Rabbim hepimize sabır versin ınsalhh güzel haberler alırızHanımlar bugun opu işlemi oldu 12 yumurta toplandı rahım dınlendırme denıodu muayenede ama opu sonrası transfere uygun görüldü 5. Gune gider inşaallah yarın embrıyo durumlarını haber verırler sanırım dualarınıza talibim
Aminnn rabbim nasibimize sağlıklı evlatlar için bu süreçleri vesile kılsın inşaallahRabbim hepimize sabır versin ınsalhh güzel haberler alırız
Ya bende belirti yok ama progestandan kaynaklı herhalde aşırı ter basması oluyo ama öyle böyle değil baş dönmesi mide ekşimesi falanda var ama progestan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bide böyle rahmime ara ara kramp giriyormuş gibi yada böyle tırnakla çiziyorlarmış gibi geliyor o kadar. Yarın 5.günüm test yapacağım tekrardanAmiin amiiinyaa ben test yapmaya korkuyorum belirtide var gbi yok gbi sende varmı belirti
Akıyor canım ister istemezKızlar yine kafamda deli sorular transfer öncesi progesteron ve estradıol bakılıo mu bi de bu lutınus fıtılı camasırınıza akıo mu bıraz yoksa ben mı yapamıyorum
Insalhh rabbim hepimize nasip eder bebislerhanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldır anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Deil mii ya bende korktum progesteron etkısını alamazsam die çok sağol canımAkıyor canım ister istemez
Rica ederim canım kaç kere kullandım sknti olmuyor canım benim 4.denemem olacak bakalım hayirlisiDeil mii ya bende korktum progesteron etkısını alamazsam die çok sağol canım
2 günde etki eder mi ki? Aldım bugün içiyorumBol bol nar ye nar suyu ic rahim duvari kalinlaşsin
İnşallah eder canm. Cuma gunu benim rahim duvarim ince görünüyordu ultrasonda bugun iyi görünüyordu 2 gune cok sey degisir icini ferah tut⚘2 günde etki eder mi ki? Aldım bugün içiyorum
Ay sağolasın canım ya Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı bebişler gelsin.İnşallah eder canm. Cuma gunu benim rahim duvarim ince görünüyordu ultrasonda bugun iyi görünüyordu 2 gune cok sey degisir icini ferah tut⚘
İnşallah canm stres yapmamak onemli seni iyi hissettirecek seyler yapAy sağolasın canım ya Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı bebişler gelsin.
Hadi hayırlısı olsunkızlarrr bugün doktorum tarih verdi bu cuma günü 2 temmuzda transferim dua edin nolurrr
hadi bakalım ikimizin hakkında da hayırlısı olsun kuzum inşalkahhh pozitifleri görelimHadi hayırlısı olsunbenimde ya 2 yada 5 ama büyük ihtimal 5 de olcak
İnşallah hepimiz görürüz canm❤hadi bakalım ikimizin hakkında da hayırlısı olsun kuzum inşalkahhh pozitifleri görelim
Benim progesteron bakıldı canım. Lutinus bir süre sonra akıyor evet hem de yoğun bir sıvı geliyorKızlar yine kafamda deli sorular transfer öncesi progesteron ve estradıol bakılıo mu bi de bu lutınus fıtılı camasırınıza akıo mu bıraz yoksa ben mı yapamıyorum
Rabbim kolaylık versin, sıkıca tutunsun sana inşallahkızlarrr bugün doktorum tarih verdi bu cuma günü 2 temmuzda transferim dua edin nolurrr
Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah en güzel anneler biz olucaz bence çünkü bebeğimiz için neler çekiyorzElek olduk bildiginbi tik zor batirdim bi yarim saat yakti kizardi baya gecti sonra canm.
AminnnAllahim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah en güzel anneler biz olucaz bence çünkü bebeğimiz için neler çekiyorz