Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa 3. tedavide hiç kimseye söylemeyeceğim :-)
İnşallah gerek kalmaz canım 🥰🤲🤲
valla burda hiç tanımadığım insanlarla daha iyi dertleşiyorum. en çok da negatif alıpta saçma sapan teselli edilmekten korkuyorum. zaten psikoljimiz allak bullak kalp kırarım diye korkuyorum
Kesinlikle çevrende kimsenin bilmemesi en iyisi. Ben annem dahil hiç kimseye bir şey söylemedim kafa miss🤭
Yok canım tedavi başlıyacağım ve taze transfer olacağım .
Hee anladım canım Rabbim işlerimize kolaylık versin inşallah 🥰 güzel haberler verelim hepimiz

hangimiz korkmuyoruz ki. inşallah korkularımız yersiz çıkar. birde benim canımı herkesin bir beklenti içinde olması sıkıyor.aslında etrafımdakilere çok söyleme taraftarı değildim ama gerçekten ailem beni çok zorluyor bazen biraz daha özenli davranırlar diye söyledim (gerçi aynen stres yaratmaya tüm hızlarıyla devam ediyorlar ama) aslında hep gebeliğimi tek başına öğrenip bunun keyfini kendi başıma yaşamayı ve eşime sürpriz yapmayı isterdim. bi de şimdi negatif çıkarsa herkese ayrı dert anlat falan filan ayyyy çok gerildim
Hiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsın 😂😂😂😂ben kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum elalem ne,derse desin boşver çekilen acıları sadece biz yaşadık başkasının bu konu hakkında konuşmaya hakkı yok

Hiç gerilme canım negatif olursada napalim yapabiliyorlarsa kendileri yapsın 😂😂😂😂ben kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum elalem ne,derse desin boşver çekilen acıları sadece biz yaşadık başkasının bu konu hakkında konuşmaya hakkı yok
doğru söylüyorsun. inan bıktım sanki çocuğun olmayınca biz bi hayat yaşamıyoruz hiç acil bişeyimiz olmaz hep herkesin kuyruğunda dolaşmak zorundayız herkese borç vermek zorundayız . ben mecburi söyledim böyle bir tedavi sürecim var fazla stres yapmamam gerekiyor diye ama saolsun herkes sabahtan germeye başlıyor

Doğru canim insan süreç içerisinde gelecekten maddi manevi yıpranıyor bunu yaşamayan bilemez benim ilk tedavimde tuttu 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum .daha sonra da tutmadı 3 sefer tutmadı. Insalh bu denemede tutar kucagima alırım

İnşallah hepsi sağ salim ulaşsın canım. Tabi öncesinde bilmekte fayda var
Evet canım 🥰😘
Benimde cuma 2 temmuz transferim hadi insallh ikimizde güzel haberler alırız
O zaman nasipse cuma gunu için 3 lendik 🥰
doğru söylüyorsun. inan bıktım sanki çocuğun olmayınca biz bi hayat yaşamıyoruz hiç acil bişeyimiz olmaz hep herkesin kuyruğunda dolaşmak zorundayız herkese borç vermek zorundayız . ben mecburi söyledim böyle bir tedavi sürecim var fazla stres yapmamam gerekiyor diye ama saolsun herkes sabahtan germeye başlıyor
ayy canımm kuyrugunda dolaşmak tabirini öle iyi anlıyorum ki 😞rabbım ınsaallah seni geren herkese empati yapıp ılımlı yaklasmalarını nasip etsin🤲🏼
Ben yarin sabah 9da gebelik serumu veya intralipid tedavime gidecegim , transferden 2 gun once de almıştım. Umarim bebek vardir da tutunmasina yardim eder ♡ Test yapmadim kendimi tuttum bugun de
İnşaallah şifa olsun ve guzel haberlerı burda vermen nasip olsun canım🤲🏼

Kuzum yolumuz bir çünkü, birbirimizi bu sebeple çok iyi anlıyoruz, bu yolda yürümeyenlerin bizi kolay anlamasını beklemiyorum, ağzı olan konuşuyor ne yazıkki, ben 39 yaşındayım 20 aydır deniyoruz i, nasip olmadı, bu ay tüp bebek için başladık tedaviye, Rabbim ol derse olacak, demekki daha yazmamış, bu da imtihanımız bizim, Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın 🤲🏻🤲🏻
Derdinizi akrabaya anlatacaginiza suya anlatin. Cok daha iyi.

X