Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar jel kullaniyorum geri gelenler sut kesigi gibi pembemsi geldi bugün dun transfer di biliosunz 3.gun embriosu 5.gune gore farkli bi surec oluo degilmi

c
Opu bir ay once oldu benim ShinSeGi ShinSeGi
emily07 emily07 bu fazla bi ağrı sanki hep var ara ara değil. Bi de ne yerleşme kanaması oldu ne bir sey. Stres yapmiyim diyorum ama belirsizlik üzüyor
çok şiddetli ağrıyorsa doktoruna bir sor istersen benimde kasıl ağrılarım oldu ama sürekli değildi ki hala da devam ediyor
bir de yerleşme kanaması herkeste olacak diye birşey yok sonuçta herkesin hamileliği kendine özel
son olarak sürekli bu konuyu düşünmemeni tavsiye ederim kafanı dağıtacak uğraşlar bul kitap oku, dizi izle gez dolaş ama oraya konsantre olma zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın ve streste olmayacaksın ben öyle yaptım en azından ve çok çabuk geçti benimde yazasım varmış:KK45:

c
Kızlar hayırlı sabahlar :) transferin 10 günü kan 158, 11 günü 255, 13 günğ ise 578 çıktı sizce nasıl iyi artıyo mu değer :)
günaydın canım yanlış hatırlamıyorsam transfer tarihimiz seninle aynıydı 13 ağustos bu arada değerlerin çok güzel artmış benim değerlerim de 10. gün 219 12. gün 550 bir de son kez ctesi gün test yapmamı istedi doktor ona göre ilaçlarımı söyleyecek herhalde. benim tedavim şehir dışında olduğu için ben burada bir doktora gitmeyi düşünüyorum da kese vs için acaba ne zaman gitmem gerekir? bir de biz şimdi kaç haftalık hamileyiz internetteki hesaplamalarda her birinde farklı çıkıyor sen neye göre hesapladın çok soru sordum kusura bakma:oops:

Kızlar günaydın. Bugün kontroldeydim. Solda sayı çok ama küçüklermis. Sagda sayi az ama buyuklermis. 14 mm ulasmis 5. Gun. E2 tahlili verdim sonuca gore gonal f dozu ayarlancak. Bide orgalutran a basladim feci canımı yaktı :KK43:( sali crs opu olabilir dedi ama kac yumurtam.var bilmiyorum

Kızlar günaydın. Bugün kontroldeydim. Solda sayı çok ama küçüklermis. Sagda sayi az ama buyuklermis. 14 mm ulasmis 5. Gun. E2 tahlili verdim sonuca gore gonal f dozu ayarlancak. Bide orgalutran a basladim feci canımı yaktı :KK43:( sali crs opu olabilir dedi ama kac yumurtam.var bilmiyorum
cnm sayıya çok takılma önemli olan kaliteleri sana gerekli olan bir tane:emir_bebek:

c

günaydın canım yanlış hatırlamıyorsam transfer tarihimiz seninle aynıydı 13 ağustos bu arada değerlerin çok güzel artmış benim değerlerim de 10. gün 219 12. gün 550 bir de son kez ctesi gün test yapmamı istedi doktor ona göre ilaçlarımı söyleyecek herhalde. benim tedavim şehir dışında olduğu için ben burada bir doktora gitmeyi düşünüyorum da kese vs için acaba ne zaman gitmem gerekir? bir de biz şimdi kaç haftalık hamileyiz internetteki hesaplamalarda her birinde farklı çıkıyor sen neye göre hesapladın çok soru sordum kusura bakma:oops:
Evet canım transfer günümüz aynı, ben son adet tarihime göre hesapladım bende bilmiyorum nasıl daha doğru olur diye ama bu sabah sonucu almaya gittiğimde sonucun kenarında +5 yazıyordu sanırım 5 haftalık demek tabi emin değilim keseye gelince beni obür hafta 1 eylülde çağırdı cnm inşallah görürüz

X