Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik haftasi hesaplanirken şöyle bir site buldum. Donmus transferde adet tarihi filan yalan oluyor çünkü :KK43:

3. gun 5. gun embriyosu secenekleri de var. Transfer tarihinden hesaplaniyor. Turkce site var mi bulamadim ama...

Gebelik haftasi hesaplanirken şöyle bir site buldum. Donmus transferde adet tarihi filan yalan oluyor çünkü :KK43:

3. gun 5. gun embriyosu secenekleri de var. Transfer tarihinden hesaplaniyor. Turkce site var mi bulamadim ama...
Çok güzel bir site🤗 eğer tuttuysa 3 hafta 3 günlük gösteriyor🤭

Gebelik hesaplama yazinca çıkıyor bir suru site canm saol

Bu arada bende de gogusler şişti, indi, sonra bir ara uclari sizladi, bir anda söndü. Gogusler hic belirti diye düşünmeyin bence cunku hep progestan yuzunden gogusler degisiyor.
Yok belirti diye düşünmüyorum hatta belirti aramıyorum asla çünkü hiç bi belirti olmadan hamile kalanlar da var bir sürü belirtisi olup kalamayanlar da takılmıyorum o yüzden belirtilere nasipte varsa olucak🙃

Ooo şimdiden 3 haftalık hamiş yaptı beni biz embriyo tutundu mu onu bıle bılemıouz 😅

Benim de inanılmaz dökülüyor hatta kestirdim azalır belki diye ama hiç bi değişiklik yok
Bende hayatımda ılk defa uzatmak için çaba gosterıyorum ki ben böle dökülme gormedım bu süreçte de kesmek istemedim eakiden süregelen batıl inançlardan dolayı bılıncımde korku olustu 😅 demek kessem de fayda yok süpürgede çekmiyorum şu süreçte gıcık ediyor beni

Bende hayatımda ılk defa uzatmak için çaba gosterıyorum ki ben böle dökülme gormedım bu süreçte de kesmek istemedim eakiden süregelen batıl inançlardan dolayı bılıncımde korku olustu 😅 demek kessem de fayda yok süpürgede çekmiyorum şu süreçte gıcık ediyor beni
Tranferden önceki gün kestirmiştim🙃 eşim çok muzdarip bu konudan nefret etti saçlarımdan😀

İnşallah .. ya ne yapsam bilmiyorum ilk kez evde olucağım diğer seferinde istanbulda tedavi oldum . İnsan ebinde çok rahat olur galiba annem kız kardeşim gelir yemek vs yapar . 🤓
Gelecek birileri varsa daha ne ☺️ temızlık, alısverıs, pratik pişiribileceğin yiyeceklerini hazır et, cok rahat olur senın ıcın.. Bi de dizi ayarladın mı tamam 10 gun gelip gecer ☺️

Tranferden önceki gün kestirmiştim🙃 eşim çok muzdarip bu konudan nefret etti saçlarımdan😀
Yaa neyse o da katlansın o kadarcık şeye benımki de sölenio 😅ama yapabılecegım birşey yokkii kim ister sacı dökülsün tutam tutam😞 ve hayatımda ılk defa bu kadar dökülme yaşıyorum.bu arada test için 12. Gunu bekleyecek mısın sanırım senınde 5. Gün embriyosuydu 🙄 ve zumramirza zumramirza nın

X