- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bunu bilmiyordum.Her zaman dusmez. Hastanelerin lablarinin anlasmasina bagli. Benim ozel labda yaptirdigim hic bir bhcg tahlili e nabiza dusmedi. Bilerek boyle yapmışlar. Belirtmek istemeyenler olabilir diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bilmiyordum.Her zaman dusmez. Hastanelerin lablarinin anlasmasina bagli. Benim ozel labda yaptirdigim hic bir bhcg tahlili e nabiza dusmedi. Bilerek boyle yapmışlar. Belirtmek istemeyenler olabilir diye.
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağ salim tutunsun sana
İnşallah canlarm saolun ❤
Saat 13.00 de verdim. 15.00 15.30 gibi çıkar sonuç dedilerNe zaman verdin canım bazen e nabız da geç görünüyor
Ara sor bence kuzum. Beklemek de stres yapar.Saat 13.00 de verdim. 15.00 15.30 gibi çıkar sonuç dediler
Insalhhh hep birlikte iyi haberler aliriz
Ayyy Çok heyecanliyim ınsalhh güzel sonuçlar alırızYarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam hayirla sonuçlansın inşallah
İnşallah canm
Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak
Arayayım bari,korkunun ecele faydası yok,acı gerçekle yüzleşmem lazım artıkAra sor bence kuzum. Beklemek de stres yapar.
Kan verdiğin Hastanenin İnternet sitesinden baksan orada da çıkarSaat 13.00 de verdim. 15.00 15.30 gibi çıkar sonuç dediler
Aradım öğrendim. Adam lak diye negatif 1.6 dediKan verdiğin Hastanenin İnternet sitesinden baksan orada da çıkar
Sağol ya insan kem küm eder bari deseydin. Senin diğer embriyo ne oldu canımAradım öğrendim. Adam lak diye negatif 1.6 dedi
Ben kullanmadım da kullananlar duymuştum canım. Progesteron mu acabaKizlar doktor bunu aldirdi aranizda kulanan varmi ?
5. Gun yaşıyormuş ama gelişimi geride dediler,dondurmadilar. Yani yumurta kalmadıSağol ya insan kem küm eder bari deseydin. Senin diğer embriyo ne oldu canım
Sanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.Ben kullanmadım da kullananlar duymuştum canım. Progesteron mu acaba
Onlara göre hava hoş artar inşallah canımAradım öğrendim. Adam lak diye negatif 1.6 dedi
Forumda duymuştum canım ama konuyu okumadım bi arat bakalım var mı başka kullananSanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Bu değerden artık bir şey olmaz canım. Kısmet artık.Onlara göre hava hoş artar inşallah canım
Merhaba canım ben kullanıyorum sabah öğle akşam şeklindeKizlar doktor bunu aldirdi aranizda kulanan varmi ?
Evet benimde oyle olacak faydasni goruruz umarim yaMerhaba canım ben kullanıyorum sabah öğle akşam şeklinde
İnşallah canım geçen hafta başladım ben lutinus fitille birlikte bugün de transferden sonra oksapar ve progestan dex verdi bu akşam başlıcam inş sonu güzel olurEvet benimde oyle olacak faydasni goruruz umarim ya