- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
İyim canım hiç bi değişiklik yok bende sanki normal hayatım göğüslerim bile fıs sen nasılsınOlabilir kuzu durumun nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyim canım hiç bi değişiklik yok bende sanki normal hayatım göğüslerim bile fıs sen nasılsınOlabilir kuzu durumun nasil
Çok güzel bir site eğer tuttuysa 3 hafta 3 günlük gösteriyorGebelik haftasi hesaplanirken şöyle bir site buldum. Donmus transferde adet tarihi filan yalan oluyor çünkü
IVF due date calculator | Flo
Find out when your baby is likely to be born — and get your FAQs about IVF and due dates answered.flo.health
3. gun 5. gun embriyosu secenekleri de var. Transfer tarihinden hesaplaniyor. Turkce site var mi bulamadim ama...
Insallah insallah tutmusturÇok güzel bir site eğer tuttuysa 3 hafta 3 günlük gösteriyor
Bu arada bende de gogusler şişti, indi, sonra bir ara uclari sizladi, bir anda söndü. Gogusler hic belirti diye düşünmeyin bence cunku hep progestan yuzunden gogusler degisiyor.İyim canım hiç bi değişiklik yok bende sanki normal hayatım göğüslerim bile fıs sen nasılsın
Gebelik hesaplama yazinca çıkıyor bir suru site canm saolGebelik haftasi hesaplanirken şöyle bir site buldum. Donmus transferde adet tarihi filan yalan oluyor çünkü
Find out when your baby is likely to be born — and get your FAQs about IVF and due dates answered.flo.health
3. gun 5. gun embriyosu secenekleri de var. Transfer tarihinden hesaplaniyor. Turkce site var mi bulamadim ama...
Yok belirti diye düşünmüyorum hatta belirti aramıyorum asla çünkü hiç bi belirti olmadan hamile kalanlar da var bir sürü belirtisi olup kalamayanlar da takılmıyorum o yüzden belirtilere nasipte varsa olucakBu arada bende de gogusler şişti, indi, sonra bir ara uclari sizladi, bir anda söndü. Gogusler hic belirti diye düşünmeyin bence cunku hep progestan yuzunden gogusler degisiyor.
Ooo şimdiden 3 haftalık hamiş yaptı beni biz embriyo tutundu mu onu bıle bılemıouzGebelik haftasi hesaplanirken şöyle bir site buldum. Donmus transferde adet tarihi filan yalan oluyor çünkü
Ayy benım acayıp dökülüyor ama bende ramazanda koronaydım sonrasında cok kısı dokulme basladı dedı bende kendımce ona sebep bağlamıstımKızlar saçlarınızda dökülme oluyor mu ilaçlardan mı acaba yoksa mevsimsel mi bilemedim
Benim de inanılmaz dökülüyor hatta kestirdim azalır belki diye ama hiç bi değişiklik yokAyy benım acayıp dökülüyor ama bende ramazanda koronaydım sonrasında cok kısı dokulme basladı dedı bende kendımce ona sebep bağlamıstım
Bende hayatımda ılk defa uzatmak için çaba gosterıyorum ki ben böle dökülme gormedım bu süreçte de kesmek istemedim eakiden süregelen batıl inançlardan dolayı bılıncımde korku olustu demek kessem de fayda yok süpürgede çekmiyorum şu süreçte gıcık ediyor beniBenim de inanılmaz dökülüyor hatta kestirdim azalır belki diye ama hiç bi değişiklik yok
Israr et, belkı yumusak huyludurYaaa demek yasal 1 tane neyse ben de rica ederim kabul ederse kısmet artık
Tranferden önceki gün kestirmiştim eşim çok muzdarip bu konudan nefret etti saçlarımdanBende hayatımda ılk defa uzatmak için çaba gosterıyorum ki ben böle dökülme gormedım bu süreçte de kesmek istemedim eakiden süregelen batıl inançlardan dolayı bılıncımde korku olustu demek kessem de fayda yok süpürgede çekmiyorum şu süreçte gıcık ediyor beni
Gelecek birileri varsa daha ne temızlık, alısverıs, pratik pişiribileceğin yiyeceklerini hazır et, cok rahat olur senın ıcın.. Bi de dizi ayarladın mı tamam 10 gun gelip gecerİnşallah .. ya ne yapsam bilmiyorum ilk kez evde olucağım diğer seferinde istanbulda tedavi oldum . İnsan ebinde çok rahat olur galiba annem kız kardeşim gelir yemek vs yapar .
İğnelerde 7. gündeyim canım, yarın ikinci kontrol var..Sohrab nasılsın canm ne durumdasin hangi asamadasin yazdiysan da kacirmisimdr merak ediyorm seni
İnşallah sağlıklı yumoşların çoğalmiştir ❤İğnelerde 7. gündeyim canım, yarın ikinci kontrol var..
Yaa neyse o da katlansın o kadarcık şeye benımki de sölenio ama yapabılecegım birşey yokkii kim ister sacı dökülsün tutam tutam ve hayatımda ılk defa bu kadar dökülme yaşıyorum.bu arada test için 12. Gunu bekleyecek mısın sanırım senınde 5. Gün embriyosuydu ve zumramirza nınTranferden önceki gün kestirmiştim eşim çok muzdarip bu konudan nefret etti saçlarımdan
İnşallah canım benımkıler donacaklarİnşallah sağlıklı yumoşların çoğalmiştir ❤