- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Canim biz bi sorunu 8 ay once yaşadık. Ben 3 ay takip e girdim bişey yoktu eşimden isteyince test top sayı 135 milyon hareketlilik de ileri %5 çıktı ve doktor aşılama yada tüp dedi. Eşim tabi şok oldu hiç beklemiyordu. Olmayacaksa olmasın asla yaptırmam dedi tabi benim üzülmemë dayanamadı 2 aşılama geçirdim. Tupe hiç sıcak bakmayan eşim çektiğim acılara dayanamadı bu ay tüp e başladık. Hangi doktor la konusuysam bu değerlerle keşke aşılama yaptırıp yipranmasaydiniz dedi. İlk defa eşim tüp bebek doktorumla konuştu durumu anlattı %5 bile şansımızın aşılama da olmadığını söyledi. Ankarada iyi bi doktora gitti ürolojiye doktorun yönlendirmesiyle üroloji doktoru o proxeed plus in ise yaramadığını söyledi. Eşim 4 ay kullandı hiç bisey degismedi. ileri Hareketli Sperm sayısı 5 milyonun altındaysa dna hasar testi yapılıyorMuş. İnşallah faydali olmusumdurarkadaşlar merhaba bugün eşim üroloğa gitti dün test yaptırmıştı sperm sayısı 6 milyon ileri hareketlilik %30 çıktı ayrıca prolaktin hormonu yüksek çıktı .Özele gidiyordu bu sefer devlete gitti özeldeki doktoru ilaç vermişti p ile başlayan bilirsiniz. 2 aydır kullanıyordu 4.5 milyondu 6 milyon olmuş iki doktor da morfolojiye de bakmadı gerek yok demişler eşim özellikle sormuş çünkü . Bugün devletteki doktor tüp bebekten başka şansınız yok demiş inanılmaz moralimiz bozuk. Bu yollardan geçmiş insanlar olarak size soruyorum sizce devletteki doktor abartıyor mu yoksa cidden durum vahim mi? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var lütfen