Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorum 🤣🤣🤣🤣 dedim e devletten bakayım yazı olarak
Ay inşallah güzel haberlerin olur ❤️

Canım kimsenin modunu düşürmek istemem ama korkulacak cevabı alacağımı dusundugum için bir korku kapladı beni. Ne zaman rahatlarsam artık,ya e devletten bakarım ya da ararım hastaneyi
Çok iyi anlıyorum canım benim o sonuca bakmak o kadar zordur ki. İnşallah korktuğun gibi olmaz🤲🤲🤲

Transfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim😍
Yarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam😍 hayirla sonuçlansın inşallah 😘
Anladım canım.Bak benimde tek yumurtam çıktı ve döllenip gelişti.İnan seninki de öyle olacak.Önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması.İnşallah güzelce döllenip annesine tutunur minnoşun
İnşallah canm 😘
Kızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız🤩🤲
Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak 😍

Yarin bende buranin saati ile 11.20 de transfer olcam😍 hayirla sonuçlansın inşallah 😘

İnşallah canm 😘

Hadi hayırla sonuclansin inşallah test gunlerimiz hemen hemen ayni olacak 😍
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sağ salim tutunsun sana🥰🥰

X