- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan verdim henüz çıkmadı canım. A Alvaro morte idi 15 çıkan. İnşallah değeri yükselmiştir.guzel haberlerle bizleri de heyecanlandırın arkadaslar C Capanin Gururu Teyom remziye_06 bi de hcg sı 15 cıkan kım dı o bayan adını unuttugum herkes sonuclarınız beklenıyor X xnobodyx zumramirza adını unuttugum baska kişi varmıydı aynı gun transfer oldugum hatırlayamadım sizlerde bi değişiklik var mı bende hersey normal bı agrı sızı his vs yok normal kaldıgım yerden devam edıoum ben hayata hanı ılla yatayım demıom sadece ev mı topladım az dınlenıoum sonra kaldıgım yerden devam
Ben de sonuc bekliyorum artik lab sonuc sayfasini yenilemekten f5 tuşu eskidi. Aman dinlenmeyi ve gece uykusunu ihmal etmeyiniz.guzel haberlerle bizleri de heyecanlandırın arkadaslar C Capanin Gururu Teyom remziye_06 bi de hcg sı 15 cıkan kım dı o bayan adını unuttugum herkes sonuclarınız beklenıyor X xnobodyx zumramirza adını unuttugum baska kişi varmıydı aynı gun transfer oldugum hatırlayamadım sizlerde bi değişiklik var mı bende hersey normal bı agrı sızı his vs yok normal kaldıgım yerden devam edıoum ben hayata hanı ılla yatayım demıom sadece ev mı topladım az dınlenıoum sonra kaldıgım yerden devam
Yaptim iki cizgi cikti hatta sonrasinda 4 farkli markayla 4 farkli zaman diliminde yaptim. Onlar da cift cizgi cikti.Daha önce hiç test yapmadın mı ? Evde kaset test felan
Ya ozaman kesin vardır . Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir ?Yaptim iki cizgi cikti hatta sonrasinda 4 farkli markayla 4 farkli zaman diliminde yaptim. Onlar da cift cizgi cikti.
canım çok üzüldüm ama şimdi biraz üzüntünü yaşa sonra tekrar dimdik ayağa kalk canım . Seninki hangi kaliteydi ? Birde tüp bebek sebebiniz neydiKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
benimde ağrılarım kesildi yatıyorum arada kalkıyorum yürüyüş yapıyorum oturuyorum oyun oynuyorum telefondan zaman geçsin diye öyleguzel haberlerle bizleri de heyecanlandırın arkadaslar C Capanin Gururu Teyom remziye_06 bi de hcg sı 15 cıkan kım dı o bayan adını unuttugum herkes sonuclarınız beklenıyor X xnobodyx zumramirza adını unuttugum baska kişi varmıydı aynı gun transfer oldugum hatırlayamadım sizlerde bi değişiklik var mı bende hersey normal bı agrı sızı his vs yok normal kaldıgım yerden devam edıoum ben hayata hanı ılla yatayım demıom sadece ev mı topladım az dınlenıoum sonra kaldıgım yerden devam
Hayırlısı canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Canımm rabbim teslimiyetini versin inşaallah gönlüne Tez zamanda yaradanım ol desin olsun rahme düşsünKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Insallah bu gunesli gunlerden onceki son yagmurdur. Boyle zamanlarda teselli etmek de edilmek de zor oluyor ama dualarinizin cok kisa zamanda size evlat olarak donmesini dilerim.Kızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
enn yakın zamanda Rabbim nasip etsin kuzum hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana bize isteyen herkese umudunu yitirmek yok bak benim ilk denemem de kimyasal oldu insan tabiiki üzülüyor ama sonrasında aynısı olcak diye birşey yok umut her zaman vardır hemen toparlan ve tekrar deneKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Kesin demek mumkun degil tabii. Biz 6 ay denedik, sonra 3 asilama negatif oldu. Oyle tahmin ediyorum ki hashimato tiroidinin yarattigi bir NK artisi vardi. Cunku hsgler saglamdi, yumurta sayim iyiydi ve esimin dr sayilari iyiydi. Sebepsiz infertilite yoktur. Cok iddiali olacak ama sebebi bilinmeyen infertilite vardir.Ya ozaman kesin vardır . Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir ?
Cok üzgünümKızlar benim sonucum 0 çıktı. Sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Yok bu söz benim eski doktorumun söylediği bir sözdür . Sebebsiz infertile yok sebebi henüz bulunamamış infertile vardır der hep. Kesindir canım kaset testlerde pek yanılma olmaz . 12 gün geçtiyse yumurta çatlatma iğnenden .Kesin demek mumkun degil tabii. Biz 6 ay denedik, sonra 3 asilama negatif oldu. Oyle tahmin ediyorum ki hashimato tiroidinin yarattigi bir NK artisi vardi. Cunku hsgler saglamdi, yumurta sayim iyiydi ve esimin dr sayilari iyiydi. Sebepsiz infertilite yoktur. Cok iddiali olacak ama sebebi bilinmeyen infertilite vardir.
A Alyamalis arkadsdmz da aynı gun oldu bizimle. Degisiklik için erken iyiyim cok şükür daha var gunumuze sabredip bekleyecegiz.guzel haberlerle bizleri de heyecanlandırın arkadaslar C Capanin Gururu Teyom remziye_06 bi de hcg sı 15 cıkan kım dı o bayan adını unuttugum herkes sonuclarınız beklenıyor X xnobodyx zumramirza adını unuttugum baska kişi varmıydı aynı gun transfer oldugum hatırlayamadım sizlerde bi değişiklik var mı bende hersey normal bı agrı sızı his vs yok normal kaldıgım yerden devam edıoum ben hayata hanı ılla yatayım demıom sadece ev mı topladım az dınlenıoum sonra kaldıgım yerden devam
Kesinlikle bilinmeyen infertilite, bu konuda sana katılıyorum, doktorum biz elinizdeki donelere bakıyoruz, dünyada bakılan belli başlı değerler var, onun dışında henüz tespit edilemeyen şeyler de var demiştiKesin demek mumkun degil tabii. Biz 6 ay denedik, sonra 3 asilama negatif oldu. Oyle tahmin ediyorum ki hashimato tiroidinin yarattigi bir NK artisi vardi. Cunku hsgler saglamdi, yumurta sayim iyiydi ve esimin dr sayilari iyiydi. Sebepsiz infertilite yoktur. Cok iddiali olacak ama sebebi bilinmeyen infertilite vardir.
Ben dondurulmus embriyo transferi oldum, dogal siklus transferi de olmadim. Catlatma ignesi yapılmadi o nedenle.Yok bu söz benim eski doktorumun söylediği bir sözdür . Sebebsiz infertile yok sebebi henüz bulunamamış infertile vardır der hep. Kesindir canım kaset testlerde pek yanılma olmaz . 12 gün geçtiyse yumurta çatlatma iğnenden .