Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canmm

İnşallah canm benim

Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyor

Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimal

Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktı
Canım benim normalde yumurtaların takip edilirken gidiyorsun ya hani doktora o zaman sana her gidişinde kan testi yapıyorlar ve E2 ve P4 değerlerine bakılıyor.E2 değerin kaç adet sağlıklı yumurtanın toplanabileceğini gösteriyor aslında.Diğer testlerle karıştırdın sanırım canım

Canım benim normalde yumurtaların takip edilirken gidiyorsun ya hani doktora o zaman sana her gidişinde kan testi yapıyorlar ve E2 ve P4 değerlerine bakılıyor.E2 değerin kaç adet sağlıklı yumurtanın toplanabileceğini gösteriyor aslında.Diğer testlerle karıştırdın sanırım canım
Turkiyede degilim ben burda öyle değil pazartesi kan alındı degerlere bakildi sadece carsamba da opu yapıldı turkiyede islem nasil bilmiyorm almanyadayim ben
Ayy öyle ağlamalı görünce yanlış yazdı heralde dedim, üzüldüm bi an 😁 güzel güzel emojişer koy artık lütfen
Mutluluk gozyaslariydi🙃

Turkiyede degilim ben burda öyle değil pazartesi kan alındı degerlere bakildi sadece carsamba da opu yapıldı turkiyede islem nasil bilmiyorm almanyadayim ben

Mutluluk gozyaslariydi🙃
Anladım canım.Bak benimde tek yumurtam çıktı ve döllenip gelişti.İnan seninki de öyle olacak.Önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması.İnşallah güzelce döllenip annesine tutunur minnoşun

Kan mı verdinnn😍
Ya sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 dedim e devletten bakayım yazı olarak

Ya sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 dedim e devletten bakayım yazı olarak
Hadi bakalım inşallah müjdeli haberler verirsin 🥰🥰

X