- 16 Eylül 2014
- 437
- 749
- 34
Canım progesteronın kactı senın hangı aralıklarda normal oluyor bu süreçte bilgin var mıBenim progesteron bakıldı canım. Lutinus bir süre sonra akıyor evet hem de yoğun bir sıvı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım progesteronın kactı senın hangı aralıklarda normal oluyor bu süreçte bilgin var mıBenim progesteron bakıldı canım. Lutinus bir süre sonra akıyor evet hem de yoğun bir sıvı geliyor
Aralığını bilmiyorum ama 0.54 çıktı canım. Yüksek çıkması demek bir yumurtanın önden çatlamış olması demek sanırım. O durumda da taze transfer yapılmıyorCanım progesteronın kactı senın hangı aralıklarda normal oluyor bu süreçte bilgin var mı
Aa bende hamilelık zamanı gıbı bıraz yuksek olması beklenır dıe dusunuyordum hayırlısı ınsaallah yaAralığını bilmiyorum ama 0.54 çıktı canım. Yüksek çıkması demek bir yumurtanın önden çatlamış olması demek sanırım. O durumda da taze transfer yapılmıyor
Benşm bilgim de tam doğru olmayabilir canım. Ama yüksek çıksa taze transfer olmayacaktıAa bende hamilelık zamanı gıbı bıraz yuksek olması beklenır dıe dusunuyordum hayırlısı ınsaallah ya
Hayrımız transfer olup pozıtıflerı gormektr inşaallah ya Senın kac gun kaldı test e canımBenşm bilgim de tam doğru olmayabilir canım. Ama yüksek çıksa taze transfer olmayacaktı
Sabah 5.gün oluyor canım. Gerçi saat 24ü geçince 5.gün olmuş olduHayrımız transfer olup pozıtıflerı gormektr inşaallah ya Senın kac gun kaldı test e canım
Hadi inşallah sağlıkla tutunsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahkızlarrr bugün doktorum tarih verdi bu cuma günü 2 temmuzda transferim dua edin nolurrr
Ben de ilk günden beri var canımkızlar günaydın. ben dün akşamdan beri sanki adet olacakmış gibi ağrı yaşıyorum. bir ümitsizlik kapladı içimi
Ben de ilk günden ber
benimde aklımdan geçti ama yapmadım senin kaçıncı gün embriyosuKızlar ben sabah test yaptım negatif. Zaten olsa da çıkmaz biliyorum. Iğne etkisi için yaptım. Iğne etkisi kalmamış
5.gün embriyosu canımbenimde aklımdan geçti ama yapmadım senin kaçıncı gün embriyosu
Dayanamadın değilmi ben yapmicam canım ya beklicem rapor alcam tekrarya hem testine çok erkendiyaolsun ilaçları öğrenmiş oldun canımKızlar ben sabah test yaptım negatif. Zaten olsa da çıkmaz biliyorum. Iğne etkisi için yaptım. Iğne etkisi kalmamış
ne güzel benim ki 3.gün embriyosu. bir korku kapladı içimi5.gün embriyosu canım
dayanmak zor gerçekten bende aklımdan geçirdim ama silikte olsa bişey görsem bu sefer hergün yapmak istiycem kimyasal mı diye. hiç çıkmayınca erken olduğunu bile bile üzülücem. ama c.tesi 9.gün olacak belki o zaman yaparımDayanamadın değilmi ben yapmicam canım ya beklicem rapor alcam tekrarya hem testine çok erkendiyaolsun ilaçları öğrenmiş oldun canım
Modum düşmedi canım. Çünkü var olsa da çıkma ihtimali çok düşük. Belki cuma günü yaparım bir deDayanamadın değilmi ben yapmicam canım ya beklicem rapor alcam tekrarya hem testine çok erkendiyaolsun ilaçları öğrenmiş oldun canım
inşallah canım sağolRabbim kolaylık versin, sıkıca tutunsun sana inşallah
amin inşallah cnmHadi inşallah sağlıkla tutunsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Ben diğer iki transferimde de dayanıp hiç test yapmadım, çünkü sonra ilaçları kullanırken daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm. Diğerlerinde de hep adet olacakmışım gibiydi şimdi de aynı, hepimiz hakkında umarım hayırlısı olur ve umarım hayırlı olan istediğimizdirModum düşmedi canım. Çünkü var olsa da çıkma ihtimali çok düşük. Belki cuma günü yaparım bir de