- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
İnşallah canım benim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sana tutunsunKızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sana tutunsunKızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız
Ay inşallah güzel haberlerin olurYa sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorum dedim e devletten bakayım yazı olarak
Canım kimsenin modunu düşürmek istemem ama korkulacak cevabı alacağımı dusundugum için bir korku kapladı beni. Ne zaman rahatlarsam artık,ya e devletten bakarım ya da ararım hastaneyiHadi bakalım inşallah müjdeli haberler verirsin
Çok iyi anlıyorum canım benim o sonuca bakmak o kadar zordur ki. İnşallah korktuğun gibi olmazCanım kimsenin modunu düşürmek istemem ama korkulacak cevabı alacağımı dusundugum için bir korku kapladı beni. Ne zaman rahatlarsam artık,ya e devletten bakarım ya da ararım hastaneyi
Sağ Salim tutunsun sana inşallah sağlıkla büyüsünTransfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim
Yarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam hayirla sonuçlansın inşallahTransfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim
İnşallah canmAnladım canım.Bak benimde tek yumurtam çıktı ve döllenip gelişti.İnan seninki de öyle olacak.Önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması.İnşallah güzelce döllenip annesine tutunur minnoşun
Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacakKızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız
Kuzum nasıl rahat hissedeceksen öyle yapCanım kimsenin modunu düşürmek istemem ama korkulacak cevabı alacağımı dusundugum için bir korku kapladı beni. Ne zaman rahatlarsam artık,ya e devletten bakarım ya da ararım hastaneyi
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağ salim tutunsun sanaYarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam hayirla sonuçlansın inşallah
İnşallah canm
Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak
Amann ne bileyim canım,kendim kasindim 3. Gün embriyosu 8. Gün dahaÇok iyi anlıyorum canım benim o sonuca bakmak o kadar zordur ki. İnşallah korktuğun gibi olmaz
Hee daha erken değil mi. Çıkar mı testte kiAmann ne bileyim canım,kendim kasindim 3. Gün embriyosu 8. Gün daha
Bir fikir oluşur diye düşündüm canım. E nabiza da girdim, bir şey yokHee daha erken değil mi. Çıkar mı testte ki
Ziyaretlerim veya tahlillerim kısmından çıkabilirBir fikir oluşur diye düşündüm canım. E nabiza da girdim, bir şey yok
Bir fikir oluşur diye düşündüm canım. E nabiza da girdim, bir şey yok
Aynen tahliller kısmında çıkmıyor mu canımZiyaretlerim veya tahlillerim kısmından çıkabilir
Tahlillerime baktım canım. Orda yoktu. Diğer tüp bebekte yaptığım hormon tahlilleri çıktı sadece. Ziyaretlerime de bakayımZiyaretlerim veya tahlillerim kısmından çıkabilir
Aynen tahliller kısmında çıkmıyor mu canım
Her zaman dusmez. Hastanelerin lablarinin anlasmasina bagli. Benim ozel labda yaptirdigim hic bir bhcg tahlili e nabiza dusmedi. Bilerek boyle yapmışlar. Belirtmek istemeyenler olabilir diye.Düşüyor canım
Ne zaman verdin canım bazen e nabız da geç görünüyorTahlillerime baktım canım. Orda yoktu. Diğer tüp bebekte yaptığım hormon tahlilleri çıktı sadece. Ziyaretlerime de bakayım
Mantıklı geldi şuan sen söyleyinceHer zaman dusmez. Hastanelerin lablarinin anlasmasina bagli. Benim ozel labda yaptirdigim hic bir bhcg tahlili e nabiza dusmedi. Bilerek boyle yapmışlar. Belirtmek istemeyenler olabilir diye.