- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
ben kullanıyorum cnmaranızda clexane 0.4ml kan sulandırıcı iğne kullan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanıyorum cnmaranızda clexane 0.4ml kan sulandırıcı iğne kullan varmı
canim yanlış anlmadiysam siz ikinci çocuk için tupbebege başlayacaksınız sanırım.hastahane 2.çocuk için tupbebek yapıyorum ben yapmıyor diye biliyorum.Kızlar bizimde evraklar kurula verildi haber bekliyoruz. Esimde varikosel cikti ama tup bebekten sonra ameliyat ol 2. Cocuk icin normal yolla olur sadece hareket problemi var sizde dedi. Cok heycanliyim pzt adet günüm gunler gecmek bilmiyo (
canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al....aranızda clexane 0.4ml kan sulandırıcı iğne kullan varmı
teşekkür ederrim canımcanim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al....
berbat birşeymiş ne kadar kullanacaksınben kullanıyorum cnm
Evet cnm yakıcı bir iğne bilmiyorum ki cnm dr la konuşmadık inss pozitif olursa sonuç ondan sonra belli olurberbat birşeymiş ne kadar kullanacaksın
sendede morarma yaptımıEvet cnm yakıcı bir iğne bilmiyorum ki cnm dr la konuşmadık inss pozitif olursa sonuç ondan sonra belli olur
Hayirli olsun canimm
teşekkür ederim canımHayirli olsun canimm
Yok ama iğne izi yaptisendede morarma yaptımı
teşekkür ederim canım. kan testinin iyi çıkmasına sevindim.emily07 canım yeni fark ettim gözün aydin :) oy ne güzel güzel haberler almaya başladık
Cok tatlim ilk deneme 1,5 yildir evliyiz. Varikosel cikti ama doktor dediki ilk tup bebek deneyelim ama ameliyat olsun ki daha sonra cocuk istediginiz zaman normal yolla olabilir dedi.canim yanlış anlmadiysam siz ikinci çocuk için tupbebege başlayacaksınız sanırım.hastahane 2.çocuk için tupbebek yapıyorum ben yapmıyor diye biliyorum.
Kızım olursa Nazlı koyucam adini :) çok nazlandi.teşekkür ederim canım. kan testinin iyi çıkmasına sevindim.
Ikizmi olcak acabaBende Berfin Beren koyacağım
yok iki isim koyacağımIkizmi olcak acaba