- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Senin transfer mi olacaktı canımBenim yarın ön kontrolüm var canım . En son adetin 21 ci günü kan vereceğim rahim incelenecek . Hormon bakılacak . Adete 6 gün gözüküyor ama gögüslerimde hassasiyet minimumda . Gecikme olabilir . Sana hayırlı olsun tazemi olacak transfer ?
Dualarımdasın canım Rabbim mutlu güzel haberler aldırsın inşaallahYok benim ikinci denemem :) ilki kimyasal olmuştu dün normal test yaptım negatifti bugünde normal ve erken olandan yaptım ikisi de gene negatif artık yarın tekrar deniycem kısmetse 12 gün bekleyebilsem keşke ama hiç sabredemiyorum şu anda
çift transfer mi olacak canımKızlar bu arada 7 döllenme bugun de devam edıyormus cuma gunu 2 de bi aksılık olmazsa transferim olacak
kuzu valla en zor kısmı bu bekleme kısmıymışAz kaldi test gunune sabret canm ❤
aynen canım. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa 3. tedavide hiç kimseye söylemeyeceğimhangimiz korkmuyoruz ki. inşallah korkularımız yersiz çıkar. birde benim canımı herkesin bir beklenti içinde olması sıkıyor.aslında etrafımdakilere çok söyleme taraftarı değildim ama gerçekten ailem beni çok zorluyor bazen biraz daha özenli davranırlar diye söyledim (gerçi aynen stres yaratmaya tüm hızlarıyla devam ediyorlar ama) aslında hep gebeliğimi tek başına öğrenip bunun keyfini kendi başıma yaşamayı ve eşime sürpriz yapmayı isterdim. bi de şimdi negatif çıkarsa herkese ayrı dert anlat falan filan ayyyy çok gerildim
İnşallah gerek kalmaz ben c.tesi kan vermeyi düşünüyorum 9. Gün olacak varsa çıkar herhaldeaynen canım. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa 3. tedavide hiç kimseye söylemeyeceğim
cuma bir test yaparım çıkmazsa artık pazartesi kanı beklerim canım. O arada da artık test yapmayacağımİnşallah gerek kalmaz ben c.tesi kan vermeyi düşünüyorum 9. Gün olacak varsa çıkar herhalde
Ya tam karar vermedim ısrar etsem dr cıft e okey dıyecek belli ama tek koyalım diyor eşim de dr um da bende ısrarcı olma konusunda dusunuyorum henuzçift transfer mi olacak canım
Yapılabiliyorsa ısrar et nolcak ki bir daha kardeş filan düşünmene gerek kalmaz :)Ya tam karar vermedim ısrar etsem dr cıft e okey dıyecek belli ama tek koyalım diyor eşim de dr um da bende ısrarcı olma konusunda dusunuyorum henuzYasım 32 yasalı tek embrıyo taby
ayy zor kararmış canım, çok heyecanlııııYa tam karar vermedim ısrar etsem dr cıft e okey dıyecek belli ama tek koyalım diyor eşim de dr um da bende ısrarcı olma konusunda dusunuyorum henuzYasım 32 yasalı tek embrıyo taby
Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylaştırsın, bizim için ne hayırlı ne değil bilmiyoruz, duamız belli, Rabbim kabul eylesinBen de hiç hamile kalmadım maalesef canım. Ben de bilmiyorum. Sağ tüpüm yok benimde. İlk tedavimde de tek embriyo, bunda da öyle. Olmazsa ben de yine sıfırdan başlayacağım
İnanın heyecanlı değilim benim de tüm duygularımı aldılar sanki bugune dek hep olumsuzluklar yaşayınca ınsan heyecan yapmaya hayal kurmaya korkuyor hayırlısı ıle hepımız sevınenlerden olalım ınsallahayy zor kararmış canım, çok heyecanlıııı
Offff o kadar zor ki yaşadıklarımız, ailemiz bizi anlar diyoruz ama, ne yazıkki bizi bizden daha iyi kimse anlamıyorhangimiz korkmuyoruz ki. inşallah korkularımız yersiz çıkar. birde benim canımı herkesin bir beklenti içinde olması sıkıyor.aslında etrafımdakilere çok söyleme taraftarı değildim ama gerçekten ailem beni çok zorluyor bazen biraz daha özenli davranırlar diye söyledim (gerçi aynen stres yaratmaya tüm hızlarıyla devam ediyorlar ama) aslında hep gebeliğimi tek başına öğrenip bunun keyfini kendi başıma yaşamayı ve eşime sürpriz yapmayı isterdim. bi de şimdi negatif çıkarsa herkese ayrı dert anlat falan filan ayyyy çok gerildim
valla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorumOffff o kadar zor ki yaşadıklarımız, ailemiz bizi anlar diyoruz ama, ne yazıkki bizi bizden daha iyi kimse anlamıyor
Yok canım tedavi başlıyacağım ve taze transfer olacağım .Senin transfer mi olacaktı canım
Ben daha yeni başlıcam tüp bebeğeama taze transfer olmayacak öyle demişti doktorum
Kuzum yolumuz bir çünkü, birbirimizi bu sebeple çok iyi anlıyoruz, bu yolda yürümeyenlerin bizi kolay anlamasını beklemiyorum, ağzı olan konuşuyor ne yazıkki, ben 39 yaşındayım 20 aydır deniyoruz i, nasip olmadı, bu ay tüp bebek için başladık tedaviye, Rabbim ol derse olacak, demekki daha yazmamış, bu da imtihanımız bizim, Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsınvalla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorum
bana 3 embriyo tek tüp sanırım 2300 fiyat vermişlerdi. Zaten hiç yaşayan kalmadı, ödemedikİnanın heyecanlı değilim benim de tüm duygularımı aldılar sanki bugune dek hep olumsuzluklar yaşayınca ınsan heyecan yapmaya hayal kurmaya korkuyor hayırlısı ıle hepımız sevınenlerden olalım ınsallahEmbriyo dondurma cok mu pahalı peki
amin inşallah bende. 40 yaşındayım. Rabbim ne verirse hayırlısını versinKuzum yolumuz bir çünkü, birbirimizi bu sebeple çok iyi anlıyoruz, bu yolda yürümeyenlerin bizi kolay anlamasını beklemiyorum, ağzı olan konuşuyor ne yazıkki, ben 39 yaşındayım 20 aydır deniyoruz i, nasip olmadı, bu ay tüp bebek için başladık tedaviye, Rabbim ol derse olacak, demekki daha yazmamış, bu da imtihanımız bizim, Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın
Embiriyo sayısı söylemedilrt bana ama 2000 TL dondurma işlemi dedilerbana 3 embriyo tek tüp sanırım 2300 fiyat vermişlerdi. Zaten hiç yaşayan kalmadı, ödemedik
senin sürecin ne durumda canım, yazdığını kaçırdım ya da unuttumEmbiriyo sayısı söylemedilrt bana ama 2000 TL dondurma işlemi dediler