- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
Ben de levetron kullandım şimdi normale.döndü şükürtroid tüp bebekte 2.50 olmalıymış benim doktorum prof. öyle söyledi benim sonucum 2.59 çıktı endokrin doktorum dozunu artırdı bu dönemde çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de levetron kullandım şimdi normale.döndü şükürtroid tüp bebekte 2.50 olmalıymış benim doktorum prof. öyle söyledi benim sonucum 2.59 çıktı endokrin doktorum dozunu artırdı bu dönemde çok önemli
Diğer değerlerine de sağlık ocağı doktorum normal dedi anlamadım internette ldh değeri yüksek olması iyi değil yazıyordu ama doktorum normal dedi telefondaBen de levetron kullandım şimdi normale.döndü şükür
Tsh degerinizden bahsediliyor. Ldh deyince anlayamadim. Evet 2.5in uzerinde olmasi pek istenmez ama yeni nesil kadin dogumcular aslinda 4e kadar transferi onayliyor. Endokrin doktorunuz ile gorusun. Uygun gorurse bir miktar tiroid ilaci kullanirsiniz.troid tüp bebekte 2.50 olmalıymış benim doktorum prof. öyle söyledi benim sonucum 2.59 çıktı endokrin doktorum dozunu artırdı bu dönemde çok önemli
LDH ve TSH iki farklı deger, neyden bahsettiginizi tam anlayamadim ben.Diğer değerlerine de sağlık ocağı doktorum normal dedi anlamadım internette ldh değeri yüksek olması iyi değil yazıyordu ama doktorum normal dedi telefonda
Ya ben sizin TSH mi LDH tan mi bahsettiginizi anlayamadim? Bana sonucunuzu ozelden gonderirmisiniz isminizi ve kisisel verilerinizi gizleyip?Covid aşısı oldum sadece
benim 5 temmuz test gunumkızlar transfer olup test gününü bekleyen kaç kişi var merak ediyorum sizi
Aynı gün benimde gün geçtikçe daha bi umutsuzlaşıyorum.siz nasıl hissediyorsunuzbenim 5 temmuz test gunum
5 temmuz benim test günüm canımkızlar transfer olup test gününü bekleyen kaç kişi var merak ediyorum sizi
Erken gebelik testi miydi peki5.gün daha çok erken 9.günde çıkıyor varsa en erken bende silik çizgi çıkmıştı 9.gün
Adanada canım, doktorun özel kliniği var. Acıbademle de anlaşmalı. Onun labını kullanıyordusiz nerde yaptırıyorsunuz?
benim 5 temmuz test gunum
5 temmuz benim test günüm canım
Benim de 5 temmuzaz kalmış hayırlısı olsunnn ikiniz içinde K kedimolmadanasla
hayır normalErken gebelik testi miydi peki
Sonuca göre öyle görünüyor çözülüp dondurulma işe yaramışanladım canım. şey yazıyo benimkinde. çözülürkenki kalite 4.1.2. tekrar dondurulurkenki kalite 4.1.1. yani kalitesi yükselmiş sanırım. umarım boşuna panik oluyorumdur :)
Hepimiz için hayırlısı olsun canımaz kalmış hayırlısı olsunnn ikiniz içinde K kedimolmadanasla
Benim de oyle oluyor. Bilmiyorum...Aynı gün benimde gün geçtikçe daha bi umutsuzlaşıyorum.siz nasıl hissediyorsunuz
Bugün 7.günüm sabah erken gebelik testiyle test yaptım dayanamadım hiç bişey çıkmadı. Çok ağladım aslında çıkmaya bilir erken daha ama nedense kabullendim tüm umudum gittiBenim de oyle oluyor. Bilmiyorum...
Ben 33 yaşındayım öift embriyo devlet 35 yaş altına yasakladığı için tek embriyo transfer ediyor zaten başkada embriyo yokGenellikle tek embriyo da tutma olasılığı daha düşük o yüzden olasılığı arttırmak için 2 embriyo transfer etmek istiyorlar. Benim de gelişimi geriden gelen tek embriyom vardı. 5. Güne kadar geldi. Bana da dondurmayı teklif ettiler ama ben bir şans vermek istedim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Neden iptal edildiCanım benım dınlendırme ıptal oldu onun ıcın bılemıyorum