Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir sorun olacak ben şimdi enfeksiyon flan oluşmasın diye maydonoz suyu içsem sorun olur mu ki bilginiz var mı dün opu oldum enfeksiyon olmaktan korkuyorum da bira idrarda yanmam da var
Hayir bu surecte yedil caylardan ve boyle kurlerden uzak dur.

Benim ilk denememde 5. gün embriyosu için 12. Gün testim 47 çıkmıştı. Doktorum 100 ün altındaysa çok sağlıklı değildir dedi. İlaçları kestik kimyasal büyük ihtimalle diye. 4 gün sonra 198 çıktı. Yani 2 güne bir ikiye katlamıştı. Ancak 2000 leri gören kimyasallar oluyormuş. İlaçsız kan testleri devam etti. İlaçları da kestik, bir sonraki testte düşüş görmemiz gerekir dedi. Bir sonraki test 2 gün sonra 386 çıktı. Bu defa dış gebelikten şüphelenmeye başladılar. Böyle böyle ilaçsız ikiye katlayarak gitti. Lekelenme, kanama hiç bir şey yoktu. Dış gebelik mi diye kendi kadın doğumcuma gittim (tüp bebeğe şehir dışından gidiyordum, kimyasal diye evine dönbilirsin takip edicez demişlerdi) kese gördük, derken yolk kesesi ve bebek göründü. 6+1 de kalp atışı gördük. Ama bu süreçte doktorum beni o kadar negatife hazırladı ki dış gebelik olmasın da kimyasal olsun demeye başlamıştım. Bebeğin kalp atışını görünce donup kaldım. Doktorum “burda sevinmen gerekiyor” demişti hatta. Sonra dedi ki “12 haftayı tamamlamadan bebek senin değildir. Ne çok kaptır kendini, ne de stres ol” artık bhcg ye gerek yok deseler de ben yaptırıyordum ve hala haftasına göre olması gerekenden düşüktü. Ve malesef 8. haftada kalp atışları durdu. Tüp bebek doktorum kromozomal anomali diye düşündüğünü söyledi.rakamların baştan beri olması gerekenden düşük olması da buna işaret. Doğa eliyor böyle doğumları. İlk hamileliklerde çok görüyoruz. Tüp bebek veya normal yolla elde edilmesi önemli değil bu konu için demişti. Ama duyduğum gördüğüm çok da doğan minik var böyle düşük rakamlarla gelen. Kimsenin rakamına sonucuna aldırma. Kafanı rahat tut. Meşgul ol. Her şey yolunda de kendine. Ne aşırı kaptır kendini, ne de moral boz.
Teşekkür ederim canım. İyi geldi bu yazı. İnşallah olumlu biter sonucu. Dediğin gibi kaptirmiyorum kendimi,ama ümidimi de kesmiyorum. İnanıyorum her şey çok güzel olacak. ☺️

Kızlar bir sorun olacak ben şimdi enfeksiyon flan oluşmasın diye maydonoz suyu içsem sorun olur mu ki bilginiz var mı dün opu oldum enfeksiyon olmaktan korkuyorum da bira idrarda yanmam da var
Bol su iceceksin idrarin yanmasi normal narkoz aldın su icki vucuttan atılsın sakin maydanoz falan ucme tuketme

Maydonozu çok fazla tüketmek ve maydonoz suyu uterus kasılmalarına neden olur aman lütfen uzak durunuz.

Merhaba kızlar yarın tese ve opu olacak bize dua edin nolur? Estradiol 1500 çıkmş sizce normal mi ? Hormonların etkisiyle mi arttı acaba giderek artmş sonuçlarda
Normal canım yumurta sayı basına 150 200 değer oluo estradıol da sıkıntı yapma☺️ Yarın ıcın Şimdiden geçmiş olsun hayırlı guzel sonucların için tedaviniz vesile olsun inşaallah 🤲🏼

Maydonozu çok fazla tüketmek ve maydonoz suyu uterus kasılmalarına neden olur aman lütfen uzak durunuz.
Benim doktorum bir probiyotik önermişti, hsg opu histerektopi ve hatta diğer kürtaj gibi invaziv işlemler sonrasında idrar yolları enfeksiyonlarından koruyan,

Symbiosys Cystalia Probiyotik, bunu hekiminize sormadan lütfen kullanmayınız ama belki iyi gelebilir. Nitekim gebelikte idrar yolları enfeksiyonları için de kızılcık bolca tüketiliyor.​

X