Amşn Canim inşallah orgulutran kullanıyorumBenin 6 yumurtam olustu 5'i dollendi, suan donduruldular. 2 tanesi iyi kaliteli 3 tanesi orta kaliteli. Canini sikma onemli olan yumurta sayisi degil yumurtanin kaliteli olmasi. stres yapma guzel seyler dusun hersey guzel olacak insallah..
tamam canım yazarım. hergün arayıp bilgi veriyorlar. hatta bugün resmini yollamışlar.Stres yapma gayet güzel gidiyor. Önemli olan ilk iki gün. Bize de haber ver gelismelerden
bence gayet iyi canım şahsen benim rezerv sonum olduğundan benimkilerin yanında maşallahı var içleri dolu dolu olsun seninle olsun yeter benceBugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı sizce de
Ya amh yüksek aslında 2.03 ona rağmen az geldi banabence gayet iyi canım şahsen benim rezerv sonum olduğundan benimkilerin yanında maşallahı var içleri dolu dolu olsun seninle olsun yeter bence
bence iyi. benim 2. denemem de 6 yumurtam toplandı 4 tanesi döllendi 2 tane transfer edildi ve hamile kaldım ama 9. haftada bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar deniyorum. 11 yumurta toplandı 10 tanesi olgun dediler. 8 tanesi döllendi dün aradılar 7 tanesi gelişim göstermiş bugün tekrar aradılar gayet güzel dedi gelişimleri sürüyor. bakalım 5. günü kaç tanesi görecek.Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi Az mı sizce de
Sizin yaş kaç ve sorun neydi DR umda önemli olan sağlıklı olması dedi inşallah tutar ve sağlıklı devam eder inşallahbence iyi. benim 2. denemem de 6 yumurtam toplandı 4 tanesi döllendi 2 tane transfer edildi ve hamile kaldım ama 9. haftada bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar deniyorum. 11 yumurta toplandı 10 tanesi olgun dediler. 8 tanesi döllendi dün aradılar 7 tanesi gelişim göstermiş bugün tekrar aradılar gayet güzel dedi gelişimleri sürüyor. bakalım 5. günü kaç tanesi görecek.
Canim hoşgeldin :) bende temmuz 13 gibi başlıcam. Erkek infertiletesi bizimdeMerhaba kızlar, ben aranza yeni katıldım. Allah kısmet ederse temmuzda başlıyoruz bizde tüp bebeğe. Eşimin morfolojisi %1 sayısı ise 2 milyon civarı. Çok korkuyorum ilk denememiz olucak:) aranıza katıldığım içn çok mutlym
Evet ilk olacak Sperm sayisi 150 milyon ileri hız %10 yavaş %10 yerinde %20 morfoloji normal iki aşılama yapıldı ama hiç hamile kalmadım.Sanada mrhba cnm bennde yrn dr la randevum var, bende temmuz 15 civarı başlıcam tedaviye . Seninde mi ilk denemen oluck? :)
25 eşim 27 tüp en iyisi iyi bir merkez çok önemlibizim aşılama şansımız bile yok, dr bu durumda normal yol ile hamile kalman imkansz dedi. Direk tüp bebek yapalım dedi, bakalım hayırlsı artık. Senin yaşn kaç cnm ben 24 eşim 26 yaşındayz.
Almanyada nasıl işliyor süreç burdan farklı mi ? İnşallah gerek kalmaz ilkinde olur. İmsi yontemi kullanılacak bizdeEvt cnm inşalla herşey yolnda gider ben almnyada oturuyorm ilk denemem burda olucak. İlk sefer de olmasa ikinciye istanbul Medicana da denemeyi düşünüyorum:)
Hayırlısi olsun canım Rabbim gönlüne göre versinAlmanyada sadece fiyat farkı var cnm burda çok pahalı 6000 Euro bi tedavi gittiğim klinik çok iyi doktorum da türk herşeyin güzel olacağına inanıyorum. zaten ilk seferde olmazsa ikinciye maddi olark tekrar yapmaya şansmz olmayacak o yüzden 2 ciye türkiyeyi istiyorum bize daha uygun olucak. Bizde İCSİ yöntemi uygulanacak
Cnm ben kullanmadım daha ama tedavi başladığı zmn bende aynısından kullanıcam ve gonal f 900 de kullanıcam , şu an için pek bi bilgim yok :)Kizlar bugun adetimin 3. Gunu doktorum manopur 225 igne basladi.kullanan varmi