Çok sevindim kuzumMerhaba kizlar kontrolden geliyorum gecen gun sagda 4 yumurtam vardi 5 olmus solda 3 tane vardi ama 3. Küçüktü yetismez o yani toplamda su an 7 yumurtam görünüyor.
Çarşamba buranin saati ile sabah saat 8 de Opu. 2 veya 5 temmuzda da transfer olacak
16 temmuz test günüyok yok sakinim ama içten içe bu emoji gibiyim
Opudan sonraki gun "CYCLOGEST diye bi fitile basliyorum sabah akşam. 15 gun kullancam.
Gonalf bugun yapilmauacak artk. Saat 7 de Ganirelix ve saat 8 de ovitrelle yapcam.
son durum bu.
herşeyin hayirlisi olsun
Regen_ @ISSIZZ C Capanin Gururu Teyom
Çok güzelll, çok sevindim canımmm, hadi güzel yumoşların olsunnnnnMerhaba kizlar kontrolden geliyorum gecen gun sagda 4 yumurtam vardi 5 olmus solda 3 tane vardi ama 3. Küçüktü yetismez o yani toplamda su an 7 yumurtam görünüyor.
Çarşamba buranin saati ile sabah saat 8 de Opu. 2 veya 5 temmuzda da transfer olacak
Opudan sonraki gun "CYCLOGEST diye bi fitile basliyorum sabah akşam. 15 gun kullancam.
Gonalf bugun yapilmauacak artk. Saat 7 de Ganirelix ve saat 8 de ovitrelle yapcam.
son durum bu.
herşeyin hayirlisi olsun
Çok sevindim kuzumsaglıklı embriyolar olsunlar insallah ❤
Çok güzelll, çok sevindim canımmm, hadi güzel yumoşların olsunnnnn
Saolun canlarim ❤❤❤
Hadi ya inşallah temmuza izin verir canım. Bu patronlar az anlaşlı olsalar ölecekler sanki
Ağustosa kalırsa da vardır bunda da bir hayır diye düşünelim. Rabbim işinize kolaylık, patrona vicdan merhamet versin inşallah.
Ben hala adet bekliyorumbugün randevum vardı arayıp iptal etcem
Inşallah kızlar ya eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında zar zor sezon bitiyor diye temmuzakalalım dedik martta başlayacaktık patron temmuz dedi diye temmuza kaldık şimdi de ağustos diyo eşim sinirlenmişti dün yarın gidip konuşacam dedi ya izin verirsin ya işi bırakırım dedim bende amann ağustosa ne kaldı deyip yatıştirmaya çalıştım bu paneemide insanlar iş bulmuyor işi bırakmak neİnşallah izin verir ya, gıcık oldum patrona. Onlar için amann 1 ay sonra olsa ne olur yani.Ama bizim için çok şey demek. Psikolojik hazırlık aşamamamız var.
kuzum otuz yumurtamız da olsa o endişe illaki olacak, çok çıkanın da hepsi yaşamıyor zatenSaolun canlarim ❤❤❤
ama endisede var biraz yumurta az olunca insallah hepsi 5. Gune ulasir
Ay valla çok zor zaten stresli tedavi üstüne yetişir mı yetişmez mi stresi daha beterSeni çok iyi anlıyorum canım(((bende bu 2 hafta kafayı yedim çünkü eşim sürekli göreve gidiyor ve benim tüp tedavi iptal oluyor. Geçen hafta doktor dedi opu Çarşamba olacak ,çok sevindik.sonra diyor cuma o zamanda çok sinir geçirdim çünkü eşim pazar sabah gitti göreve.çol dua ettim opu cuma günü olsun. Vallah 5 sene hep böyle yapişıyorum.ben Antalya da eşim sürekli Kars'a gidiyor(((
evet ya enişte o kadar tepki vermesin, bu işlere para da lazım. Bizi de haberdar et canımInşallah kızlar ya eşim işi dolayısıyla sürekli yurt dışında zar zor sezon bitiyor diye temmuzakalalım dedik martta başlayacaktık patron temmuz dedi diye temmuza kaldık şimdi de ağustos diyo eşim sinirlenmişti dün yarın gidip konuşacam dedi ya izin verirsin ya işi bırakırım dedim bende amann ağustosa ne kaldı deyip yatıştirmaya çalıştım bu paneemide insanlar iş bulmuyor işi bırakmak nebakalım yarın görüşmeye çağırdı inşallah sezon biter valla bakalım artık bende iki gün önce bi heves perde cam dolap giriştim eve tedaviye başlayacağım diye de bakalım artık hayırlısıinsallah aksilik yapmaz da bu adette başlarız
Aynen ya afran kime bi dünya para lazım trip atacak zaman değilevet ya enişte o kadar tepki vermesin, bu işlere para da lazım. Bizi de haberdar et canım
umarım güzel çıkarlar ama korkuyorum işte.. sizin de inşallah çok kaliteli olur yumurtalarınız. :)Neden suratin asik. Onemli olan yumurtanin saglikli olması cok olması degil. Benimde carsamba opu
Amin inşallahumarım güzel çıkarlar ama korkuyorum işte.. sizin de inşallah çok kaliteli olur yumurtalarınız. :)
Haklisin canmkuzum otuz yumurtamız da olsa o endişe illaki olacak, çok çıkanın da hepsi yaşamıyor zaten
aynı gün transfer olmuşuz bende birşey hissetmiyorum çok hafif bir kasık batması bir kaç kere devamlı değil yani o kadarAranizda hic bir sey hissetmeyen var mi? Ben 24 Haziranda transfer oldum ama sadece dun azicik kasik agrim oldu baska da hic bir sey hissetmiyorum ;(
aaa aynı mı :) hadi bakalım Allah ikimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin ben bugünden itibaren başladım test yapmayaAaa benimle aynı gün test tarihim heyecanla bekliyorum
Ayyyyy yaaaa aminnnnnnnG Gldmergn @Bskrnb C Capanin Gururu Teyom sanırım biz testi beraber bekleyecek olanlarız :) okuduğum kadarıyla hepımızın arasında 1-2 gün var, hadi 4’de 4 olsun inşallah
Olumlu düsün kuzum sakın endise etmek yok hepsi sapasaglamlarSaolun canlarim ❤❤❤
ama endisede var biraz yumurta az olunca insallah hepsi 5. Gune ulasir
hayırlısı olsun canım ne güzel haberler :)Merhaba kizlar kontrolden geliyorum gecen gun sagda 4 yumurtam vardi 5 olmus solda 3 tane vardi ama 3. Küçüktü yetismez o yani toplamda su an 7 yumurtam görünüyor.
son durum bu.
herşeyin hayirlisi olsun
hoş geldin canım, benim de tek embriyom vardı, 24ünde transfer oldum. Tek olunca maalesef çok umutlu olamıyoruz.Merhaba ben yeni katıldım aranıza 21.06 da opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 1 tanesi döllendi. 26.06 da da transfer oldum bakalım. Heyecanla bekliyorum bakalım çok umutlu değilim ama
Sağol canım inş siz de yol bulursunuzAy valla çok zor zaten stresli tedavi üstüne yetişir mı yetişmez mi stresi daha beterallah yardımcımız olsun eşim olmazsa ben yokken başla opu günü yetiisirim diyor da dedim öyle bi riski hiç alamam kusura bakma yeterince stresli bi de ya yetismezsen stresini yaşayamam tedavinin ilk gününden opuya kadar benle ol sonra olmazsanda olur kardesin falan götürür tranfere rabbim emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın inşallah