- 22 Ağustos 2015
- 319
- 126
aktar kür hazırladı onun içinde arı sütü var cevap için teşekkürler:)canım birde keçiboynuzu kürünü deneyin sayı için morfolojide de problem varsa arı sütü hem sen hem eşin kullansın internettende arştırrsın çok yararlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktar kür hazırladı onun içinde arı sütü var cevap için teşekkürler:)canım birde keçiboynuzu kürünü deneyin sayı için morfolojide de problem varsa arı sütü hem sen hem eşin kullansın internettende arştırrsın çok yararlı
bu arada ileri hareketli sperm sayısı 7 milyonmuş şimdi baktım.iki doktor da varikosel kesinlikle yok dedi ayrıntılı ultrasyonda yaptılar yok yani ileri hareketlilik %30 yazıyor sayı yok yani bilemedim Kagan Aydosa gitmeyi istiyorum.
etmem mi inş cümlemizle beraber vatanına milletine hayırlı evlat sahibi oluruz:)sen de iyii ki varsınn tatlı anne adayıcanım problem eşimin sperm sayısı 16 milyondu birde benim tüplerde darlık vardı bugün yumurtaları bıraktık geldik bakalım dua et banada inşallah embroyolarım kaliteli olsun
hadi cnimmmcanım birde keçiboynuzu kürünü deneyin sayı için morfolojide de problem varsa arı sütü hem sen hem eşin kullansın internettende arştırrsın çok yararlı
Batu Bey mi ? Benim de ilk deneme tuttu ama dusuk yaptim. Gelecek hakkinda pek iyi sey duymadim.gelecek tüp bebek merkezi. 2 denemem tutdu. 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu. malesef kürtaj oldum
Canim oncelikle gecmis olsun dedigin gibi bu yollardan epeyce gecmis biri olarak ve sorunumuz erkek infertilitesi oldugu icin tecrubelerime dayanarak soleyeyim malesef sayiniz gercekten dusuk ama ileri hiziniz iyi sayilir yani hamile kalinamaz degil fakat sayi az oldugu icin ihtimal dusuk oyuzdende dr lar direk tup bebek diyebilir..biz 3yil once gitmistik ayni seyleri soylediler tup bebekten baska sansiniz yok diye ilaclar kurler kullandik ameliyat oldu esim duzelmedi bosuna gecen 2yil oldu direk tup bebek tedavisine gectik ma dedigim gibi bu isler hic belli olmaz sen sakin uzulme sonucta tek sperm onemli ve inan bana ileri hizi 0 olup hamile kalan cok kisi var diyelimki tedavi gerekecek allah inan bana sabrini veriyor bu bir hastalik degil sadece bebegimiz icin yardim aliyoruz hepsi bu oyuzden moralini bozma lutfen herseyin hayirlisi guclu olmak gerek umarim yardimci olmusumdur :)arkadaşlar merhaba bugün eşim üroloğa gitti dün test yaptırmıştı sperm sayısı 6 milyon ileri hareketlilik %30 çıktı ayrıca prolaktin hormonu yüksek çıktı .Özele gidiyordu bu sefer devlete gitti özeldeki doktoru ilaç vermişti p ile başlayan bilirsiniz. 2 aydır kullanıyordu 4.5 milyondu 6 milyon olmuş iki doktor da morfolojiye de bakmadı gerek yok demişler eşim özellikle sormuş çünkü . Bugün devletteki doktor tüp bebekten başka şansınız yok demiş inanılmaz moralimiz bozuk. Bu yollardan geçmiş insanlar olarak size soruyorum sizce devletteki doktor abartıyor mu yoksa cidden durum vahim mi? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var lütfen
hadi cnimmm
hayirli olsun bol kaliteli embiriyolarin olsun inşallah benimde cts.opum var inşallah
ayy inşalllah canım hepimizin bakalım yarın haber verecekler biraz heyecanlayımhadi cnimmm
hayirli olsun bol kaliteli embiriyolarin olsun inşallah benimde cts.opum var inşallah
canim bence degerin cok guzel saglikli bir deger inşallah hep boylr gider sonucunda saglikla kucagina alirsin))canim senin transferden sonra hiç idrar testi yaptinmi yaptıysam kaçıncı gününde yaptin?Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
canım e2 yumurta gelişimiyle ilgili bilgi olgun yumurta başına 200-250 gibi çıkıyormuş bana opudan 2 gün önce yaptılar bugün 6 yumurta toplandı senin kaç şimdilik canımkizçeler nasılsınız bakiyorumda topik baya hareketlenmiş ))bugün benimde muane vardı dr yine iğne verdi inşallah cts opu)var hayiisiyla kizlar e2 bana yapılmadı hepinize yapildi mi acaba birde e2 neyi belirliyor biraz aciklayici anlatimisiniz?
Hayirli ugurlu olsun tatli embriyolarin insallah coooookk guzel haberler alirsin :) tup bebek kardesligiyle dualarimizi birlestirelim :)ayy inşalllah canım hepimizin bakalım yarın haber verecekler biraz heyecanlayım
canım dr bana hiç birşey söylemedi sadece herseyin çok güzel gittiğini söyledi.aslında yumos sayısını sormak aklıma gelmedi sonra hemsireye sordum sayısı önemli değil dedi önemli olan toplarken kaç tane olgun yumos çıkacağı onemli))valla canim göbeğini her yeri ağrıyor artık iğneyi nereye vuracağını bilmiyorum canim sende yumos sayısına takılma önemli olan olgun cikmasidir inşalla hepsi de olgun cikarcanım e2 yumurta gelişimiyle ilgili bilgi olgun yumurta başına 200-250 gibi çıkıyormuş bana opudan 2 gün önce yaptılar bugün 6 yumurta toplandı senin kaç şimdilik canım
evet canım ya bencede hepimiz dualar edelim Allah ol derse olacak sonuçta az önce okudum biyerde 5 yumurta toplanmış tek embryo transfr veeee ikiz olmuş Allah hepimize bu duyguları tattrsın inşallahhhhHayirli ugurlu olsun tatli embriyolarin insallah coooookk guzel haberler alirsin :) tup bebek kardesligiyle dualarimizi birlestirelim :)
doğru söylüyorsun canım inşallah olgundur ya bu neye göre belirleniyor ki mesela benimkiler 18 mm di başka bir değerlendirme var mı acabacanım dr bana hiç birşey söylemedi sadece herseyin çok güzel gittiğini söyledi.aslında yumos sayısını sormak aklıma gelmedi sonra hemsireye sordum sayısı önemli değil dedi önemli olan toplarken kaç tane olgun yumos çıkacağı onemli))valla canim göbeğini her yeri ağrıyor artık iğneyi nereye vuracağını bilmiyorum canim sende yumos sayısına takılma önemli olan olgun cikmasidir inşalla hepsi de olgun cikar
9.gün yaptım birde 7.gün yaptım 9.gün pozitif idi 7. Gün negatifdşcanim bence degerin cok guzel saglikli bir deger inşallah hep boylr gider sonucunda saglikla kucagina alirsin))canim senin transferden sonra hiç idrar testi yaptinmi yaptıysam kaçıncı gününde yaptin?
hemşire aslında 4 taneydi 2 tanesi 15 mmdi 18 olmuş dedi diğerleri 17 di enson 20 olmuş başkada bir şey demedilerdoğru söylüyorsun canım inşallah olgundur ya bu neye göre belirleniyor ki mesela benimkiler 18 mm di başka bir değerlendirme var mı acaba
aaaa maşallah cok guzel benimkile daha 18 olmamislar dr.bana en olgun yumos 18dedi canim bence seninkiler icleri hepsi dolu insalla hepsi kaliteli bebisler olurlar Allah in izniyledoğru söylüyorsun canım inşallah olgundur ya bu neye göre belirleniyor ki mesela benimkiler 18 mm di başka bir değerlendirme var mı acaba
2 tane 5. gün doktorum 2 ay biesteron dha hap kullandırdı rezervimde azalma riskine karsı,inşallah hepinizin duaları kabul olur bebişlerimiz olur..hayırlı olsun maşallah nekadar çok yumurta olmuş inşallah embroyolar sıkı sıkı tutunsun kaç tame transfer edildi