Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme kuzum şimdilik bebeğine odaklan, bu işler nasip. Bana da 3 ay takviye önerdi. Bu süreçte ne iyi gelirse onu yiyip içmeye çalışacağım. :KK200:
cnm 3 aylık dinlenmende C-Life öneriyorum sana bitkisel bir karışım ve çok işe yarıyor benim hormonlarımı düzenledi çoğu kişi bu macunla hamile kalıyor ben beklemek istemediğim için uzun süre kullanamadım bence dene birşey kaybetmezsin

Bazen ne denir bilmiyor insan, daha vakti gelmemiş demekki, Rabbim bekletiyor ise güzelleştiriyordur 🤲🏻🤲🏻
öyle diyorum canım, dün yıkılmıştım ama şimdi kendime geldim, neler yapmam gerekiyor diye araştırmalara başladım. buradaki herkese dua ediyorum olumlu haberlerinize kendim kadar sevineceğim. :)

Kizlar bana cevap verin nolur bugun transfer oldum şu gibi akintim oluyor transferden sonra ve af edersiniz su içiyorum cok ca cok çişe gidiyorum sizce normal mi bunlar ? Bir de bana dr hic idrara sıkışık da değilsin dedi transfer ederken ama ben stresten sıkışmış hatta altıma edecek gibiydim oyle lan var mı

Kizlar bana cevap verin nolur bugun transfer oldum şu gibi akintim oluyor transferden sonra ve af edersiniz su içiyorum cok ca cok çişe gidiyorum sizce normal mi bunlar ? Bir de bana dr hic idrara sıkışık da değilsin dedi transfer ederken ama ben stresten sıkışmış hatta altıma edecek gibiydim oyle lan var mı
Progestan fitil verildi mi, çok sık idrara gitmeniz ya da kendinizi sıkışık hissetmeniz stresten de olur. Akıntınız su gibi mi? Endişe edecek bir şey değil gibi görünüyor.

Progestan fitil evet kullanıyorum can su cok iciyorum sağlıklıymis falan diye su gibi eve şeffaf can
Fitili kullandığınız zaman parmaklarınızla oldukça ileri itin, ayaklarınızın altına yastık koyun ve en az 30 dk o pozisyonda kalın. Fitilden de akıntı olursa korkmayın. Su içmeniz çok güzel ama belki tüm suyu bir anda içmeye çalışmak yerine gün içerisinde 2,5-3 ltre su içerseniz aslında sudan daha çok fayda görürsünüz. Mesela saat başı bir kaç bardak için. Tv izleyin, kitap okuyun, hatta telefonda oyun oynayın, aklınız sürekli orada olursa endişeli olursunuz.

öyle diyorum canım, dün yıkılmıştım ama şimdi kendime geldim, neler yapmam gerekiyor diye araştırmalara başladım. buradaki herkese dua ediyorum olumlu haberlerinize kendim kadar sevineceğim. :)
Allah razı olsun, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun 🤲🏻

Benim ilk uc gun cok.su icmekten ve transfer de cok sıkışık kalmaktan agrim oluyordu sık sık tivalete gidiyordum endise etmeyin bi kac gune normale dönersiniz. Rahim işlem gördüğü icin oluyo. Akinti renkli degilse sivi akinti sorun olmaz fitil kullanıyorsaniz ondandir akinti

Merhaba herekese 3. Tüp bebek tedavisine başladım, bu kez pergoveris isimli bir ilaç verdi yumurta kalitesini arttırdığı söyleniyormuş ve tabiiki gonal f 75 yapıyorum. Pergoveris daha önce kullanan ve bu açıdan herhangi bir faydasını gören var mı?

Merhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah . 🤲🏼 Bende tüp bebek tedavisi yaptirdim rahim dinlendirmesinden sonra donddurulmus 2 tane 5. gün embryosu transfer edildi 28.6 bugün dogru hesapladiysam 8. günüm dün ilk gebelik testimi yaptim positiv cikti bugün bidaha yaptim tekrar positiv cikti hatta daha belirgin cikti resimi yüklicem .. ama suan okadar korkuyorumki bugün birden adet sancim geldi bacaklarima kadar vurduu sonra wc ye gidince ayiptir söylemesi kilodumda kahverengi lekelenme geldi tutunma lekesi diye bisey var billiyorum ama 8. günü biraz gec degilmi sanki cok korkuyorum adet olucam diye .. siz neler yasadiniz benim gibi olan varmi acaba ( asagdaki test dün 7. günde yaptim üstdekini bugün yaptim)

Eklentiler

• 32B020C2-456C-4867-9F48-BEA8F95920FA.jpeg
    32B020C2-456C-4867-9F48-BEA8F95920FA.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah . 🤲🏼 Bende tüp bebek tedavisi yaptirdim rahim dinlendirmesinden sonra donddurulmus 2 tane 5. gün embryosu transfer edildi 28.6 bugün dogru hesapladiysam 8. günüm dün ilk gebelik testimi yaptim positiv cikti bugün bidaha yaptim tekrar positiv cikti hatta daha belirgin cikti resimi yüklicem .. ama suan okadar korkuyorumki bugün birden adet sancim geldi bacaklarima kadar vurduu sonra wc ye gidince ayiptir söylemesi kilodumda kahverengi lekelenme geldi tutunma lekesi diye bisey var billiyorum ama 8. günü biraz gec degilmi sanki cok korkuyorum adet olucam diye .. siz neler yasadiniz benim gibi olan varmi acaba ( asagdaki test dün 7. günde yaptim üstdekini bugün yaptim)
Oncelikle testiniz oldukca belirgin bunun icin sizi ben tebrik ederim. Bu agrilari ben de yasiyorum benim 12 ya da 13. gunum doktorum bunlari daha fa yasayabilecegimi soyledi. Bir yerde 14.gun de yasayan var. Kahverengi lekeleri de cok uzun sure gorenler de oluyor. Kan testiniz ve doktorunuz diyecekleri cok onemli, siz o zamana dek dinlenin, eger almanizi uygun gordukleri bir agri kesici varsa kullanin, arada yürümeyi unutmayin ki kan dolasiminiz mutlaka duzenli olsun.
Kan degerleriniz ve guzel haberlerinizi bekliyorum.

Ayrica aldiginiz ilaclar su an adet olmanizi zaten engeller. Negatif bile olsaniz ilaclari birakana dek adet gormezdiniz.

görüştüm canım. embriyolar 4. günden sonra gelişmemişler ve blast olmamışlar, transfer olmadım böylece bitti tedavim. :KK43:
Çok üzüldüm canım, negatif sonuç bir zor, hiç transfer olamamak ayrı zor. Rabbim gönlüne ferahlık versin, üzüntünü yaşa kuzum. Sonra tekrar yola koyulalım❤️❤️

Merhaba herekese 3. Tüp bebek tedavisine başladım, bu kez pergoveris isimli bir ilaç verdi yumurta kalitesini arttırdığı söyleniyormuş ve tabiiki gonal f 75 yapıyorum. Pergoveris daha önce kullanan ve bu açıdan herhangi bir faydasını gören var mı?
Gonalf 75 cok az degilmi 🤔

Benim ilk uc gun cok.su icmekten ve transfer de cok sıkışık kalmaktan agrim oluyordu sık sık tivalete gidiyordum endise etmeyin bi kac gune normale dönersiniz. Rahim işlem gördüğü icin oluyo. Akinti renkli degilse sivi akinti sorun olmaz fitil kullanıyorsaniz ondandir akinti
X xnobodyx İnşallah sorunumuz pozitif olur bebislerimize kavuşuruz çünkü benm kalanlar transfer edildi dondurmaya kalmadi embriyo

X