- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Insallah hepimiz icin olur. Bide eylulde transfer olunca bebek hangi ay dogmus oluyo kizlar? Nasil hesaplaniyo?tedaviye yanıt vermenle alakalı. bu ilaçlarla devam edeceksin yumurtalarının büyüme hızına göre doz belirleyebiliyor. büyüdükten sonra çatlamaması için koldan da iğne olacak. yeterli büyüklüğe ulaştığı tarihte çatlatma iğnesi verecek 36 saat sonra da opu olacak. ben iğnelere ayın 16sında başladım. bugün ayın 24 ü son dozumu oldum. akşam çatlatma iğnem vurulacak sana örnek olsun diye yazıyorum. bu süreç kişiden kişiye değişiyor. inşallah güzel gelişmeler olur senin için de.
Bendede yapiyodu canm normalKızlar doktor bana gonal f ovitrelle orgalutran verdi.Baska ilac vericekmi 3. Günüm bugün jel falan diyosunuz onlar ne için . Bide gonal f baş agrisi halsizlik ve kasık agrisi yapiyo bende normal mi
Haziran canim benimde transfer eylulde olucak insInsallah hepimiz icin olur. Bide eylulde transfer olunca bebek hangi ay dogmus oluyo kizlar? Nasil hesaplaniyo?
Ikizler burcu desene :)Haziran canim benimde transfer eylulde olucak ins
http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/bebek-dogum buradan hesapladım ben mayıs gibi çıktıInsallah hepimiz icin olur. Bide eylulde transfer olunca bebek hangi ay dogmus oluyo kizlar? Nasil hesaplaniyo?
Hc bilmem burlari canim yani cevrendekileri blirim saglkli olsn tutsunda ikizler olsn nasil kiIkizler burcu desene :)
kendini kolla ama sürekli yatıp dinlenme bence normal hayatına dön zorlamadan kasıklarını yap işlerini ki vucüdunda kan akışı olsun :) inşallah tutarKızlar sürekli bi is çıkıyor evde. Yanı mesela bulaşık makineye koyuyorum. 4. Günüm transfer sonrası. Kasiklarim ağrıyor. Zorluyorum mu ağrıyor yoksa normal olan mi bu
Tesekkurler canimhttp://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/bebek-dogum buradan hesapladım ben mayıs gibi çıktı
Allah yardımcın olsun canım bahsettiğin durum çok zor, ben eşimin heyecanıma paniğime korkuma ortak olmadığına kızıyorum senin ki çok daha zor umarım bebeğini kucağına aldığında her kötü şey silinip giderAllah'ım sen büyüksün hepimize yardım et. biraz önce çatlatma iğnemi oldum kendim yaptım. bundan sonrası opu ve döllenme çok stress oldum yaparken inşallah doğru şekilde yapmışımdır.olsun artık çektiklerimiz son bulsun. bunca hormon bunca emek bunca masraf bunca gözyaşı git gel umutlar... insan olumsuzluğun fikrine bile tahmmül edemiyor. inanır mısınız konuşacak kimsem yok eşim dahil eğer bana bir kez bile manevi desteği olsaydı belki ne bunlar olurdu ne düşükler ne psikolojik buhranlar. saklı gzli yaptığımız bu tedaviyi hastanede tek başıma gidip gelerek tek başıma dua ederek yaşıyorum. evde konuşmuyoruz bu konuyu kocam donör gibi davranıyor. teknik detaylar dışında konuya tahmamülü yok. sanırım hala ve hala bebek konusuna ısınamadı. istediğini söylüyor ama hiç enerji akamıyorum. halbu ki çok neşeli ve aşırı hayat doludur. senelerdir bu konuda yanlızım. ben istediğim için ve beni kıramadığı için bu yoldayız. eşi yanında olan hanımlar çok şanslısınız. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim.
çok teşekkür ederim tatlımhayirli olsun cnm cok sevindim :)
Hadi hayirlisi canmKızlar herkese mrb, transfere gidiyorum lütfen benim için dua edin . Allah hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin
benim de sabah olacak opu. nasılsın korkacak bişey yok galiba.Kizlar opu oldu 21 tane yum. Toplandi bu ay dondurulcak bdahaki ay transfer bugn adet olmak icin ilaca basladm 6 gn surucek 1-2gn icinde. Adet olcam
Yk canm altta agrim var ama oyle dayanlmicak gbi deglbenim de sabah olacak opu. nasılsın korkacak bişey yok galiba.
hayırlı olsun canım inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlarKizlar transferimi oldum geldim eve..
Ayin 6 si test gunum insallah guzel haberler veririm..
Opu olanlar transfee olanlar guzel haberleer verelim beraber