- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimC Capanin Gururu Teyom canım inşallah erken olduğu için çıkmamıştır testte. Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah
İnşallah canmm
İnşallah canm benimyeter ki kaliteli olsun kuzum üzülme tek yumurta yetiyor zaten gebelik için moralini bozma sakın
Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyorCanım, doğanın döngüsü olarak buymuş aslında normal olan. Yani tüp bebek tedavisi dışında, vücut belli miktar yumurtayı sepetimizden alıyormuş. Sonra yavaş yavaş büyümeye başlıyorlarmış. Ancak içlerinden sadece 1 tanesi olgunlaşıyormuş ve o süreçte o olgunlaşırken diğerlerini baskılıyormuş ve büyümelerine engel oluyormuş. Benim geçen sene ilk denememde reglin 2. gününde doktor yumurtalardan biri daha büyük. İlaca başlayacağız ama bir sonraki kontrolde bu aşırı büyüyüp diğerlerini baskılamış olursa iptal etmemiz gerekebilir demişti. Neyseki öyle olmadı. Bu sene yeniden deneyelim dedik, hastane dr değiştirdik. 7 yumurta görünüyordu. İlaçlara başladık. 2. Kontrolde doktor bir yumurta aşırı büyüyor, diğerlerini baskılar ve büyütmez. Bu ay iptal edelim, önümüzdeki ay deneyelim. Önümüzdeki ay da böyle giderse o tek yumurtayı toplar deneriz. Çok umutluydum en az 4 tanesi kesin büyür diyordum dedi. Tedaviyi 5. günde bitirdik. Temmuzda yeniden deneyeceğiz bakalım. Yani olabiliyor böyle şeyler. Doktor veya ilaç kaynaklı gibi gelmiyor bana. Aynıydı ilaçlarım ve dozları. Bu ay böyle oldu malesef. Moralini bozma derim.
Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimalCanım doktorun senin E2 değerine bakmadı mı? Eğer yumurtalar toplanacak kadar kaliteli ise yumurta başına değerin 150-300 arası olmalı.Yani senin 1 yumurtan toplandıysa en fazla değerin 300 dür ve bunu zaten doktor biliyordur.Anlamadım neden sana anlatmadılar.
Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktıKizlar bugun merkezden aradilar tekrar. 3.gun embriyom 3 degil 2 taneymis 5.gunde 1 taneymis ve dondurulmus. Yani 3 kaliteli embriyom var. Biraz uzuldum şahsen 11i döllenmisti cnku çok azalmis sanki. Bir de ilk kez yapiyorum anlamiyomda fazla. Arastirma hastanesi oldigu için yaşimdan dolyi zaten 1 adet embriyo yerlestirilcek. 2 .adetimde baslicak transfer aşamasina tecrubeli arkadaslar sayi iyi mi sizce ben biraz üzuldum sanki. 5 tane embriyom olur en az diyodum olmadi.
bugün aradılar mı canım döllendi mi döllenmedi mi diye?İnşallah canmm
İnşallah canm benim
Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyor
Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimal
Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktı
Üzülmedim kuzum, iyiyim şükür. Seni aradılar mı canımC Capanin Gururu Teyom sanirim negatif olmuş testin uzulme olur mu belki de erkendir halen canm benim ❤
İnşallah 3üde sağlıkla 5.güne ulaşır canımkızlar 6 yumurtamdan 3 tanesi döllenmiş, inşallah devam ederler. gelişimlerini takip edip cumartesi ya da pazartesi transfer yapacağız dediler.
amanita senden ne haber canım aradılar mı?
Endometriosiz sebep olabiliyor canım. Sanırım onun için baskılama uyguluyorlar, geçici menopoz.İnşallah canmm
İnşallah canm benim
Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyor
Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimal
Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktı
kızlar 6 yumurtamdan 3 tanesi döllenmiş, inşallah devam ederler. gelişimlerini takip edip cumartesi ya da pazartesi transfer yapacağız dediler.
amanita senden ne haber canım aradılar mı?
bugün aradılar mı canım döllendi mi döllenmedi mi diye?
DollenmisÜzülmedim kuzum, iyiyim şükür. Seni aradılar mı canım
Dollenmis canm inanamıyorum halenEndometriosiz sebep olabiliyor canım. Sanırım onun için baskılama uyguluyorlar, geçici menopoz.
Hadi kuzum dualarımızı, olumlu enerjimizi yoğunlaştıralım, transferini ol inşallahDollenmis canm inanamıyorum halen
Harika ♡ harika HaberDollenmis
ah ne kadar sevindim canım benim. :)Dollenmis canm inanamıyorum halen
❤Hadi kuzum dualarımızı, olumlu enerjimizi yoğunlaştıralım, transferini ol inşallah
Harika ♡ harika Haber
Dollenme ihtimali bile bu denli mutli ettiyse geriisni dusunemiyormah ne kadar sevindim canım benim. :)
bu gece uyuyamadım zaten artık pazartesiye kadar uyumayıp dualar ederim herkes için. :)Hadi kuzum dualarımızı, olumlu enerjimizi yoğunlaştıralım, transferini ol inşallah
Uyku cok onemli ozellikle gece 2 ila 4 arasindaki uyku. Alsa fedakarlik etmeyin. Muhakkak uyuyun.bu gece uyuyamadım zaten artık pazartesiye kadar uyumayıp dualar ederim herkes için. :)
Canım çok sevindim sağıkla ilerlesin 5.güne ulaşsın sonra sağ salim sana tutunsun inşallahDollenmis
isteyerek değil uyumaya çalışıyorum pat uyanıyorum inşallah sabah olmuştur diyorum bakıyorum 40 dk. geçmiş..Uyku cok onemli ozellikle gece 2 ila 4 arasindaki uyku. Alsa fedakarlik etmeyin. Muhakkak uyuyun.
eşim diyor ki bak tek atışta yüzde yüz verimle döllenen var, biz yüzde elli verimle anca yaptık.❤
Dollenme ihtimali bile bu denli mutli ettiyse geriisni dusunemiyorm