Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agrın var mı peki? Ben dde toplama yapılsın ertesi gune hemen randevu alacağım, 2.dozdan sonra transfer yaparız dedı doktor
ben geçirmiş olduğum için tek doz yapılıyor bize. Kolum çok ağrıdı. Bugün hafifledi biraz canım. Vaktinde yaptırmak lazım, yarın aşısız tedavi olmaz derlerse derde düşeriz

Zeytinyağında bekletılmıs kuru incir cok ıyı gelıyor dıye bılıyorum, ama dıkkatlı tuketmelisın prolaktıni yukseletebılır.

Takviye ben teatrio ve gynositol kullanıyorum onlar da cok ıyı oluyor kalite acısından
Canim cok takviye kullanıyorum ben...
Dhea biesteron
Fenamom
D vit 3
Omega 3
Daha da coktu da ben 1 2 sini biraktim..cok pahalıya gelmeye baslamisti🤦‍♀️

Benim ocakta yumurta sayim 5 idi birden bire düştü 6 ay içinde..dun opu da prp yapti vitamin de kullanıyorum insallah az da olsa ise yarar.

Ayy inşallah inşallah🤲Yarın gülüm🤭 sen naptın eşin ayarladı mı sanki tekrar görüşecek demiştin. Karıştırdıysam da kusura bakma kız bugün sarhoş gibi başladım güne🤣🤣
Hadi hayırlısı inşallah canım valla bilmiyorum kuzum başta yok ağustos dediydi sonra duruma bağlı bayramla birlikte ayarlarız dedi ama eşim şu an yurtdışında salı anca gelir ama adetim erken gelecek gibi bütün belirtiler var muhtemelen yurtdışında iken gelir ben bu aydan kestim umudu ağustosu baz alıyorum 😂😎😁😁

Test gunum 10 tembuz ben yarin idrar testi yapmayi dusunuyorum
benim de test günüm 13 Temmuz hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah güzel sonuçlanır transfer sonrası belirtilerin var mı çünkü ben ilaçlardan mı yoksa tutunma oldu ondan mı bilemiyorum kasık ağrım var batma yanma gibi ama tabi öyle şiddetli deil tabiki sıradan günlük akışı yormayacak bi ağrı sen de durumlar nedir???

cnm senin kaçıncı günde benim gibi çıkmıştı? 5.gün embriyosumuydu? birde kandan ne zaman yaptırdın? nasıl ilerleyecek benimki çok merak ediyorumm🥰 remziye_06 remziye_06
Elbette hepimizin bunyesi birbirinden farkli. Lutfen endiselenmeyin. Benim 5. gun embriyosu ve donmus embriyo transferiydi tek embriyo transfer ettiler. 6. gun sabahi ovulasyon testim koyu cift çicgi çıkmıştı evde kalan 1 tane normal gebelik testi vardi o da cook silik cikti. Mavili olan. Burada. Sonra ben tabii dayanamadim test aldim. Predictor erken gebelik testi en koyu sonucu verdi. O da yanda. Farkli markalarla farkli saatlerde testler yaptim. Mutlaka ikinci cizgi cikti ama akşam testlerinde cizgi ince cikti tabii cunku idrardaki hcg azaliyor. en son dun yaptim testi aksam normal predictorle o da ince cikti ama kan verdigimde 610 olmustu. Ikiz olma ihtimali cok dusuk ama bu sayi ve iki katindan fazla artmasi nedeniyle olabilir ama ultrasonda gorulur ancak diyor doktor.

Eklentiler

• 20210701_064033.jpg
    20210701_064033.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 20210702_193911.jpg
    20210702_193911.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 38
Canim cok takviye kullanıyorum ben...
Dhea biesteron
Fenamom
D vit 3
Omega 3
Daha da coktu da ben 1 2 sini biraktim..cok pahalıya gelmeye baslamisti🤦‍♀️

Benim ocakta yumurta sayim 5 idi birden bire düştü 6 ay içinde..dun opu da prp yapti vitamin de kullanıyorum insallah az da olsa ise yarar.
Epey de varmıs, ınsallah agustos ugurlu gelır ❤️

benim de test günüm 13 Temmuz hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah güzel sonuçlanır transfer sonrası belirtilerin var mı çünkü ben ilaçlardan mı yoksa tutunma oldu ondan mı bilemiyorum kasık ağrım var batma yanma gibi ama tabi öyle şiddetli deil tabiki sıradan günlük akışı yormayacak bi ağrı sen de durumlar nedir???
Canim koku hassasiyeti bide transferin 4.gununden beri ara ara kasik agrim oldu ama bende bilemiyorum tutunmayala alakalimi cunku benim lekelenmem falan olmadi hic su gibi akintim var oda fitilden kaynakli sanirim . Birde vajinamin ic kismi ve kasik bolgem belurginlesti

Birde senin emriyon kacinci gun hangi kalitedeydi

X