- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Allah hakkinda hayirlisini versin canim.Kizlar negatif. Tahmin ediyordum zaten. Degerim sifira yakin, tutunmayi denememisler bile@Hayalci_almina cok üzgünüm arkadasim Allah yardimcin olsun @Vegabund tebrik ederim cnm. Insallah saglikla kucagina alirsin
tebekte de çok. normal yolla kalanda çok. ins artık sıra bizdedir. senin bugün kaçıncı günün?Tutunan arkadaslarim var. Takilma cok.
ben hepsini koldan vuruldum. zaten o iğneler ya karın ya koldan vuruluyorKızlar ben beşgundur karından iğne vuruldum bugun gittin koldan da verdı koldan iğne vurulan varmı
olsun cnm üzülme... pes etmiyecegiz. bi tane bayanin hikayesini okudum 11 kere denemis 9 kere dis gebelik 3 kere kurtaj yasamis. ayagi topal diye evlat edinememis bu yuzden menapoza girene kadar denemeye devam edicem diye karar almis sonunda muradina ermis...
biz de olana kadar denicez o bebekler bu gobislere gelecek ! simdi bi süre dinlen kafanı topla biraz akisina birak sonra yola devam. Rabbim insallah daha fazla bekletmez bizleri.
bende simdi psikologa gidicem (herkes stresten olmuyor senin diyor), genetik testlerimi yaptircam ve doktor konsunda arastirma yapicam. bi kac ay korunmayip ama ekstra bisey yapmayip akisina birakicam
canım üzme kendini hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
selam canim cok üzüldüm ama arkadaslar hakli, ben bugün teste giderken düsündüm negatif olsa naparim diye.. dedim güzel bi rejim yapar zayiflarim, sonra protein agirlikli ve saglikli beslenerek vucudumu bi dahakine hazirlarim ve en gec iki aya yine deneerim..sende öyle yap canim.. bugün bi gazetede gördüm kadinin biri türkiyede yumurtalik nakli yaptirmis kadin ingliliz, 109 yasinda anne olmus .. düsün 109 , allahim ol derse oluyor, sadece huzurla dua et ve bi dahakine hazirlanmaya simdiden basla , hadi canim
Allah hakkinda hayirlisini versin canim.
Haklısın canım hiç bişey anlamadım neden böyle oldu. Nette bakıyorum yükselen çok var. 8. Gün 1.80 çıkıp da 12. Gün çok yüksek cikanCan'ım yükselir daha Zaman'ı bile gelmedi 9. Gün yükselir. Çarşamba hem bu yaptırdığın yerde yaptır hem de başka bir labarotuvarda yaptır belki arkadaşların dediği gibi bi yanlışlık vardır. İnan bana üzme kendini ben olumsuzu gördüğüm halde ağladım zırladım sonra aaaaa bu kadar zor zamanları atlattım bunu mu atlatamıycam bi daha denerim olmadı bi daha denerim diyip kendime geldim. Sen idrarda pozitifi görmüşken boşuna üzüyorsun kendini
biz senle aynı gün mu olmuştuk transferimizi ben çarşamba oldum5. Gunum doldu bugun.
arka arkaya sonuçları öğreneceğiz sabırsızlanıyorumbiz senle aynı gün mu olmuştuk transferimizi ben çarşamba oldum
canım doktorun verdi sonuçta mutlaka doğrudur.ben bu akşam hen koldan hemde karından vurulucam ama aynı anda
aynen arkadasim. en yakın nezaman yapsam acaba testi fikriniz varmi? yada sen nezaman yapacaksın?arka arkaya sonuçları öğreneceğiz sabırsızlanıyorum
senin kaçıncı gün şimdi birde kaçıncı gün embriyosuaynen arkadasim. en yakın nezaman yapsam acaba testi fikriniz varmi? yada sen nezaman yapacaksın?
5 gün embiyosu 2 tane. ve bugün 5 gunum.senin kaçıncı gün şimdi birde kaçıncı gün embriyosu
bence 7. gün yap derim en azından erken yapıp negatifi görürsen kendine eziyet etme.5 gün embiyosu 2 tane. ve bugün 5 gunum.
ben 11 gün yapmıştım daha önce kopkoyu çift kırmızı görmüştüm. 7 günde silik bir çizgi çıkar diye tahmin ediyorumbence 7. gün yap derim en azından erken yapıp negatifi görürsen kendine eziyet etme.
yarin yapayım diyodum ama senin dediğin de doğru ya çıkmazsa?bence 7. gün yap derim en azından erken yapıp negatifi görürsen kendine eziyet etme.
iyi dayanmisim. keske bende dayanabilsem. normal test günün 10 gun sonra zatenben 11 gün yapmıştım daha önce kopkoyu çift kırmızı görmüştüm. 7 günde silik bir çizgi çıkar diye tahmin ediyorum
eğer etkilenmem diyorsan yap ama etkilenirsen garantiye al 7. günü sabah ilk idrarınla yap canımyarin yapayım diyodum ama senin dediğin de doğru ya çıkmazsa?
Yap gitsin, cikarsa mutlu olursun cikmazsa hala umudun olur.yarin yapayım diyodum ama senin dediğin de doğru ya çıkmazsa?