- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Yarin hastaneye gitcem bi işim var olmazsa orda yaptırırım canım bi bakayım hemşirem ne dicekCanım kan testi yapıp bir fikir elde etseydin. İdrar değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin hastaneye gitcem bi işim var olmazsa orda yaptırırım canım bi bakayım hemşirem ne dicekCanım kan testi yapıp bir fikir elde etseydin. İdrar değil
istanbul'da jinepol tüp bebek merkeziSizin tedavinizi nerde
6 tane toplandı dedi.Yumurta sayisini vermediler mi ? Bana ordayken ilac verdiler daha iyiyim simdi biraz
Geçmiş olsun canım kalitelice döllensin hepsi de inşaallah6 tane toplandı dedi.
ilaç orada vermediler yanıma verdi ağrın olursa iç diye. :)
ayrıca antibiyotik, kortizol ve progesteron verdiler akşam başlayacağım hepsine.
çok teşekkür ederim canım amin inşallah :)Geçmiş olsun canım kalitelice döllensin hepsi de inşaallah
İnşallah hepsi kaliteli embriyo olsun canım6 tane toplandı dedi.
ilaç orada vermediler yanıma verdi ağrın olursa iç diye. :)
ayrıca antibiyotik, kortizol ve progesteron verdiler akşam başlayacağım hepsine.
hiç belli olmaz cnm 12.gün kandan baktır inş vardırCumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
5.gün daha çok erken 9.günde çıkıyor varsa en erken bende silik çizgi çıkmıştı 9.günDün 5. Gündü birşey çıkmadı canım. Bir de cuma yaparım.
yeter ki kaliteli olsun kuzum üzülme tek yumurta yetiyor zaten gebelik için moralini bozma sakınTek yumurta çıktı... cok kötüyüm
inşallah canım.İnşallah hepsi kaliteli embriyo olsun canım
siz nerde yaptırıyorsunuz?İnşallah hepsi kaliteli embriyo olsun canım
inşallah herşey yolunda gider canım inşallah pozitifi görür daha sonra da bebişini sağlıkla kucağına alır burada bekleyen herkes. :)Merhabalar bende inşallah salı günü transfer olucam hayırlısıyla inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
Covid aşısı oldum sadeceTiroidde tsh degeri ya da tpo ya da t3 t4 veya ft3 ft4 hatta rt3 rt4 Bazen de Antitg bakilir ama tiroid panelinde ldh duymadim. LDH genellikle bazi zaturee gibi agur hastaliklar sonrasi bobrek yetmezliklerinde filan yuksek cikar. Var mi boyle bir gecmisiniz? Yakin zamanda asi oldunuz mu? Bazen asilar boyle tepkilere yol acabilir
Evettroid mi demek istedin
troid tüp bebekte 2.50 olmalıymış benim doktorum prof. öyle söyledi benim sonucum 2.59 çıktı endokrin doktorum dozunu artırdı bu dönemde çok önemli