Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Benin 6 yumurtam olustu 5'i dollendi, suan donduruldular. 2 tanesi iyi kaliteli 3 tanesi orta kaliteli. Canini sikma onemli olan yumurta sayisi degil yumurtanin kaliteli olmasi. stres yapma guzel seyler dusun hersey guzel olacak insallah..
Amşn Canim inşallah orgulutran kullanıyorum

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı sizce de

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı sizce de
bence gayet iyi canım şahsen benim rezerv sonum olduğundan benimkilerin yanında maşallahı var içleri dolu dolu olsun seninle olsun yeter bence

bence iyi. benim 2. denemem de 6 yumurtam toplandı 4 tanesi döllendi 2 tane transfer edildi ve hamile kaldım ama 9. haftada bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar deniyorum. 11 yumurta toplandı 10 tanesi olgun dediler. 8 tanesi döllendi dün aradılar 7 tanesi gelişim göstermiş bugün tekrar aradılar gayet güzel dedi gelişimleri sürüyor. bakalım 5. günü kaç tanesi görecek.

Sizin yaş kaç ve sorun neydi DR umda önemli olan sağlıklı olması dedi inşallah tutar ve sağlıklı devam eder inşallah

Merhaba kızlar, ben aranza yeni katıldım. Allah kısmet ederse temmuzda başlıyoruz bizde tüp bebeğe. Eşimin morfolojisi %1 sayısı ise 2 milyon civarı. Çok korkuyorum ilk denememiz olucak:) aranıza katıldığım içn çok mutlym

Canim hoşgeldin :) bende temmuz 13 gibi başlıcam. Erkek infertiletesi bizimde

Sanada mrhba cnm bennde yrn dr la randevum var, bende temmuz 15 civarı başlıcam tedaviye . Seninde mi ilk denemen oluck? :)

bizim aşılama şansımız bile yok, dr bu durumda normal yol ile hamile kalman imkansz dedi. Direk tüp bebek yapalım dedi, bakalım hayırlsı artık. Senin yaşn kaç cnm ben 24 eşim 26 yaşındayz.

Evt cnm inşalla herşey yolnda gider ben almnyada oturuyorm ilk denemem burda olucak. İlk sefer de olmasa ikinciye istanbul Medicana da denemeyi düşünüyorum:)

Almanyada sadece fiyat farkı var cnm burda çok pahalı 6000 Euro bi tedavi gittiğim klinik çok iyi doktorum da türk herşeyin güzel olacağına inanıyorum. zaten ilk seferde olmazsa ikinciye maddi olark tekrar yapmaya şansmz olmayacak o yüzden 2 ciye türkiyeyi istiyorum bize daha uygun olucak. Bizde İCSİ yöntemi uygulanacak

Hayırlısi olsun canım Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…