- 25 Ekim 2015
- 325
- 263
- 36
çok güzel canım inşallah bol kaliteli olsunn bayrama bebişlerinizle olmayıı nasipp etsin Allahsagol cnm ben ilacın 8. Gunundeyim haftaya yumiler toplanacak inss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım inşallah bol kaliteli olsunn bayrama bebişlerinizle olmayıı nasipp etsin Allahsagol cnm ben ilacın 8. Gunundeyim haftaya yumiler toplanacak inss
Amin cnm inşallah dualarının duacisiyimçok güzel canım inşallah bol kaliteli olsunn bayrama bebişlerinizle olmayıı nasipp etsin Allah
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - @kuzuma hasretim 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - @papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - @yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz 212 @yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - @Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - ervanazlim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - @elaaaam 24 1 - Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor - - @elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - @Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - - @sassenachem 26 2 Antalya LVF - - - - @evlatkokusu_ 29 1 Diyarbakır bahçeci Sebepsiz infertilite - - -
Selam kizlar ben adet oldum olucam çok şükür nihayet geliyor gelir gelmez hastaneyi aramaliyim dimi
Tamamdir hayirlisiyla bi gelse sancim cok hemen ararimaynen canın ara randevuyu al
İnşaAllah hepsi en kalitelisinden olur :)Bugün opu islemimi oldum 12 yumurta toplandı bakalım dollenir inşallah bebektolar
Hayırlı olur inşallah bolbol kaliteli embiriyolar olsunBugün opu islemimi oldum 12 yumurta toplandı bakalım dollenir inşallah bebektolar
aaaaa canım pardon bugece catlatma ignemi vuruca.Valla kafa kalmadicanim benim düşündüğün için çok sağol dün muanem vardı dr yine iğne yazdı.yaz yaz bitmedi.herşey çok güzel gidiyor dedi.veee yarin gece catlatma ignemi vurucam İNŞALLAH cts opu)olacak.Sen nasilsin yeni gelismeler varmi sende?
benim transferden bir gün önce cok ağrım oldu hatta resmen ameliyat olmusum gibi kasiklarimda bi aci. doktor opudan kaynaklandigini söyledi nornal dedi. o ağrı hafif devam ediyor bugün ara ara sağ tarafta filan degisik agrilar olup geciyor hadi hayırlısıHadi inşallah sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın,benim 2 gün kaldı belirsizlik ne kötü,ilk 5 gün çok ağrım oldu seninde var mı ağrın falan
yok cnm üzülme sen 2 tanesi bile sağlam kalsa yeter bak benim 11 yunurtadan geriye 2 tane kaliteli embriyo kaldikızlar aradılar 6 yunurtadan 5 i olgunmuş 4 döllenmiş inşallah daha da fire olmaz
normal cnm. benim de adetin 15. günü topladilar yumlari anca büyüdü ilacim düşük dozduKızlar ben doktordan geldim adetin 7. Günü en büyüğü 12 mm yumoslarin. Rahim 7 mm olmuş. E2 de 386 çıkmış. Geçmi büyüyor yumoslar nasıl sizce
Kaçti dozunu benim 225 izin sıkıntımız var bizim geç olacak herhaldenormal cnm. benim de adetin 15. günü topladilar yumlari anca büyüdü ilacim düşük dozdu
Canim kac gun ilac aldin bende catlama ignesi icin bekliyorum ama e2hala istenilen duzeyde degilmis bir gun daha ilac alacagim 10.gunum oluyo buaaaaa canım pardon bugece catlatma ignemi vuruca.Valla kafa kalmadi
Biz de varikosel de yok hadi olsa da ameliyat olsa iyleşse inş bende öyle bir haber alırım:)iyi bari yaşın genc stres yapma cnm arkadasimin birinin esinin 7 milyon spermi vardi varisokel vardi tam ameliyat günü aldilar kiz hamile oldugunu öğrendi
Zaten dün eşim gittiği doktoru hiç beğenmemiş başından atar gibi bi tavir kendisi çok ısrar etmiş hormon testi için ve prolaktin çok yüksek çıkmış adam da sonra sanki prolaktinin tedavisi imkansızmış gibi direk tüp bebek demiş nasıl sinirimi bozdu anlatamambizimde ileri hareketlilik %30 canım ama doktor normal dedi bi çok doktora gösterdim hepsi normal dedi
Cnm bence normal rahim kalınlığında iyi dert etme benceKızlar ben doktordan geldim adetin 7. Günü en büyüğü 12 mm yumoslarin. Rahim 7 mm olmuş. E2 de 386 çıkmış. Geçmi büyüyor yumoslar nasıl sizce
ilk 5 gün 112.5 gonal f. sonra 6 gün gonal f 75 ve merionel kullandim. 11 yumurta oldu cnmKaçti dozunu benim 225 izin sıkıntımız var bizim geç olacak herhalde
olur insallah cnm yaş avantajiniz var bunu düşünüp motive ol 2 sene denersin olmadi gider tüp bebek yaptirirsin. ki erkek infertilitesinde tüp bebekte tutma şansı daha yüksekBiz de varikosel de yok hadi olsa da ameliyat olsa iyleşse inş bende öyle bir haber alırım:)