Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin transfer mi olacaktı canım
Ben daha yeni başlıcam tüp bebeğe ama taze transfer olmayacak öyle demişti doktorum

Dualarımdasın canım Rabbim mutlu güzel haberler aldırsın inşaallah

aynen canım. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa 3. tedavide hiç kimseye söylemeyeceğim

Ben de hiç hamile kalmadım maalesef canım. Ben de bilmiyorum. Sağ tüpüm yok benimde. İlk tedavimde de tek embriyo, bunda da öyle. Olmazsa ben de yine sıfırdan başlayacağım
Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylaştırsın, bizim için ne hayırlı ne değil bilmiyoruz, duamız belli, Rabbim kabul eylesin mucizelerimizi bekliyoruz burada her birimiz

Offff o kadar zor ki yaşadıklarımız, ailemiz bizi anlar diyoruz ama, ne yazıkki bizi bizden daha iyi kimse anlamıyor

Offff o kadar zor ki yaşadıklarımız, ailemiz bizi anlar diyoruz ama, ne yazıkki bizi bizden daha iyi kimse anlamıyor
valla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorum

valla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorum
Kuzum yolumuz bir çünkü, birbirimizi bu sebeple çok iyi anlıyoruz, bu yolda yürümeyenlerin bizi kolay anlamasını beklemiyorum, ağzı olan konuşuyor ne yazıkki, ben 39 yaşındayım 20 aydır deniyoruz i, nasip olmadı, bu ay tüp bebek için başladık tedaviye, Rabbim ol derse olacak, demekki daha yazmamış, bu da imtihanımız bizim, Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın

bana 3 embriyo tek tüp sanırım 2300 fiyat vermişlerdi. Zaten hiç yaşayan kalmadı, ödemedik

amin inşallah bende. 40 yaşındayım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…