Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.

Bir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.
ben bolca kilo aldım tek sıkıntım o. allahdan boyum uzun çok fark edilmedi

canım benim progesteron 0.1 çıktı. yarın sende bana yazarmısın sonucunu merak ediyorum

canim)benim geriye 5.embiriyo kalmis bugun 3.gunymus ve suan bolunmeleri devam ediyormu tabi hepsi orta kaliteymiß.persembeye kadar takip edilip inşallah Allahın izniyle donduracaklar sonrada haber vereceklermis
canım kalitesi son gün belli olur takma kafana canım. inşallah her şey yolunda girecek

Kizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
Bende istiycem kesinlikle ya

X