- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
Canim naslsn toplandomi agri sizi oluyomu nasl oluyo islemKızlar hayırlı cumalar. Bugün saat 10:30 da yumurta toplama islemim var. Dualarinizda beni unutmayın. Korkuyorum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naslsn toplandomi agri sizi oluyomu nasl oluyo islemKızlar hayırlı cumalar. Bugün saat 10:30 da yumurta toplama islemim var. Dualarinizda beni unutmayın. Korkuyorum bugün
İnşallah cnm. Dediğin gibi gelgitler yaşıyor. Biz aşılamalar düşükler yaşadık ben bedenen o da ruhen çöktük. Şimdi tekrar bir maratona girip maddi manevi olumsuzluk yaşamaktan korkuyor sanırım. Benim gibi konuşup içini dökemiyor hep surat asma halinde. Bir kez kalp atışı alsak bence o da inanacak.Canım Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah her şey umduğun gibi olur ve tedaviye başlayabilirsin. Eşine kafayı takma onlar bu süreçte bir iyiler bir kötüler. Bazen çok ilgili bazen çok ilgisiz oluyorlar. Sen moralini yüksek tut.
Bence esini anlamaya calisma :) onlarin psikolojisi Dana farkli, bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar, sali gunu yumurta toplamaya gittik, gitmeden evde yarim saat kavga ettik yoktan yere, anladim ki sperm verecegi icin gerilmis, verdikten sonra rahatlamis ve yuzu duzelmisti ama ben narkozdan ayilirken cok aglamisim, dedigim gibi onlar bizi anlayamazlar cokta onlari kafaya takmamak lazim :)Kızlar iyi geceler. sürekli yazılanları okuyup motive oluyorum. tedavi sürecinde olanlar transferi yapılanlar umarım pozitif sonuç alırsınız. benim gibi tedavi olmak için bekleyenler de umarım zaman çabuk geçer de bir an önce o heyecanlı günleri saymaya başlarız. ben pazartesi günü doktora randevu alıp gideceğim. bayramdan sonra tatil yapacağım ve ağustosta da tedaviye başlayacağım. randevu almamdaki sebep öncesinde bana herhangi bir ilaç tedavi gerekirse ağustostan sonrasına sarkmasın transfer. ben bayramı bekleyen çocuklar gibi heyecanlıyken eşim hiç hevesli ya da heyacanlı değil. onunla konuşamıyorum. konuyu açtığımda sadece dinliyor pek yorum yapmıyor. sanırım benim kadar istekli değil. bu da moralimi bozuyor. eşi benimki gibi olan var mı?
İnşallah Rabbimin de izniyle kalp atışını da duyar kucağınıza da alırsınız. Benim de 6 düşüğüm var. 5. Hamileligim de kızıma kavuştum. Şimdi de ilk tüp bebek denememin sonucunu bekliyorum. Yıpratıcı bir süreç. Eş olarak ilişkimiz çok yıprandı bizim de. Ama her şey daha iyi olacak inanıyorum.İnşallah cnm. Dediğin gibi gelgitler yaşıyor. Biz aşılamalar düşükler yaşadık ben bedenen o da ruhen çöktük. Şimdi tekrar bir maratona girip maddi manevi olumsuzluk yaşamaktan korkuyor sanırım. Benim gibi konuşup içini dökemiyor hep surat asma halinde. Bir kez kalp atışı alsak bence o da inanacak.
Canim ya tüp bebegin her aşamasında eşler olarak ayrı bir sorun yaşıyoruz. Erkekler kendi açılarından baktıkları için çok yipratiyorlar bizleri. Umarim hepimiz bu süreci en az zararla atlatıriz ve bebek hasretimiz sona erer.Bence esini anlamaya calisma :) onlarin psikolojisi Dana farkli, bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar, sali gunu yumurta toplamaya gittik, gitmeden evde yarim saat kavga ettik yoktan yere, anladim ki sperm verecegi icin gerilmis, verdikten sonra rahatlamis ve yuzu duzelmisti ama ben narkozdan ayilirken cok aglamisim, dedigim gibi onlar bizi anlayamazlar cokta onlari kafaya takmamak lazim :)
Anlamaya çalışmamak lazım doğru :)Bence esini anlamaya calisma :) onlarin psikolojisi Dana farkli, bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar, sali gunu yumurta toplamaya gittik, gitmeden evde yarim saat kavga ettik yoktan yere, anladim ki sperm verecegi icin gerilmis, verdikten sonra rahatlamis ve yuzu duzelmisti ama ben narkozdan ayilirken cok aglamisim, dedigim gibi onlar bizi anlayamazlar cokta onlari kafaya takmamak lazim :)
Toplandı canım. Iyiyim şükür. Anestezi altında oluyor. O yüzden fark etmiyorsun. 11 yumurta toplandı. Ağrım pek olmadı. Korkulacak birşey yok.Canim naslsn toplandomi agri sizi oluyomu nasl oluyo islem
Can'ım hayırlı olsun en kalitelisinden oluşsun inşallah embriyolarToplandı canım. Iyiyim şükür. Anestezi altında oluyor. O yüzden fark etmiyorsun. 11 yumurta toplandı. Ağrım pek olmadı. Korkulacak birşey yok.
Haber geldi canım 8 tanesi döllenmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Can'ım hayırlı olsun en kalitelisinden oluşsun inşallah embriyolar
Hayırlı olsun canım inşallah böyle devam eder.Haber geldi canım 8 tanesi döllenmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Guzel haberlerini bekliyrz canmHaber geldi canım 8 tanesi döllenmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
hayırlı olsun canım en yakın zamnda güzel haberler vereceksin eminim bize ilk miydi canım senindeHayırlı olsun canım inşallah böyle devam eder.
Adetin in kaçıncı günü başladın.Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
2.günğ başladımAdetin in kaçıncı günü başladın.
Daha yeniymis canım bazıları birden büyümeye başlıyor. Hem ne kadar olduğu önemli değil dua edelim sağlıklı kaliteli olsunlar. Hiç sayıya takılıp moralini bozma2.günğ başladım
Sen ultrason da görünenlere kafana takma bana da 4 yumurta demıştı doktor 10 yumurta çıktı 9 U dollenmıştı moralını bozmaKızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Benin 6 yumurtam olustu 5'i dollendi, suan donduruldular. 2 tanesi iyi kaliteli 3 tanesi orta kaliteli. Canini sikma onemli olan yumurta sayisi degil yumurtanin kaliteli olmasi. stres yapma guzel seyler dusun hersey guzel olacak insallah..Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Stres yapma gayet güzel gidiyor. Önemli olan ilk iki gün. Bize de haber ver gelismelerdenbenimde bugün 7 embriyom kaldı. bugün 2. gün bakalım 5. günü kaç tanesi kalacak. strese girdim iyice