- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İnşallah kanda pozitif olur canımBugün 7.günüm sabah erken gebelik testiyle test yaptım dayanamadım hiç bişey çıkmadı. Çok ağladım aslında çıkmaya bilir erken daha ama nedense kabullendim tüm umudum gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kanda pozitif olur canımBugün 7.günüm sabah erken gebelik testiyle test yaptım dayanamadım hiç bişey çıkmadı. Çok ağladım aslında çıkmaya bilir erken daha ama nedense kabullendim tüm umudum gitti
bilmiyorum ki epey bi okudum burda benim 3.gün embriyosu kimisi 7.gün silikte olsa çizgi görmüş. o yüzden biraz çöktüm. eşime test yaptığımı söylemedim ama olmayacak ben hissediyorum dedimİnşallah kanda pozitif olur canım
umarım en kısa zamanda Allah sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsinBen bu topiğe de veda ediyorum. Transferim iptal oldu. Kalan arkadaşlara bol pozitifli günler diliyorum, inşallah güzel haberler gelir
3. gun embriyosu inanin 7de cikmaz. Lutfen uzulup kendinizi yipratmayin.bilmiyorum ki epey bi okudum burda benim 3.gün embriyosu kimisi 7.gün silikte olsa çizgi görmüş. o yüzden biraz çöktüm. eşime test yaptığımı söylemedim ama olmayacak ben hissediyorum dedim
Canım, doğanın döngüsü olarak buymuş aslında normal olan. Yani tüp bebek tedavisi dışında, vücut belli miktar yumurtayı sepetimizden alıyormuş. Sonra yavaş yavaş büyümeye başlıyorlarmış. Ancak içlerinden sadece 1 tanesi olgunlaşıyormuş ve o süreçte o olgunlaşırken diğerlerini baskılıyormuş ve büyümelerine engel oluyormuş. Benim geçen sene ilk denememde reglin 2. gününde doktor yumurtalardan biri daha büyük. İlaca başlayacağız ama bir sonraki kontrolde bu aşırı büyüyüp diğerlerini baskılamış olursa iptal etmemiz gerekebilir demişti. Neyseki öyle olmadı. Bu sene yeniden deneyelim dedik, hastane dr değiştirdik. 7 yumurta görünüyordu. İlaçlara başladık. 2. Kontrolde doktor bir yumurta aşırı büyüyor, diğerlerini baskılar ve büyütmez. Bu ay iptal edelim, önümüzdeki ay deneyelim. Önümüzdeki ay da böyle giderse o tek yumurtayı toplar deneriz. Çok umutluydum en az 4 tanesi kesin büyür diyordum dedi. Tedaviyi 5. günde bitirdik. Temmuzda yeniden deneyeceğiz bakalım. Yani olabiliyor böyle şeyler. Doktor veya ilaç kaynaklı gibi gelmiyor bana. Aynıydı ilaçlarım ve dozları. Bu ay böyle oldu malesef. Moralini bozma derim.İnşallah
Benimde 7 gorunup tek cikmasi alt ust etti beni
Ben de yaptım şimdi. Bende de birşey çıkmadı canım. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği.bilmiyorum ki epey bi okudum burda benim 3.gün embriyosu kimisi 7.gün silikte olsa çizgi görmüş. o yüzden biraz çöktüm. eşime test yaptığımı söylemedim ama olmayacak ben hissediyorum dedim
kaçıncı günün erken gebelik testi mü yaptınBen de yaptım şimdi. Bende de birşey çıkmadı canım. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği.
7.günüm.evet erken gebelik testi canımkaçıncı günün erken gebelik testi mü yaptın
hemen olmadı deme kan testi önemli geç döllenme olabilir test hatalı olabilir ayrıca erken yapmışsın7.günüm.evet erken gebelik testi canım
Hayırlısı artık. Çok da erken değil canım. 5.gün embriyosu 5+7 12.gün oluyor.hemen olmadı deme kan testi önemli geç döllenme olabilir test hatalı olabilir ayrıca erken yapmışsın
Benim debenim 5 temmuz test gunum
Benim de5 temmuz benim test günüm canım
inşallah güzel sonuçlanır canımBenim de
Canım benimki de 3. Gün embriyosu. Bugün 8. Günüm kan verecektim vazgeçtim. Yarın vermeyi düşünüyorum. Ben de 7. Gün evde test yaptım,kaset testti erken gebelik değildi. Ama gebelik var mı diye yapmadım,çatlatma iğnesi in etkisi gectimi diye bakmak içindi. Tek çizgi çıktı. İki gün daha sabret ve kan testi ver. Ya da yarın ver en azından bir fikir olurbilmiyorum ki epey bi okudum burda benim 3.gün embriyosu kimisi 7.gün silikte olsa çizgi görmüş. o yüzden biraz çöktüm. eşime test yaptığımı söylemedim ama olmayacak ben hissediyorum dedim
Yok kuzum zaten kimse aşırı umutlu değildiya kızlar kusura bakmayın hepimizin morale ihtiyacı varken sabah sabah herkesin modunu düşürdüm galiba
Lutfen oyle dusunmeyin. Burasi herkesin icini doktugu yer.ya kızlar kusura bakmayın hepimizin morale ihtiyacı varken sabah sabah herkesin modunu düşürdüm galiba
Yok kuzum zaten kimse aşırı umutlu değildi
İnşallah pozitif çıkar canım bize haber ver mutlakaCanım benimki de 3. Gün embriyosu. Bugün 8. Günüm kan verecektim vazgeçtim. Yarın vermeyi düşünüyorum. Ben de 7. Gün evde test yaptım,kaset testti erken gebelik değildi. Ama gebelik var mı diye yapmadım,çatlatma iğnesi in etkisi gectimi diye bakmak içindi. Tek çizgi çıktı. İki gün daha sabret ve kan testi ver. Ya da yarın ver en azından bir fikir olur