Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Insallah hepimiz icin olur. Bide eylulde transfer olunca bebek hangi ay dogmus oluyo kizlar? Nasil hesaplaniyo?

Kızlar sürekli bi is çıkıyor evde. Yanı mesela bulaşık makineye koyuyorum. 4. Günüm transfer sonrası. Kasiklarim ağrıyor. Zorluyorum mu ağrıyor yoksa normal olan mi bu

Kızlar sürekli bi is çıkıyor evde. Yanı mesela bulaşık makineye koyuyorum. 4. Günüm transfer sonrası. Kasiklarim ağrıyor. Zorluyorum mu ağrıyor yoksa normal olan mi bu
kendini kolla ama sürekli yatıp dinlenme bence normal hayatına dön zorlamadan kasıklarını yap işlerini ki vucüdunda kan akışı olsun :) inşallah tutar

Allah'ım sen büyüksün hepimize yardım et. biraz önce çatlatma iğnemi oldum kendim yaptım. bundan sonrası opu ve döllenme çok stress oldum yaparken inşallah doğru şekilde yapmışımdır. olsun artık çektiklerimiz son bulsun. bunca hormon bunca emek bunca masraf bunca gözyaşı git gel umutlar... insan olumsuzluğun fikrine bile tahmmül edemiyor. inanır mısınız konuşacak kimsem yok eşim dahil eğer bana bir kez bile manevi desteği olsaydı belki ne bunlar olurdu ne düşükler ne psikolojik buhranlar. saklı gzli yaptığımız bu tedaviyi hastanede tek başıma gidip gelerek tek başıma dua ederek yaşıyorum. evde konuşmuyoruz bu konuyu kocam donör gibi davranıyor. teknik detaylar dışında konuya tahmamülü yok. sanırım hala ve hala bebek konusuna ısınamadı. istediğini söylüyor ama hiç enerji akamıyorum. halbu ki çok neşeli ve aşırı hayat doludur. senelerdir bu konuda yanlızım. ben istediğim için ve beni kıramadığı için bu yoldayız. eşi yanında olan hanımlar çok şanslısınız. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim.

Allah yardımcın olsun canım bahsettiğin durum çok zor, ben eşimin heyecanıma paniğime korkuma ortak olmadığına kızıyorum senin ki çok daha zor umarım bebeğini kucağına aldığında her kötü şey silinip gider

Merhaba kızlar. Bugün transferi olan ne çok arkadaş varmış :) ben de bu sabah 3. Denenmemin transferini oldum. Benim gibi bekleyen herkese Allah sağlıkla pozitif haberler almayı nasip etsin. İsteyen herkes dualarımda. Sizler de, hamile arkadaşlarım da bizim için duanızı esirgemeyin. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…