Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabah test yaptım negatif. Zaten olsa da çıkmaz biliyorum. Iğne etkisi için yaptım. Iğne etkisi kalmamış
Dayanamadın değilmi ben yapmicam canım ya beklicem rapor alcam tekrarya hem testine çok erkendiyaolsun ilaçları öğrenmiş oldun canım

Dayanamadın değilmi ben yapmicam canım ya beklicem rapor alcam tekrarya hem testine çok erkendiyaolsun ilaçları öğrenmiş oldun canım
dayanmak zor gerçekten bende aklımdan geçirdim ama silikte olsa bişey görsem bu sefer hergün yapmak istiycem kimyasal mı diye. hiç çıkmayınca erken olduğunu bile bile üzülücem. ama c.tesi 9.gün olacak belki o zaman yaparım

Modum düşmedi canım. Çünkü var olsa da çıkma ihtimali çok düşük. Belki cuma günü yaparım bir de
Ben diğer iki transferimde de dayanıp hiç test yapmadım, çünkü sonra ilaçları kullanırken daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm. Diğerlerinde de hep adet olacakmışım gibiydi şimdi de aynı, hepimiz hakkında umarım hayırlısı olur ve umarım hayırlı olan istediğimizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…