Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

çok teşekkürler, benim 3.gün embriyosunu dondurdular, iyi kalite olduğunu söylediler, transfer sürecinde hangisi daha iyi tutunur acaba,
canım onu bilemezsin. her ikisininde tutduğu çok kişi oldu. hakkında hayırlısı olsun

kızlar benimkide kimyasal gebelik listede değiştirebilirsiniz
canım çok üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun. belki devam etse ilerde düşecekti. o daha acı. pes etme inşallah bebeğine kavuşacaksın.

Canim bel yazicagima ben yazmisim hala belim hic durmadan agriyo belim biraz rahatsiz ondan heralde dayanilmiycak hic bisey yok kisa bi islem hic korkma hayirli olsun buarada
normal canım bel kasık ağrısı oluyor bebeğin tutunuyor

Merhaba kızlar bana 3. Gun embiryosu 6 hucreli konuldu şans varmıdır gelişimi yavas dendi
onu biz belemiyizki canım. allah bilir. hakkında hayırlısı olsun

27
28
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Test gününü bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek: [/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif :KK43: [/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif :KK43: [/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif :KK43: [/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif :KK43:[/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Test gününü bekliyor [/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimsayal gebelik :KK43:[/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimyasa gebelik :KK43: [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek:[/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD]
[TR][/TR][TR]

[TD]25[/TD]

[TD]kuzuma hasretim[/TD]

[TD]31[/TD]

[TD]pko[/TD]

[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR]

[TD] 26 [/TD]
[TD] yumiti [/TD]
[TD] -- [/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek: [/TD]
[/TR]
[TD] Esrel [/TD] [TD] 27 [/TD] [TD] Amh Düşüklüğü [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedaviyi Bekliyor [/TD][TD][/td] [TD]
[TD] Nessslhn [/TD] [TD] 29 [/TD] [TD] Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Bahçeci umut [/TD] [TD] 3[/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TD] [TR] [TR][/TR][TR][/tr] [TD] 29 [/TD]
[TD] Vegabund [/TD]
[TD] 35 [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] Almanya [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] HAMİLE :anneadayı::nazar::emir_bebek: [/TD] [/TD][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] 30 [/TD]
[TD] Denizatidenizyildizi [/TD]
[TD] 24 [/TD] [TD] Erkek infertilite [/TD] [TD] Umuttepe Fakültesi [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TR] [TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [/TR][/td] [/tr][/TR]
[TR][TR][TR][TD][/td][/tr][/tr][/tr]

teşekkür ederim kızlar hepinize %40 artıyordu zaten su 3 gün sabitlendi artık 200 de hiç artmıyor ilaçları bırakcam ben 1,5 yıl falan askıya almayı planlıyorum kendi haline bırakıcam çok yıprandım bu süreçte

neden kimyasal gebelik oluyor kızlar embriyolar mı kalitesiz
ahhh canim bende bi anlasam:KK43: benim de kimyasal oldu biliyorsun, güya 1. kalite 5. gün embriyosuydu 2 tane. doktor nerdeyse nasip dicekti. ama ben ısrar ettigim icin esinle genetik test yaptiralim size dedi. kromozomlarda kalitsal bi bozukluk filan varsa o da sebep oluyor olabilir. ya da kan pihtilasmasi. bi ihtimal de vücudumuzun direnci cok fazla bebegi kabul etmiyor atiyor :KK43: senin henüz degerin düşmemiş aslinda pes etmeseydin keske en azindan deger dusene kadar bekle sonradan yukselenler oluyormus

nihayet regl oldum arayıp yarın için randevumu da aldım. Allahın izni ile yarın başlayacağız tedaviye.
inşallah herşey yolunda gider ve ben de o listede hamile olarak görünürüm. duanızı esirgemeyin kızlar. şimdiden Allah razı olsun.

Her şeyin hayırlısı canim
ahhh canim bende bi anlasam:KK43: benim de kimyasal oldu biliyorsun, güya 1. kalite 5. gün embriyosuydu 2 tane. doktor nerdeyse nasip dicekti. ama ben ısrar ettigim icin esinle genetik test yaptiralim size dedi. kromozomlarda kalitsal bi bozukluk filan varsa o da sebep oluyor olabilir. ya da kan pihtilasmasi. bi ihtimal de vücudumuzun direnci cok fazla bebegi kabul etmiyor atiyor :KK43: senin henüz degerin düşmemiş aslinda pes etmeseydin keske en azindan deger dusene kadar bekle sonradan yukselenler oluyormus
Arkadaşım bana transferden 5 gün önce bir sürü ilaç verildi. Kan pıhtılaşmasını engelleyici, bağışıklık sisteminin embriyoyu yabancı görüp atmasını engelleyici, enfeksiyon oluşmasını engelleyici vs vs. Demek o ki her şey nasip tabi ki ama bu dediklerini engelleyici ilaclar var. Belki biliyorsundur ama yine de soyliyim dedim. Bi sor doktoruna olmazsa.

Arkadaşım bana transferden 5 gün önce bir sürü ilaç verildi. Kan pıhtılaşmasını engelleyici, bağışıklık sisteminin embriyoyu yabancı görüp atmasını engelleyici, enfeksiyon oluşmasını engelleyici vs vs. Demek o ki her şey nasip tabi ki ama bu dediklerini engelleyici ilaclar var. Belki biliyorsundur ama yine de soyliyim dedim. Bi sor doktoruna olmazsa.
İstersen bu ilaçların fotosunu yollarim sana sorarsin doktoruna

canim doktor bagisiklikla alakali olan ilaclara bilimsel olarak gecerliligi ispatlanmadi insanlar boşuna paralari döküyor dedi. kan pihtilasmasi testi yaptiricam zaten. ama dedigin gibi bi noktadan sonra nasip :KK43:

X