Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim kuzum saglıklı embriyolar olsunlar insallah

Çok güzelll, çok sevindim canımmm, hadi güzel yumoşların olsunnnnn

İnşallah izin verir ya, gıcık oldum patrona. Onlar için amann 1 ay sonra olsa ne olur yani.Ama bizim için çok şey demek. Psikolojik hazırlık aşamamamız var.
Inşallah kızlar ya eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında zar zor sezon bitiyor diye temmuzakalalım dedik martta başlayacaktık patron temmuz dedi diye temmuza kaldık şimdi de ağustos diyo eşim sinirlenmişti dün yarın gidip konuşacam dedi ya izin verirsin ya işi bırakırım dedim bende amann ağustosa ne kaldı deyip yatıştirmaya çalıştım bu paneemide insanlar iş bulmuyor işi bırakmak ne bakalım yarın görüşmeye çağırdı inşallah sezon bitervalla bakalım artık bende iki gün önce bi heves perde cam dolap giriştim eve tedaviye başlayacağım diye de bakalım artık hayırlısıinsallah aksilik yapmaz da bu adette başlarız

Ay valla çok zor zaten stresli tedavi üstüne yetişir mı yetişmez mi stresi daha beter allah yardımcımız olsun eşim olmazsa ben yokken başla opu günü yetiisirim diyor da dedim öyle bi riski hiç alamam kusura bakma yeterince stresli bi de ya yetismezsen stresini yaşayamam tedavinin ilk gününden opuya kadar benle ol sonra olmazsanda olur kardesin falan götürür tranfere rabbim emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın inşallah

evet ya enişte o kadar tepki vermesin, bu işlere para da lazım. Bizi de haberdar et canım

evet ya enişte o kadar tepki vermesin, bu işlere para da lazım. Bizi de haberdar et canım
Aynen ya afran kime bi dünya para lazım trip atacak zaman değil hadi peki işten cikarsan çok dedi ne halt etcezbakalım valla hayırlısı inşallah rabbim doğru zamanda doğru yerde başlamayı nasip etsin

Aranizda hic bir sey hissetmeyen var mi? Ben 24 Haziranda transfer oldum ama sadece dun azicik kasik agrim oldu baska da hic bir sey hissetmiyorum ;(
aynı gün transfer olmuşuz bende birşey hissetmiyorum çok hafif bir kasık batması bir kaç kere devamlı değil yani o kadar
test gününüz ne zaman daha öncesi idrar testi yapacakmısınız

hayırlısı olsun canım ne güzel haberler :)

Merhaba ben yeni katıldım aranıza 21.06 da opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi. 26.06 da da transfer oldum bakalım. Heyecanla bekliyorum bakalım çok umutlu değilim ama
hoş geldin canım, benim de tek embriyom vardı, 24ünde transfer oldum. Tek olunca maalesef çok umutlu olamıyoruz.

Sağol canım inş siz de yol bulursunuz bende eşime dedim opu bekle 1 gün sonra senin iş bitti)))iyiki yetiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…