Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
@kuzuma hasretim311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
@papatyyaa123272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
@yumiti321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz212 :nazar::anneadayı:
@yeliz001212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
@Seydaulu251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
Nasaa0303 Nasaa0303 281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
Tuanam21 Tuanam21 281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
ervanazlim ervanazlim 25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
@elaaaam241- Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor--
@elmasli-1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
@Umudummm0809241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
@sassenachem262Antalya LVF----
@evlatkokusu_291Diyarbakır bahçeciSebepsiz infertilite---

Selam kizlar ben adet oldum olucam çok şükür nihayet geliyor gelir gelmez hastaneyi aramaliyim dimi

:halay:canim benim düşündüğün için çok sağol dün muanem vardı dr yine iğne yazdı.yaz yaz bitmedi.herşey çok güzel gidiyor dedi.veee yarin gece catlatma ignemi vurucam İNŞALLAH cts opu)olacak.Sen nasilsin yeni gelismeler varmi sende?
:110:aaaaa canım pardon bugece catlatma ignemi vuruca.Valla kafa kalmadi

Hadi inşallah sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın,benim 2 gün kaldı belirsizlik ne kötü,ilk 5 gün çok ağrım oldu seninde var mı ağrın falan
benim transferden bir gün önce cok ağrım oldu hatta resmen ameliyat olmusum gibi kasiklarimda bi aci. doktor opudan kaynaklandigini söyledi nornal dedi. o ağrı hafif devam ediyor bugün ara ara sağ tarafta filan degisik agrilar olup geciyor hadi hayırlısı

bizimde ileri hareketlilik %30 canım ama doktor normal dedi bi çok doktora gösterdim hepsi normal dedi
Zaten dün eşim gittiği doktoru hiç beğenmemiş başından atar gibi bi tavir kendisi çok ısrar etmiş hormon testi için ve prolaktin çok yüksek çıkmış adam da sonra sanki prolaktinin tedavisi imkansızmış gibi direk tüp bebek demiş nasıl sinirimi bozdu anlatamam:KK43:

Biz de varikosel de yok:KK43: hadi olsa da ameliyat olsa iyleşse:KK43: inş bende öyle bir haber alırım:)
olur insallah cnm yaş avantajiniz var bunu düşünüp motive ol :KK66: 2 sene denersin olmadi gider tüp bebek yaptirirsin. ki erkek infertilitesinde tüp bebekte tutma şansı daha yüksek

X