:KK70:tam bir manyak ben:KK53:

Aynen canim yaa..Bende 7 günden basladim hergun yaptim insani yıpratıyor vallahi...

Bir de tonlarını karsilastirdim :KK53:
Cizgiler siliklesiyor mu koyulasiyor mu diye kafayı yemiştim...ama testler dogru cikti gittikçe siliklesti kimyasal gebelikti..3 4 gun sobra bir daha yapayım dedim anaaa kopkoyu cikti bu kez heralde arttı dedim kana kostum ama yok kanda cok düşmüştü ama idrarda koyulasiyordu:KK70:tam bir manyak ben:KK53:
Merhaba, önceki tüp bebek topiği den hatırlıyorum sizi, basladınız mı yeniden tedaviye

X