- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Canim hayirli olsun guzel haberler verirsn insallahKızlar herkese mrb, transfere gidiyorum lütfen benim için dua edin . Allah hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirli olsun guzel haberler verirsn insallahKızlar herkese mrb, transfere gidiyorum lütfen benim için dua edin . Allah hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin
Canim sagol insallah benimle kalirlar..hayırlı olsun canım inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar
Rabbim nasip etsin cnm hayirli olsun..Merhaba kızlar. Bugün transferi olan ne çok arkadaş varmış :) ben de bu sabah 3. Denenmemin transferini oldum. Benim gibi bekleyen herkese Allah sağlıkla pozitif haberler almayı nasip etsin. İsteyen herkes dualarımda. Sizler de, hamile arkadaşlarım da bizim için duanızı esirgemeyin. Sevgiler.
Hayirli olsun cnm hic ayrilmayin insallahKızlar transferim yapıldı hayırlısıyla 2 embriyo bakalım inşallah hakkımda ve herkesin Hakkında en güzeli olur
Hayırlı olsun transferin canım. Bebeklerin seni hiç bırakmasın inşallah. Benim de bugündü transferim.Kızlar transferim yapıldı hayırlısıyla 2 embriyo bakalım inşallah hakkımda ve herkesin Hakkında en güzeli olur
Teşekkür ederim canım amin hiç bir kadın ayrılmasın kuzusundan inşallahHayirli olsun cnm hic ayrilmayin insallah
Teşekkür ederim Canım senin de hayırlı olsun inşalla hamile haberlerimizi de birlikte verelimHayırlı olsun transferin canım. Bebeklerin seni hiç bırakmasın inşallah. Benim de bugündü transferim.
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsunlar cnmKızlar transferim yapıldı hayırlısıyla 2 embriyo bakalım inşallah hakkımda ve herkesin Hakkında en güzeli olur
normal canım bir de sürekli yatma saat başı kalk evde dolaş ben hep dışarıdaydım gerçi transferin ertesi günü yürüyerek sinemaya bile gittik hatta o gün kahverengi leke geldi çok korktum tabi ama yerleşme lekesiymişCanim sagol insallah benimle kalirlar..
Cnm gazim var normalmi
hayırlı olsun canım inşallah bu topic sana da uğur getirirKızlar transferim yapıldı hayırlısıyla 2 embriyo bakalım inşallah hakkımda ve herkesin Hakkında en güzeli olur
Çok teşekkür ederim Canım sağolasınHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsunlar cnm
Ayyy inşallah Canım inşallah çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım inşallah bu topic sana da uğur getirir
tuttugu icin de agriyor olabilir cnm. opu dan dolayi da ağrıyor olabilir. simdiden negatif olma stres kontrolü cok önemliKızlar transferden sonra hep adet ağrısı gibi alt karnim ağrıyor. Ama baya ağrıyor. Olmadı mı tutunamadı mi ki?
Canim bel ağrısı kasık agrisini normal. Bebegin tutunuyor. O ağrıları ben hala cekiyorumKızlar transferden sonra hep adet ağrısı gibi alt karnim ağrıyor. Ama baya ağrıyor. Olmadı mı tutunamadı mi ki?
Hakkında hayırlısı olsun. Sakin ol ve stresden uzak durarkadaşlar pazartesi 2. transferim olucak dualarınızı bekliyorum inşallah Allahım bu sefer nasip eder tavsiyeleriniz var mı?