- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 40
İnşallah caanim hep birlikteinşallah güzel sonuçlanır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah caanim hep birlikteinşallah güzel sonuçlanır canım
zaten bu yollardan geçmeyen bizi anlamıyor. ah vah demekten başka bişey yapan yok. tabi kimsenin yapabileceği bişey yok ama birde saçma sapan yorumlar olunca çıldırıyorum. geçen bir müşterimiz çocuğun var mı dedi yok dedim nasıl olmaz sizmi istemiyosunuz olmuyo mu, suç kim de gibi saçmaladı cidden ağzıma geleni sayacaktım zor durdum. sen kimsin bu kadar insanların özeline giriyorsun birde soruyor suç kim de diye sanki insanların elinde olan bişeyBurasi kuyu gibi düşünün dokun icinizdekini. Ne bir kimseye hakaret ediyorsunuz ne de bir başkasinin uzuntusunden besleniyorsunuz. Burada insanlar benzer yollardan geciyorlar.
Bende varım salı günü test günüm kaldı 5 günkızlar transfer olup test gününü bekleyen kaç kişi var merak ediyorum sizi
Canım doktorun senin E2 değerine bakmadı mı? Eğer yumurtalar toplanacak kadar kaliteli ise yumurta başına değerin 150-300 arası olmalı.Yani senin 1 yumurtan toplandıysa en fazla değerin 300 dür ve bunu zaten doktor biliyordur.Anlamadım neden sana anlatmadılar.Benim sadeve 1 çıktı dollenip dollenmecegi meçhul 5. Gune bile çıkmayacağı da mechul bu yuzden dollenme olursa cuma olcak transfer. Canim nasil sıkılmasın umit edeceğim baska yumurta yok
Nasil yani erken ? 36 saat sonra aldilar zaten
Bana böyle bir yorum yapan akrabaya, sanirim biz nasil yapiliyor bilmiyoruz bir dahakine kocanla yaparken bizi de cagir iyice bakip ogrenelim demistim. Adim deliye cikti. Bir daha yaklasmiyor yanimazaten bu yollardan geçmeyen bizi anlamıyor. ah vah demekten başka bişey yapan yok. tabi kimsenin yapabileceği bişey yok ama birde saçma sapan yorumlar olunca çıldırıyorum. geçen bir müşterimiz çocuğun var mı dedi yok dedim nasıl olmaz sizmi istemiyosunuz olmuyo mu, suç kim de gibi saçmaladı cidden ağzıma geleni sayacaktım zor durdum. sen kimsin bu kadar insanların özeline giriyorsun birde soruyor suç kim de diye sanki insanların elinde olan bişey
Lutfen uzulmeyin, bir kaliteli saglikli embriyo bile yeter. Zaten her yumurta dolu olmuyor her dolu olan da ilerlemiyor.Kizlar bugun merkezden aradilar tekrar. 3.gun embriyom 3 degil 2 taneymis 5.gunde 1 taneymis ve dondurulmus. Yani 3 kaliteli embriyom var. Biraz uzuldum şahsen 11i döllenmisti cnku çok azalmis sanki. Bir de ilk kez yapiyorum anlamiyomda fazla. Arastirma hastanesi oldigu için yaşimdan dolyi zaten 1 adet embriyo yerlestirilcek. 2 .adetimde baslicak transfer aşamasina tecrubeli arkadaslar sayi iyi mi sizce ben biraz üzuldum sanki. 5 tane embriyom olur en az diyodum olmadi.
Lutfen uzulmeyin, bir kaliteli saglikli embriyo bile yeter. Zaten her yumurta dolu olmuyor her dolu olan da ilerlemiyor.
Uzulme canim. Onemli olan cok yumurta toplanmasi degil. Dollenip saglikli ilerlemesi. Ne guzel 5. Gune gelen olmus mis gibi. Bu surecin en en en onemli seyi stresten uzak durmak ve pozitif olmak. Moralini yuksek tut. Kafani mesgul et.Kizlar bugun merkezden aradilar tekrar. 3.gun embriyom 3 degil 2 taneymis 5.gunde 1 taneymis ve dondurulmus. Yani 3 kaliteli embriyom var. Biraz uzuldum şahsen 11i döllenmisti cnku çok azalmis sanki. Bir de ilk kez yapiyorum anlamiyomda fazla. Arastirma hastanesi oldigu için yaşimdan dolyi zaten 1 adet embriyo yerlestirilcek. 2 .adetimde baslicak transfer aşamasina tecrubeli arkadaslar sayi iyi mi sizce ben biraz üzuldum sanki. 5 tane embriyom olur en az diyodum olmadi.
Ahahah cok iyiymis yaBana böyle bir yorum yapan akrabaya, sanirim biz nasil yapiliyor bilmiyoruz bir dahakine kocanla yaparken bizi de cagir iyice bakip ogrenelim demistim. Adim deliye cikti. Bir daha yaklasmiyor yanima
beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Valla çok iyi yapmışsın. İnsanların özeline bu kadar nasıl hadsizce dalıyolar anlamıyorum. herkes çok biliyo :) evlenmeyi başarı çocuk yapmayı başarı sanıyolar. ben 32 yaşında evlendim bana göre çok da geç değildi o zamanda çok laf oldu yok seni oyalıyo yok şöyle yok böyleBana böyle bir yorum yapan akrabaya, sanirim biz nasil yapiliyor bilmiyoruz bir dahakine kocanla yaparken bizi de cagir iyice bakip ogrenelim demistim. Adim deliye cikti. Bir daha yaklasmiyor yanima
Canım yumurta sayım opu da 12 oldu tek etken buysa bundandır veya opu sırası rahım kalınlıgını genel durumlarını ıyı gorduse de bılemıyorumNeden iptal edildi
Aslında bu yollardan çok da geçmesine gerek yoktu biraz insanca düşünce kâfiydi....ancak şaşmaz kural kimseyi kınama üzme birgün seni de sınarlar derinden uzerler baka kalirsin öyle ! Demişler....zaten bu yollardan geçmeyen bizi anlamıyor. ah vah demekten başka bişey yapan yok. tabi kimsenin yapabileceği bişey yok ama birde saçma sapan yorumlar olunca çıldırıyorum. geçen bir müşterimiz çocuğun var mı dedi yok dedim nasıl olmaz sizmi istemiyosunuz olmuyo mu, suç kim de gibi saçmaladı cidden ağzıma geleni sayacaktım zor durdum. sen kimsin bu kadar insanların özeline giriyorsun birde soruyor suç kim de diye sanki insanların elinde olan bişey
Canım ınsaallah erken oldugundan bişi çıkmamıstır rabbım ıkı uc gune yuzune gulecek sebebın olarak pozıtıflerı versın saglıklaBugün 7.günüm sabah erken gebelik testiyle test yaptım dayanamadım hiç bişey çıkmadı. Çok ağladım aslında çıkmaya bilir erken daha ama nedense kabullendim tüm umudum gitti
ne kadar güzel söylemişsin. Allah razı olsun. Burda kimseyi yüz yüze tanımasamda hepiniz için bende aynı şeyleri temenni ediyorum. birinde negatif duysam üzülyorum . tekrar çok teşekkürler. Allah seninde güzel kalbine göre versin inşallahCanım ınsaallah erken oldugundan bişi çıkmamıstır rabbım ıkı uc gune yuzune gulecek sebebın olarak pozıtıflerı versın saglıkla
ne kadar güzel söylemişsin. Allah razı olsun. Burda kimseyi yüz yüze tanımasamda hepiniz için bende aynı şeyleri temenni ediyorum. birinde negatif duysam üzülyorum . tekrar çok teşekkürler. Allah seninde güzel kalbine göre versin inşal
ne kadar güzel söylemişsin. Allah razı olsun. Burda kimseyi yüz yüze tanımasamda hepiniz için bende aynı şeyleri temenni ediyorum. birinde negatif duysam üzülyorum . tekrar çok teşekkürler. Allah seninde güzel kalbine göre versin inşallah
Valla iyi demişin ağzına sağlıkBana böyle bir yorum yapan akrabaya, sanirim biz nasil yapiliyor bilmiyoruz bir dahakine kocanla yaparken bizi de cagir iyice bakip ogrenelim demistim. Adim deliye cikti. Bir daha yaklasmiyor yanima