Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

iyi dayanmisim. keske bende dayanabilsem. normal test günün 10 gun sonra zaten
1. denememde negatif çıktı yıkılmıştım. ikinci denememde umursamadım olmayacak düşüncesiyle bakıyorrdumki 7. gün kahve leke gelmişti. test gününü beklerken 11 gün beni sağlık ocağındaki ebe çağırdı biliyordu t.bebek yaptırdığımı. sormak için aramış bende bilmiyorum dedim. yanına çağırdı gittim. elime 3 tane test verdi git evde yap beni ara dedi. kadına kızdım eve geldim. şimdi arar dedim testi yaptım bakmadım yere bıraktım. unuttum5 dk sonra aklıma geldi gittim bir baktım kopkoyu çift çizgi. oturup ağlamıştım. gerçi bebeğimi keybettim mutluluğum uzun sürmedi

Kızlar takvimim 3+3 günü gösteriyor. Ben 4+2 de adet oluyorum. Daha önceki 2 asilamalarim da 3+4 de kan testi yaptırmıştim 0.7 çıkıyordu. Hatta bu zamana kadar gördüğüm en yüksek değer 0.7 olmuştu. Adet tarihime göre erken değil mi sonuç ? 4.60 suan kanımda beta hcg olduğunun kanıtı demi. Tutmasa çıkmazdı herhalde

Kızlar takvimim 3+3 günü gösteriyor. Ben 4+2 de adet oluyorum. Daha önceki 2 asilamalarim da 3+4 de kan testi yaptırmıştim 0.7 çıkıyordu. Hatta bu zamana kadar gördüğüm en yüksek değer 0.7 olmuştu. Adet tarihime göre erken değil mi sonuç ? 4.60 suan kanımda beta hcg olduğunun kanıtı demi. Tutmasa çıkmazdı herhalde
Sen bi kan testi daha bekle. Son dakika tutunan bebisler de var.

keşke testi erkenden yapmayıp gününü bekleseydin kafan çok karıştı :KK43:

Kendimi bombos hissediyorum. Kac haftadir ilacdi, igneydi, yok ananasiydi nar suyuydu, proteiniydi bi amac icin ugrasiyordum simdi icimde bombos kafamda kalbimde :KK43:

X