Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de demirbaşım ya. kayıt olduğum 2018den beri ne topikler gezdim :-)
Bır de ay ay topıklerde gezerdim,, sonra tüp bebek özel bölüme terfi ettim, insallah Baska terfi almayız..☺️ Gebelik ile ilgili bişeyler arastırırkeen bu siteyi keşfetmiştim, müdavimi olduk 😅

Insallah kuzum beninde 1 embriyo 4bb kalitede 22 yasindayim pko hastasiyim

Yaaaaa :KK200: sen daha çok küçüksün kuzum ben 37 yaşındayım yolun çok başındasın Gönlünü ferah tut hakkımızda hayırlısı kalitesi gayet iyi bizi neler bekliyor göreceğiz. ben de bir garibim aslında bir kızım var kardeş istedik aynı yollardan ikinci kez biraz daha kolay geçiyorum Rabbim Ol Derse Olur inşallah bu bekleyiş bambaşka bir duygu yaşamadan anlayamayacağımız duygular...

Elbette hepimizin bunyesi birbirinden farkli. Lutfen endiselenmeyin. Benim 5. gun embriyosu ve donmus embriyo transferiydi tek embriyo transfer ettiler. 6. gun sabahi ovulasyon testim koyu cift çicgi çıkmıştı evde kalan 1 tane normal gebelik testi vardi o da cook silik cikti. Mavili olan. Burada. Sonra ben tabii dayanamadim test aldim. Predictor erken gebelik testi en koyu sonucu verdi. O da yanda. Farkli markalarla farkli saatlerde testler yaptim. Mutlaka ikinci cizgi cikti ama akşam testlerinde cizgi ince cikti tabii cunku idrardaki hcg azaliyor. en son dun yaptim testi aksam normal predictorle o da ince cikti ama kan verdigimde 610 olmustu. Ikiz olma ihtimali cok dusuk ama bu sayi ve iki katindan fazla artmasi nedeniyle olabilir ama ultrasonda gorulur ancak diyor doktor.
çokkk teşekkür ederim bakalım benim nasıl olcak inşallah tutunmaya devam eder ilki kimyasal olmuştu hakkımızda hayırlısı sağsalim kucağımıza da alalım inşllah 🥰

Bır de ay ay topıklerde gezerdim,, sonra tüp bebek özel bölüme terfi ettim, insallah Baska terfi almayız..☺️ Gebelik ile ilgili bişeyler arastırırkeen bu siteyi keşfetmiştim, müdavimi olduk 😅
artık tüp bebek yapabilecek güçteyiz :-) Umarım son olur bu tedavin canım, kucağın dolar

Yaaaaa :KK200: sen daha çok küçüksün kuzum ben 37 yaşındayım yolun çok başındasın Gönlünü ferah tut hakkımızda hayırlısı kalitesi gayet iyi bizi neler bekliyor göreceğiz. ben de bir garibim aslında bir kızım var kardeş istedik aynı yollardan ikinci kez biraz daha kolay geçiyorum Rabbim Ol Derse Olur inşallah bu bekleyiş bambaşka bir duygu yaşamadan anlayamayacağımız duygular...
🙄insallah hayirli sonuclar aliriz.

artık tüp bebek yapabilecek güçteyiz :-) Umarım son olur bu tedavin canım, kucağın dolar
İnsallah canım hepimizin son olsun🙏🏻 bılmıyorum 3.tedaviyi kaldırabilir mıyım, düşükten sonra çok sarsıldım, sonrası negatıf asılama ve tüp bebek.. Umudum bu tedavı artık 😔

X