Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Herhalde herkez de aynı olmuyo cnm, yani kişinin durumuna göre değişiyo herhalde benimde pek bi bilgim yok ilk denemem olacağı için
Benimde ayni canim.hicbirsey bilmiyorum bodoslama başladim.bide iki tane kistim olusmus 17 ml ve 8 ml iki tane onlari gozardi etti bisey olmaz dedi oda kafami karistirdi

İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm, benimde ilk denemem olduğu için çok tedirginim bizim asıl sorun eşimde ama benim de adet düzensizliğim ve küçük küçük kistlerim de varmış hatta kan pıhtılaşmasımı neymiş oda hafif derecede varmış bnde o yüzden bnmde kafam çok karışık inşallah herşey güzel olur

Ewet cnm cok rahatti sadece beni idrale sikisiklik zorladi ama onada mecmur dayanmak zorundayiz bebislerimiz icin hersey ewet cnm bn ayni ilde yaptirdim kayseride insallah senin emriyolarin iyi durumdadir cnm
Forumu okurken kayseride yaptırdığıniz dikkatimi cekti hamgi hastanede kime yaptirdiniz acaba bende bu ay memorialde denedim ama malesef negatif sonuc aldim

İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm, benimde ilk denemem olduğu için çok tedirginim bizim asıl sorun eşimde ama benim de adet düzensizliğim ve küçük küçük kistlerim de varmış hatta kan pıhtılaşmasımı neymiş oda hafif derecede varmış bnde o yüzden bnmde kafam çok karışık inşallah herşey güzel olur
Canim bende pihtilasma var hatta derin ven trambozu gecrdim toplar damarima pihti atti.doktor hamile kalamni etkilemez dedi.ama tabiki riskleri var oda daha once gecrdigim icin tekrarlayabilr bu surecte dedi.onun disinda dusuk riski oluyor bunun icinde 9 ay kan sulandrci igne

Sizin yaş kaç ve sorun neydi DR umda önemli olan sağlıklı olması dedi inşallah tutar ve sağlıklı devam eder inşallah
ben 37 yaşındayım. bizde sorun yok. belirsiz infertelite diye geçiyor. o yüzden yapacağımız birşey yok. genetik testlerine kadar yaptırdık. hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar, ben aranza yeni katıldım. Allah kısmet ederse temmuzda başlıyoruz bizde tüp bebeğe. Eşimin morfolojisi %1 sayısı ise 2 milyon civarı. Çok korkuyorum ilk denememiz olucak:) aranıza katıldığım içn çok mutlym
hoşgeldin canım. korkma strese girme tüp bebeğin en büyük düşmanı stres ve üzüntü. hakkında hayırlısı olsun

Canim bende pihtilasma var hatta derin ven trambozu gecrdim toplar damarima pihti atti.doktor hamile kalamni etkilemez dedi.ama tabiki riskleri var oda daha once gecrdigim icin tekrarlayabilr bu surecte dedi.onun disinda dusuk riski oluyor bunun icinde 9 ay kan sulandrci igne
Hayıtlısı nasıl ise oyle olsn cnm artık Allah yardımcımız olsn

hoşgeldin canım. korkma strese girme tüp bebeğin en büyük düşmanı stres ve üzüntü. hakkında hayırlısı olsun
Hoşbuldm cnm elimden gelei
hoşbuldm cnm :) stres yapmamaya çalışıyorm cnm hayırlısı artık

kızlar yaa nekadar zormuş transferden sonra beklemesı perşembe gunu test gunum benımde ınsallah tutmuştur heyecanla beklemedeyim ama hiç bişey hissetmiyorum sizlerede oluyormu yoksa hissediyormusunuz bıseyler olmadımı acaba diye stres yapıyorum ara ara :KK43:

kızlar yaa nekadar zormuş transferden sonra beklemesı perşembe gunu test gunum benımde ınsallah tutmuştur heyecanla beklemedeyim ama hiç bişey hissetmiyorum sizlerede oluyormu yoksa hissediyormusunuz bıseyler olmadımı acaba diye stres yapıyorum ara ara :KK43:
kötüsünü düşünme canım. tüp bebekde bence en zor kısım 10-12 günü beklemek. ben gebe kaldığımda hiçbir belirtim olmamıştı. bir belirti olacak diye birşey yok yani. düşünmemeye çalış. inşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın.

Günaydın canım benimde perşembe test günüm. Hiç bir sey hissetmiyorum. Umarim hayırlı sonuçlar alırız

Günaydın canım benimde perşembe test günüm. Hiç bir sey hissetmiyorum. Umarim hayırlı sonuçlar alırız

hakkında hayırlısı olsun. ben tüp bebekle bir gebelik yaşadım ne öncesi ne gebelik boyunca hiçbir belirtim olmadı. buna takılmayın rahat olun

X