- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
Ne kadr ugurlu bi topik ya rabbim kucagina almayi basip etsn canm bizlerede dua etKizlaarrrr hamileyimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadr ugurlu bi topik ya rabbim kucagina almayi basip etsn canm bizlerede dua etKizlaarrrr hamileyimmmmm
Evet cnm genelde öyle oluyorkızlar şimdi kese görmeye falan transferden 2 hafta sonra falan mı gitmek gerekiyor
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallahTesekkürler Darisi olmayanlarin başina inşaAllahhh
Hayır li olsun Rabbim tamamına erdirsin canmmerhaba kızlar günaydın
ayın 13ünde transferim vardı 5. gün embriyosu
bugün sonucumu aldım 219.6 çıktı hala inanamıyorum ben şimdi hamile miyim?
Ikinize de hayirli olsun kizlar :)) insallah devami da gelsin.Kizlaarrrr hamileyimmmmm
Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlaarrrr hamileyimmmmm
hayirli olsun cnm cok sevindim :)merhaba kızlar günaydın
ayın 13ünde transferim vardı 5. gün embriyosu
bugün sonucumu aldım 219.6 çıktı hala inanamıyorum ben şimdi hamile miyim?
oohhh ne guzel masallah :)Kizlaarrrr hamileyimmmmm
Simdi bir post ta hastane basarilarina baktim hakikaten Izmir Irenbe hastalari genelde hamile kalmis. Senin de ilk denemende olduguna gore ikincide olacak insallah canim bu is.oohhh ne guzel masallah :)
evet cnm izmirde en iyisi irenbe. ama nerden baksan 10-12 bin civari tutuyor paranin gözü kör olsun... niye bu iyi merkezler sgk anlasmali olmuyor anlamiyorumSimdi bir post ta hastane basarilarina baktim hakikaten Izmir Irenbe hastalari genelde hamile kalmis. Senin de ilk denemende olduguna gore ikincide olacak insallah canim bu is.
Nereye gideceksen git insallah bu defa yumurtalar dondurulur. O asamaya dek gelebilirler canim.evet cnm izmirde en iyisi irenbe. ama nerden baksan 10-12 bin civari tutuyor paranin gözü kör olsun... niye bu iyi merkezler sgk anlasmali olmuyor anlamiyorum
insallah cnm..Nereye gideceksen git insallah bu defa yumurtalar dondurulur. O asamaya dek gelebilirler canim.
Sen beni dinle 6 saat mesafe cok degil. Bizim merkez cok iyi ve anlasmasi var. Hastaneye 2450 veriyorsun. Konaklama ucretsiz. Testler ucretsiz. Dondurma ucreti bir tüp 500tl. Kemal beye gek derim.evet cnm izmirde en iyisi irenbe. ama nerden baksan 10-12 bin civari tutuyor paranin gözü kör olsun... niye bu iyi merkezler sgk anlasmali olmuyor anlamiyorum
canim tavsiyen icin cok tesekkur ederim aslinda bana kalsa hemen giderim ama esimi bu konuda ikna etmek zor yine de bi sansimi deniyeyimSen beni dinle 6 saat mesafe cok degil. Bizim merkez cok iyi ve anlasmasi var. Hastaneye 2450 veriyorsun. Konaklama ucretsiz. Testler ucretsiz. Dondurma ucreti bir tüp 500tl. Kemal beye gek derim.
Normal canim bende de cok yapiyordu.Kızlar doktor bana gonal f ovitrelle orgalutran verdi.Baska ilac vericekmi 3. Günüm bugün jel falan diyosunuz onlar ne için . Bide gonal f baş agrisi halsizlik ve kasık agrisi yapiyo bende normal mi
Sagol balim cevap verdigin icin :) baska ilac vercekmi peki?Normal canim bende de cok yapiyordu.
tedaviye yanıt vermenle alakalı. bu ilaçlarla devam edeceksin yumurtalarının büyüme hızına göre doz belirleyebiliyor. büyüdükten sonra çatlamaması için koldan da iğne olacak. yeterli büyüklüğe ulaştığı tarihte çatlatma iğnesi verecek 36 saat sonra da opu olacak. ben iğnelere ayın 16sında başladım. bugün ayın 24 ü son dozumu oldum. akşam çatlatma iğnem vurulacak sana örnek olsun diye yazıyorum. bu süreç kişiden kişiye değişiyor. inşallah güzel gelişmeler olur senin için de.Sagol balim cevap verdigin icin :) baska ilac vercekmi peki?
Tedavinin ilerleyisi ve doktorunun tarzina gore evet mutlaka kullanirsin transfer icin.Sagol balim cevap verdigin icin :) baska ilac vercekmi peki?