- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
ben de demirbaşım ya. kayıt olduğum 2018den beri ne topikler gezdimDeli yaa ben demirbaş oldum burada, gecen yıl takıldığım gebelık topıklerıne baktım gecen gun, herkesin cocugu ya kucagında ya da karnında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de demirbaşım ya. kayıt olduğum 2018den beri ne topikler gezdimDeli yaa ben demirbaş oldum burada, gecen yıl takıldığım gebelık topıklerıne baktım gecen gun, herkesin cocugu ya kucagında ya da karnında..
Bi demirbaş ta benimben de demirbaşım ya. kayıt olduğum 2018den beri ne topikler gezdim
Birde senin emriyon kacinci gun hangi kalitedeydi
Aynı benbenimkiler sağolsun ton konusunda hiç yormadılar beni, hepsi full tek çizgi
Bır de ay ay topıklerde gezerdim,, sonra tüp bebek özel bölüme terfi ettim, insallah Baska terfi almayız.. Gebelik ile ilgili bişeyler arastırırkeen bu siteyi keşfetmiştim, müdavimi oldukben de demirbaşım ya. kayıt olduğum 2018den beri ne topikler gezdim
Ne bileyim işte insan her türlü endişeleniyorYani 10. Gün yarin tekrar yappp
Benim bir yumurtaydi sayı az mi sence senin
Teşekkür ederim ilk olduğu için endişeliyim birazSizden dsha az yumurtaya sahip insanlar oluyor paniklemeye gerek yok önemli olan kaliteli olması içinizi ferah tutun
Kıyamam size, Rabbim nasip eder inşaAllah. Acemiyim ondan olabilirHangi sayi az geldi canim 12 az mi bak biz 1 yumurtayi bekliyoruz Sayın cok cok guzel hem de
Soz miiibu test tutkusu çok fena bişey ya insan istemsizce yapıyor. Ama söz verdim bir dahaki tedavimde hiç yapmayacağım. Direkt kan vereceğim
Insallah kuzum beninde 1 embriyo 4bb kalitede 22 yasindayim pko hastasiyim5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi 4bb-4ab kalitesinde seninle aynı şeyleri yaşıyorum hiç farkı yok. su gibi bişey geliyo kasıklarım evet gergin inşallah Rabbim nasip eder inşallah bakalım
Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah inşaAllah sonu da güzel olurhayırlı olsun kuzum. Sayın gayet ideal hiç takılma buna
Evet canim sen yenisin galiba inşallah cok beklemezsin biz gibi...şıp diye oluversin geliversin bebişinKıyamam size, Rabbim nasip eder inşaAllah. Acemiyim ondan olabilir
yarın sabah yappAyyy benimkide 5.gün acayip yapasım var test
Insallah kuzum beninde 1 embriyo 4bb kalitede 22 yasindayim pko hastasiyim
çokkk teşekkür ederim bakalım benim nasıl olcak inşallah tutunmaya devam eder ilki kimyasal olmuştu hakkımızda hayırlısı sağsalim kucağımıza da alalım inşllahElbette hepimizin bunyesi birbirinden farkli. Lutfen endiselenmeyin. Benim 5. gun embriyosu ve donmus embriyo transferiydi tek embriyo transfer ettiler. 6. gun sabahi ovulasyon testim koyu cift çicgi çıkmıştı evde kalan 1 tane normal gebelik testi vardi o da cook silik cikti. Mavili olan. Burada. Sonra ben tabii dayanamadim test aldim. Predictor erken gebelik testi en koyu sonucu verdi. O da yanda. Farkli markalarla farkli saatlerde testler yaptim. Mutlaka ikinci cizgi cikti ama akşam testlerinde cizgi ince cikti tabii cunku idrardaki hcg azaliyor. en son dun yaptim testi aksam normal predictorle o da ince cikti ama kan verdigimde 610 olmustu. Ikiz olma ihtimali cok dusuk ama bu sayi ve iki katindan fazla artmasi nedeniyle olabilir ama ultrasonda gorulur ancak diyor doktor.
Evet evet yeniyim ondan bu endişe Rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlı bir evlat size de inşaAllahEvet canim sen yenisin galiba inşallah cok beklemezsin biz gibi...şıp diye oluversin geliversin bebişin
ınsallah guzel bir hamilelik gecirir bebeginize kavusursunuzçokkk teşekkür ederim bakalım benim nasıl olcak inşallah tutunmaya devam eder ilki kimyasal olmuştu hakkımızda hayırlısı sağsalim kucağımıza da alalım inşllah
artık tüp bebek yapabilecek güçteyiz Umarım son olur bu tedavin canım, kucağın dolarBır de ay ay topıklerde gezerdim,, sonra tüp bebek özel bölüme terfi ettim, insallah Baska terfi almayız.. Gebelik ile ilgili bişeyler arastırırkeen bu siteyi keşfetmiştim, müdavimi olduk
insallah hayirli sonuclar aliriz.Yaaaaa sen daha çok küçüksün kuzum ben 37 yaşındayım yolun çok başındasın Gönlünü ferah tut hakkımızda hayırlısı kalitesi gayet iyi bizi neler bekliyor göreceğiz. ben de bir garibim aslında bir kızım var kardeş istedik aynı yollardan ikinci kez biraz daha kolay geçiyorum Rabbim Ol Derse Olur inşallah bu bekleyiş bambaşka bir duygu yaşamadan anlayamayacağımız duygular...
İnsallah canım hepimizin son olsun bılmıyorum 3.tedaviyi kaldırabilir mıyım, düşükten sonra çok sarsıldım, sonrası negatıf asılama ve tüp bebek.. Umudum bu tedavı artıkartık tüp bebek yapabilecek güçteyiz Umarım son olur bu tedavin canım, kucağın dolar