Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Simdi bir post ta hastane basarilarina baktim hakikaten Izmir Irenbe hastalari genelde hamile kalmis. Senin de ilk denemende olduguna gore ikincide olacak insallah canim bu is.
evet cnm izmirde en iyisi irenbe. ama nerden baksan 10-12 bin civari tutuyor paranin gözü kör olsun... niye bu iyi merkezler sgk anlasmali olmuyor anlamiyorum

Günaydınlar,
Bugün son kontrolümü oldum. son gonalf ve cetroide iğnemi oldum. yumurtalarım sayısı 7, 8 tane gibi 15 19mm arası bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. hayırlısı ile cuma sabah opu yapılacak. çok heyecanlandım bugün. iğnemi akşam kendim yapacağım. yumurta sayım ve kalitesinden emin olmadığım için endişeleniyorum ama bir tane bile döllense Allah istedikten sonra olur . Zaten maddi olarak yıprandık bu tedavi olumlu olmazsa moralimiz çok bozulacak. dua edin kızlar çok ihtiyacımız var .

evet cnm izmirde en iyisi irenbe. ama nerden baksan 10-12 bin civari tutuyor paranin gözü kör olsun... niye bu iyi merkezler sgk anlasmali olmuyor anlamiyorum
Sen beni dinle 6 saat mesafe cok degil. Bizim merkez cok iyi ve anlasmasi var. Hastaneye 2450 veriyorsun. Konaklama ucretsiz. Testler ucretsiz. Dondurma ucreti bir tüp 500tl. Kemal beye gek derim.

Sen beni dinle 6 saat mesafe cok degil. Bizim merkez cok iyi ve anlasmasi var. Hastaneye 2450 veriyorsun. Konaklama ucretsiz. Testler ucretsiz. Dondurma ucreti bir tüp 500tl. Kemal beye gek derim.
canim tavsiyen icin cok tesekkur ederim aslinda bana kalsa hemen giderim ama esimi bu konuda ikna etmek zor yine de bi sansimi deniyeyim

Kızlar doktor bana gonal f ovitrelle orgalutran verdi.Baska ilac vericekmi 3. Günüm bugün jel falan diyosunuz onlar ne için . Bide gonal f baş agrisi halsizlik ve kasık agrisi yapiyo bende normal mi

Sagol balim cevap verdigin icin :) baska ilac vercekmi peki?
tedaviye yanıt vermenle alakalı. bu ilaçlarla devam edeceksin yumurtalarının büyüme hızına göre doz belirleyebiliyor. büyüdükten sonra çatlamaması için koldan da iğne olacak. yeterli büyüklüğe ulaştığı tarihte çatlatma iğnesi verecek 36 saat sonra da opu olacak. ben iğnelere ayın 16sında başladım. bugün ayın 24 ü son dozumu oldum. akşam çatlatma iğnem vurulacak sana örnek olsun diye yazıyorum. bu süreç kişiden kişiye değişiyor. inşallah güzel gelişmeler olur senin için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…